Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити
Не е само той. Всички в фаза защита са трагедия. Седят и гледат как разиграват СИТИ ! И ги оставят напълно сами пред Де Хея. Мирише, мирише, смърди на тотална тактическа и физическа неадекватност !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Абе тоя Фелайни добре ли е?
Ако Юнайтед бият Сити и Суонзи се наложи над Арсенал, това ще е перфектната вечер за всеки средностатистически фен на Челси... като мен 
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Как може така да я бие Мата!?
Карик, Клевърли, Фелайни, Фърдинад по-смешни не могат да бъдат !
[/center]- superspiro
- Контакти:
Siegfried написа:Ако Юнайтед бият Сити и Суонзи се наложи над Арсенал, това ще е перфектната вечер за всеки средностатистически фен на Челси... като мен
И ние няма да откажем такъв резултат. Но Сити май няма да изпснат мача.
When you walk through a storm, hold your head up high...
Жалки сме...
Имам чувството, че Фелайни, Клевърли, Мата и Уелбек не знаят къде трябва да играят и какво се иска от тях.
Клевърли е трагичен, прилича ми на Тодор Янчев от ЦСКА, винаги с грешно подаване дори и на 5 метра разстояние.
Валенсия, Кагава и Чичарито трябва да влезнат.
Мисля, че един Гигс би се справил много по-добре от неориентирания Клевърли.
Сити си разиграват като пичове, а ние стоим и ги гледаме.
Второто полувреме ще направим някоя детинска грешка( Рафаел) и ще ни вкарат още един гол, а след това Сити ще ни гледат сеира как се мъчим.
Имам чувството, че Фелайни, Клевърли, Мата и Уелбек не знаят къде трябва да играят и какво се иска от тях.
Клевърли е трагичен, прилича ми на Тодор Янчев от ЦСКА, винаги с грешно подаване дори и на 5 метра разстояние.
Валенсия, Кагава и Чичарито трябва да влезнат.
Мисля, че един Гигс би се справил много по-добре от неориентирания Клевърли.
Сити си разиграват като пичове, а ние стоим и ги гледаме.
Второто полувреме ще направим някоя детинска грешка( Рафаел) и ще ни вкарат още един гол, а след това Сити ще ни гледат сеира как се мъчим.
Не виждам как ще загубят Сити. Жалко, но ми се струва, че вземат ли мача тази вечер, няма кой да ги спре. Очаквах нещо от Юнайтед, но няма как да им се сърдим, че са посредствени. Все пак трябваше да си свършим работата сами, а не да чакаме на отбор от средата на таблицата, което само по себе си звучи смешно.
Лошото е, че и на Рууни не му върви играта..
RedeviL написа:Лошото е, че и на Рууни не му върви играта..
+1 ...
в последните 10-15 мин изравнихме играта, трябва да продължим 2рото полувреме
[wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/ad56581260869a3f4c2d037d91b34bed/tumblr_n2un9ytRSh1shaydvo2_250.gif[/wrapimg]