Liga BBVA: Реал Мадрид - Барселона - 3:4 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши Ел Класико според вас ?

Анкетата завърши на 23 мар 2014 21:39

Победа за Реал Мадрид
42
52%
равен
6
7%
Победа за Барселона
33
41%

Общо гласове: 81

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Re: Liga BBVA: Реал Мадрид - Барселона - 3:4 FT

Мнениеот tatusindo » 25 мар 2014 19:29

Честита победа на всички фенове на Барса!!!! А на феновете на Реал М : не се косете- другия път ще ни биете ;) Ясно е,че в такива мачове има десетки малки и не толкова малки ситуации,които се решават за секунди и са ту в подкрепа на единия ту на другия отбор ;) На мен лично ми хареса най-много в мача това,че двата отбора се надиграваха непрестанно до червения картон на Рамос и поне за мен беше най-хубавото дерби от доста срещи насам ... Доста пропуски и за двата отбора, доста пропуски и на съдията и в крайна сметки по-ощетени останаха Реал и битката за Примера ще е толкова интересна,както не е била от доста години ...
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 25 мар 2014 19:34

Мача беше интересен преди дузпите и ако беше останал така т.е. 2:2 и с числено равенство на терена щеше да се получи страхотен мач без грубости и без да е ясно кой ще победи. След като останахме с 10 човека на всички ни беше ясно, че е въпрос на време да падне гол за тях, а и те се възползваха от това и ни натиснаха здраво.

Потребителски аватар
Veni • Vidi • Vici

Мнениеот Veni • Vidi • Vici » 25 мар 2014 19:41

Само на мен ли ми направи впечатление това, че последните 30-тина минути, когато Реал бяха с човек по-малко, не се усети разликата? В такъв смисъл, че Барса с човек повече не бяха по-добри от Реал и без втората дузпа трудно щяха да победят, да не говорим, че контраатаките на домакините бяха доста опасни. Реалният резултат беше равният.
[center][wrapimg=]http://s23.postimg.org/rmj11ebx7/Untitled_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
tornadoto_96
Контакти:

Мнениеот tornadoto_96 » 25 мар 2014 19:58

tibidabo написа:
tornadoto_96 написа:Eдно експертно мнение от разбиращите каталунци. Сигурно 76 минута няма нарушение нали? Дали грешките на съдията са 1:1 :?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CKPo6TpAOAU[/youtube]

Точно токова, колкото и в 17:30 на мача!?!?

Ти нормален ли си? Много ясно се вижда, че Пепе играе с топката :o
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 25 мар 2014 20:00

Veni • Vidi • Vici написа:Само на мен ли ми направи впечатление това, че последните 30-тина минути, когато Реал бяха с човек по-малко, не се усети разликата? В такъв смисъл, че Барса с човек повече не бяха по-добри от Реал и без втората дузпа трудно щяха да победят, да не говорим, че контраатаките на домакините бяха доста опасни. Реалният резултат беше равният.

Имаше период точно преди втората им дузпа, в който ни натиснаха иначе като цяло не си личеше кой знае колко от към натиск и владеене на топката.

Карло е много прав.

Анчелоти: Ако Пепе бе постъпил като Бускетс, отзвукът щеше да е друг

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти коментира отминалото Ел Класико и някои по-спорни моменти в срещата. Специалистът даде своето мнение относно ситуацията с Пепе и Серхио Бускетс, когато каталунецът опита да стъпи върху главата на португалския играч на Реал. Бившият треньор на Пари Сен Жермен заяви, че ако Пепе е действал като Бускетс, със сигурност отзвукът е щял да бъде различен.

„Мисля, че да. Отсъжданията на Ундиано изиграха важна роля в мача. За жалост, той се превърна в лице с главнодействаща роля. Ние ще обжалваме решението Серхио Рамос да бъде изгонен, защото червеният му картон бе некоректен. С този съдия в два мача нямахме късмет“, започна италианецът.

Колкото до ситуацията, при която Серхио Бускетс демонстративно поднесе крак над главата на Пепе и леко го настъпи, Анчелоти обясни: „Мадрид няма да подава жалба, защото това никога не е било наша политика. Само ще кажа, че ако по този начин бе постъпил Пепе, отзвукът щеше да е доста по-различен“.

