MaRTo1233 написа:Е аз съм свалял клипове от Тубата с тая програма .. пробвай ако искаш. За друга не се сещам ..
ОК, ще пробвам и благодаря. На ХР бях с друг даунлаудер и той май работеше по-добре.. ще трябва да го проверя пак

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MaRTo1233 написа:Е аз съм свалял клипове от Тубата с тая програма .. пробвай ако искаш. За друга не се сещам ..
daduradam написа:http://audiothief.com/
Кашчей написа:Download helper не ми помага никак. Някакви идеи от хакери, като вас
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:Добра вечер! Байерн шампион!
daduradam написа:Groucho, секретаршията ти по-убава ли е от туй девойче
Groucho написа:Кашчей написа:Download helper не ми помага никак. Някакви идеи от хакери, като вас
Aз я свалих без проблем с Гелпера. Пробвай с друга добавка за браузъра, който ползваш.
Кашчей написа:С мозила съм, да го ева и не ми отваря гелпера.
Имам целият албум на винил отпреди 30 години, но тази песен ми е любимата от него и искам да я имам на компа![]()
![]()
Ако наистина си я свалил, качи я някъде за половин час и ми пусни линк, моля![]()
Groucho написа:Кашчей написа:С мозила съм, да го ева и не ми отваря гелпера.
Имам целият албум на винил отпреди 30 години, но тази песен ми е любимата от него и искам да я имам на компа![]()
![]()
Ако наистина си я свалил, качи я някъде за половин час и ми пусни линк, моля![]()
Бех тръгнал да гледам тениса, ама че се повърнем. Сеги, чакай малко да реша къде да я кача.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта