viali69 написа:...Едно нещо трябва да е ясно на всички. Докато България е част от Новия световен ред тези случаи ще стават все повече и все повече....Мястото на България НЕ е в ЕС ! Трябва да спрем всичко това ... Нека да спасим родината си връщайки я там, където трябва да бъде по всички природни и Божии закони - при роднините си...Само и единствено така можем да спрем циганизацията на България !
Виали, ти се върна, явно заточението ти чрез бан е изтекло:
1. Ако под "нов световен ред" разбираш дивия капитализъм, който бившите комунисти, а сега първи капиталисти и демократи наложиха на българския народ, след като го ограбиха, така както и турци не са грабили - тук си много прав. Между другото, същият див капитализъм съществува и в бленуваната от теб Русия, където начело на властта стои един бивш комунист и кагебеец (личното му богатство неофициално се оценява на скромните 40 милиарда долара).
2. Аз пък си мисля, че мястото на България
е точно в Европейския съюз. Ако имаш нещо против - изнеси се оттук, или организирай референдум - освен твоя, ще ти трябват само още 499 999 подписа.
3. Също така (кой знае защо) си мисля, че циганизацията в България ще бъде спряна не чрез чаткане по клавиатурата на компютъра, а чрез повече е**не...

Страхувам се, обаче, че младото поколение в България вече и за това не го бива, а си има други предпочитания...