„Настроението в отбора е минорно. Това е логично, но в мача срещу Севиля ще влезем максимално концентрирани. Това ще бъде важен двубой, с оглед развитието на шампионата“, каза още италианецът.

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 25 мар 2014 23:36

Ти нормален ли си? Много ясно се вижда, че Пепе играе с топката

Смятам се за съвсем нормален средностатистически гражданин. Това, че не споделям мнението ти , означава ли че не съм в ред? А що се отнася до положението с Неймар, се вижда, че преди Пепe да докосне топката, извършва нарушение. Но проблемът не е в това, а че ние, включително и аз търсим вината винаги в другите. Аз приключих с тази тема. Успех в следващите мачове.
Последна промяна от tibidabo на 26 мар 2014 09:24, променено общо 1 път.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 26 мар 2014 00:01

paceto написа:
Middlesbrough написа:
paceto написа:Спокойно скоро време ще се обърнат нещата и тогава ще ги видим те с какво ще се оправдават след мачовете.
Не знам с какви очи говорят за подпирания за нас след като този сезон се счупиха да ги подпират.
То не бяха голове от засади, то не бяха след нарушения, то не бяха дузпи за неправилно дишане и т.н.

Сега ще видите какво ще е срещу Атлетико, а в последният кръг ако все още нищо не е решено ще е някаква корида.

Ама ти сериозен ли си ?

Май нещо забравяш как започнахте обрата над Севиля с гол от засада и то само преди месец?
Имали смисъл да продължавам да се връщам назад и не е във ваша полза да го правя, така че по-добре да не подхващаме темата.

Като човек, гледал почти всички(да не кажа всички) мачове на Барса, мога да ти кажа, че в почти всички мачове съдиите правят много грешки, и в полза и против Барса(в повечето случаи дори повечето са в наш ущърб), само че винаги се набляга на грешките в наша полза, а тези в наш ущърб се неглижират и много бързо се забравят. Истината е, че като цяло испанските рефери са под всякаква критика, по-зле са дори от нашите рефери!
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 26 мар 2014 01:03

Напълно съм съгласен за испанските рефери.
В последно време им падна много нивото и развалят почти всеки важен мач с техните решения.

Само, че много често такива решения оказват влияние на крайният резултат.

Потребителски аватар
realmadrid_fan
Контакти:

Мнениеот realmadrid_fan » 26 мар 2014 11:19

Снощи реших да прегледам отново мача и да се опитам да направя няколко стоп-кадъра на спорни ситуации. Ще подредя грешките на съдиите по степентта на важност, а снимките ще сложа в offtopic, за да не става много голямо мнението. И така:
1) За мен най-голямата грешка е неотсъдената дузпа срещу Бейл
[offtopic]Изображение[/offtopic]
2) След това втората грешка според мен е това че съдията така и не даде втори жълт картон на Бускетс, който правеше забележки на съдията и си направи доста нарушения.
3) Тук идва ситуацията с Неймар, която е доста объркана. Първо има засада. Второ контакт между Рамос и Неймар има, за което след мача сгреших и си мислих, че Неймар е симулирал. Кракът на Неймар попада между краката на Рамос.
Трето Неймар сам търси контакта между него и Рамос. Неймар умишлено оставя крака си по-назад, търсейки контакта.
4) След мача също така казах, че според мен през първото полувреме съдията правилно не отсъди дузпа за играта на Пике с ръка в наказателното поле. Но след повторно гледане това положение е дузпа. Има движение на ръката към топката и има игра с ръка.
Това са за мен най-сериозните грешки.Не съм сложил ситуацията с дузпата на Реал, защото си мисля, че на всеки е ясно, че нарушението беше извън наказателното поле. За бонус слагам и снимка как спираха Роналдо през мача:
Изображение Изображение
HALLA MADRID

Потребителски аватар
Veni • Vidi • Vici

Мнениеот Veni • Vidi • Vici » 26 мар 2014 20:16

[offtopic][wrapimg=]https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/10154463_430556517088379_802060707_n.png[/wrapimg][/offtopic]

:lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://s23.postimg.org/rmj11ebx7/Untitled_1.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Реал Мадрид”