Red Warrior написа:AnalBreaker написа:Според мен 1,5 милиона акции е почти невъзможно да се изкупят.
Дори Всички известни ЦСКА-ри да изкупят по 2-3 000 акции - това ще са 100 000 акции максимум. Трябва наистина големите корпорации да инвестират стотици хиляди левове, а това не виждам как ще се получи
Не знам, но сега ще се преброим истинските цесекари. Сигурен съм, че има и хора, които не могат да отделят и 30 лева, но другите, които могат и не го направят - да не се наричат изобщо цесекари! И ако няма покупка на акции от известните футболисти, които заради ЦСКА станаха милионери, не искам изобщо да ги чуя повече. Всички легенди на хранилка - вън, и ако трябва да си почнем от "А" окръжна, но без тези кърлежи, които само смучат от ЦСКА. Същото се отнася и за червените бизнесмени, които се пъчат какви цесекари са, а не са си купили и 10 акции. Четох, че на депутатите фенове на ЦСКА ще им се откъснат от сърцето 30 лева. Горките, нали са беднички, не могат да си купят повече.

Спокойно, всичко е под контрол. С листването на акции на борсата Лупи ще претрепе наведнъж 3 заека
- ще преобразува дружеството в публично
- ще запуши устата на "червените" критикари и легенди, дето само пискат, а когато конкретно трябва да помогнат с нещо на клуба, се крият по дупките.
- ще си направи реклама, като доведе акцията до успех, а това ще стане, защото Лупи има винаги скрити козове в ръкава си.
Колкото до лиценза, кампанията с акциите няма нищо общо. Ето и потвърждение:
"...Средствата, които постъпят в касата на ЦСКА от продажбата на акциите, няма да бъдат използвани за покриване на задължения, касаещи лиценза за новия сезон.
Това обяви брокерът Румен Панайотов, който е инвестиционен посредник в кампанията. Той говори в Актуално студио "Дерби".
"Доколкото знам, за лиценза трябва да се подадат документи до 31 март, а крайният срок на кампанията с акциите е 4 април.
След това предстои една седмица срок за вписване в Търговския регистър. Така влезлите пари няма да могат да бъдат използвани преди 15 април.
Това е целева емисия, която цели да се заплати част от ремонта на стадиона, както и да се вложат средства за развитието на детско-юношеската школа ", заяви Панайотов..."