kartago написа:Viktor4o_Rs написа:kartago написа:Когато нямаш мнение, а в главата ти е само вакуум, и се започва, на ти модератор, сякаш не съм човек и нямам право на мнение! Няма да го трия, няма да му давам БАН, четете му глупостите! Аз дадох сто факта, той тръгнал да приказва, че мастурбирам под портрета на Путин, ебати довода! Нема такъв клоун! Прочел леко чичко Гугъл та се сетил за корейската война, ама за другите 65- нито дума! Мълчи като ..........., циркаджия, да си носи кръста!
За бан си, защото ме обиждаше постоянно в така нареченото ти мнение и ме обиждаш и в това, без аз да съм те провокирал с абсолютно нищо. За бан си и за отнемане на модераторските ти права, защото щом ти, който си уж модератор и който трябва да се въздържаш от обиди и квалификации, си позволяваш да обиждаш по този начин потребители, какво да очакваме от останалите, които пишат тук ? С какво те обидих аз, че бях наречен с всевъможни епитети от теб - само защото имам различно от теб мнение, което не е проруско ? И продължаваш да храниш дори и на лични съобщения, сякаш не си зрял мъж на години, а някакъв келеш ? Просто не ти отива на годините
Ти така и не разбра, че не е проблем, че не си съгласен с мен. Проблемът е начинът, по който го правиш и всевъзможните ти квалификации, непредизвикани от мен с нищо. Ти какво си мислиш, че не мога и аз да те обиждам ли ? Ама защо е нужно ? Какво да споря с човек, който псува и нарежда като някаква дърта циганка ?
Вземай, правата, след като ти ги раздаваш, не ми е до тях! В първото си мнение те обидих, че те нарекох "Викторчо"? Басссиии, голема обида си е това ! На лична те наредих, за да не правим чат темата.....но ти нямаш укротия! И в края на краищата пак мълчиш като ........., аз дадох сто примера, а ти се заяждаш на лична основа, е не си ли смешен?! Вече получих и ЛС за тебе, ставаш "звИзда" във форума! ..... Оставих те, но това за мастурбирането, комплексите, циганката просто няма да го забравя!!!! Показва ти нивото, а то за съжаление е мноооого ниско, по-зле си и от първокласник!
Модераторче,факт е ,че неколкократно обиди друг потребител,само за това ,че е на различно мнение от твоето,
дори не те беше предизвикал с нещо,не че това би било оправдание за поведението ти.
Ако си принципен и достоен човек,в което силно се съмнявам,трябва да се самосезираш и да си
самоналожиш перманентен БАН по ЕГН.
П.П.Като гледам поведението на някои модератори,неволно се сещам за
един разказ на Алеко Константинов,казва се "Пази боже,сляпо да прогледа".