Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
tibidabo написа:tornadoto_96 написа:Eдно експертно мнение от разбиращите каталунци. Сигурно 76 минута няма нарушение нали? Дали грешките на съдията са 1:1![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CKPo6TpAOAU[/youtube]
Точно токова, колкото и в 17:30 на мача!?!?
Veni • Vidi • Vici написа:Само на мен ли ми направи впечатление това, че последните 30-тина минути, когато Реал бяха с човек по-малко, не се усети разликата? В такъв смисъл, че Барса с човек повече не бяха по-добри от Реал и без втората дузпа трудно щяха да победят, да не говорим, че контраатаките на домакините бяха доста опасни. Реалният резултат беше равният.
Ти нормален ли си? Много ясно се вижда, че Пепе играе с топката
paceto написа:Middlesbrough написа:paceto написа:Спокойно скоро време ще се обърнат нещата и тогава ще ги видим те с какво ще се оправдават след мачовете.
Не знам с какви очи говорят за подпирания за нас след като този сезон се счупиха да ги подпират.
То не бяха голове от засади, то не бяха след нарушения, то не бяха дузпи за неправилно дишане и т.н.
Сега ще видите какво ще е срещу Атлетико, а в последният кръг ако все още нищо не е решено ще е някаква корида.
Ама ти сериозен ли си ?
Май нещо забравяш как започнахте обрата над Севиля с гол от засада и то само преди месец?
Имали смисъл да продължавам да се връщам назад и не е във ваша полза да го правя, така че по-добре да не подхващаме темата.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта