15 години от агресията на НАТО в бивша Югославия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: 15 години от агресията на НАТО в бивша Югославия

Мнениеот kartago » 25 мар 2014 07:48

badboy95 написа:
kartago написа:Много се извинявам, сега пиша като потребител и започвам да се убеждавам колко глупаво момче е тоя Викторчо, пази Боже от такива адвокати! Та, по едно от много "компетентните" му мнения! ...
Този списък е меко казано неверен, най-малкото защото в държави като Корея и Кувейт не САЩ е агресорът, ама как да е :lol: САЩ също никога не са обявявали война на Куба - имало е опит за преврат в Залива на прасетата от страна на кубински емигранти, нито пък на Иран - там наистина не знам какви военни операции е имало, много ми е интересно :lol: Очевидно някои хора не правят разлика между война, спонсориран преврат, мисия на ООН и т.н. :lol: :lol: Ако се разровя, ще намеря и други неверни неща, ама не ми се занимава. И не че американците не са водили войни, принципен е въпросът.
.....
такааа, САЩ не е агресора, а какво прави тогава на п....а си майчина на територията на Корея, Кувейт? Т.е., гадните корейци нападат щатите? (Боже, колко мъка има на този свят?!)....САЩ никога не е обявявала война на Куба....само си имала там една база, въпреки всичко, че е чужда територия?....."Опит за преврат в Залива на прасетата от страна на КУБИНСКИ ЕМИГРАНТИ?! (на територията на Куба!!!!) .....сега на майдана това беше приятелска закачка с одобрението на САЩ(пак) и ЕС! И въобще момчета, седете си тихо на гъзовете, като не можете да правите разликата между война и "спонсориран преврат" (каквото и да означава това)....нищо, че някакви си хора умират там, за Викторчо те са никой! Продължаваме да тълкуваме "бисери"....тука внимавайте, вече идва ама ВЪРХЪТ на "творчеството"!
Собствена земя, само дето Русия е подписвала международни договори, гарантиращи териториалната неприкосновеност на Украйна, на базата на което и украинците предадоха атомните бомби...

Чакам от тоя пишман адвокат да ми покаже тия МЕЖДУНАРОДНИ договори за Крим! Украйна, си дала атомните бомби на Русия, та да има независимост....пичове, вие си го премествате от единия в другия крачол и вече сте други! От къде Украйна има ядрен потенциал, нашия "аналитик" на международните отношения, скромно...

Много некоректно мнение, особено от човек, който трябва да е за пример във форума... :roll: Ето и малко полезна информация, хубаво е първо да се чете, и после да се пише:
vesti.bg написа:Будапещенският меморандум е международен договор, сключен през 1994 г. от Украйна със САЩ, Великобритания и Русия, които станаха гаранти за нейната независимост в замяна на отказа ѝ от ядрени оръжия, припомня агенцията.

[offtopic]http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-protestite-v-ukrajna/ukrajna-poiska-garancii-za-suvereniteta-si-6006529[/offtopic]

Ти май четеш като дявола евангелието.....аз написах за Крим! В този договор 94-а година Украйна се отказва от атомно оръжие, но! Къде отива то, това първо и второ, кой го е дал на Украйна? Хайде малко да размърдаме мозъците си преди да хвърляме квалификации! А защо трябва да съм за пример? Защо не трябва да имам собствено мнение? Защото само примерно ти имаш право на това ли?.....Ето това вече е некоректно!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 25 мар 2014 08:03

Не му обръщай внимание на това дете на майката природа 8-) Аз съм се отказал да водя каквато и да е дискусия с него. То не вдява 8-) За него вече е твърде късно 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 25 мар 2014 10:29

Станко, не ти ли писна да мачкаш отрепките? 8-)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 25 мар 2014 10:58

kartago написа:Много се извинявам, сега пиша като потребител и започвам да се убеждавам колко глупаво момче е тоя Викторчо, пази Боже от такива адвокати! Та, по едно от много "компетентните" му мнения! ...
Този списък е меко казано неверен, най-малкото защото в държави като Корея и Кувейт не САЩ е агресорът, ама как да е :lol: САЩ също никога не са обявявали война на Куба - имало е опит за преврат в Залива на прасетата от страна на кубински емигранти, нито пък на Иран - там наистина не знам какви военни операции е имало, много ми е интересно :lol: Очевидно някои хора не правят разлика между война, спонсориран преврат, мисия на ООН и т.н. :lol: :lol: Ако се разровя, ще намеря и други неверни неща, ама не ми се занимава. И не че американците не са водили войни, принципен е въпросът.
.....
такааа, САЩ не е агресора, а какво прави тогава на п....а си майчина на територията на Корея, Кувейт? Т.е., гадните корейци нападат щатите? (Боже, колко мъка има на този свят?!)....САЩ никога не е обявявала война на Куба....само си имала там една база, въпреки всичко, че е чужда територия?....."Опит за преврат в Залива на прасетата от страна на КУБИНСКИ ЕМИГРАНТИ?! (на територията на Куба!!!!) .....сега на майдана това беше приятелска закачка с одобрението на САЩ(пак) и ЕС! И въобще момчета, седете си тихо на гъзовете, като не можете да правите разликата между война и "спонсориран преврат" (каквото и да означава това)....нищо, че някакви си хора умират там, за Викторчо те са никой! Продължаваме да тълкуваме "бисери"....тука внимавайте, вече идва ама ВЪРХЪТ на "творчеството"!
Собствена земя, само дето Русия е подписвала международни договори, гарантиращи териториалната неприкосновеност на Украйна, на базата на което и украинците предадоха атомните бомби. Тоест Русия сама потъпка каквото е подписала. За което и тепърва ще плаща скъпо и прескъпо. Ествествено, че нито ЕС, нито САЩ са виждали такава тъпотия - да анексираш територия на друга суверенна държава. :lol: На тях им е много по-изгодно да оказват влияние върху друга държава, вместо да я присъединяват. Сега Путин, понеже е страшен стратег и голяма работа, ще поеме разходите за изграждане на мост към Крим, за пенсии, за заплати, за инфраструктура и за какво ли още не. Ще освободи кримчаните от плащане на данъци, което допълнително ще натовари отиващата към стагнация руска икономика. Безумията му ще вкарат рано или късно Украйна, Грузия и Молдова в НАТО. Спечели си тотална дипломатическа изолация и международни санкции. Изтичане на милиарди чуждестранни капитали от руската икономика. Срина тотално руската рубла, която тепърва ще продължава да пада. Успя да обедини задрямалите европейски тикви, които рано или късно ще намерят алтернативи на руската енергийна зависимост. Последната му простотия ще е да започне да тормози и кримските татари, та да настрои и целият мюсюлмански свят срещу себе си. :lol: А можеше къде-къде по-елегантно да си изиграе картите.

Чакам от тоя пишман адвокат да ми покаже тия МЕЖДУНАРОДНИ договори за Крим! Украйна, си дала атомните бомби на Русия, та да има независимост....пичове, вие си го премествате от единия в другия крачол и вече сте други! От къде Украйна има ядрен потенциал, нашия "аналитик" на международните отношения, скромно подминава! Русия тепърва ще плаща скъпо и прескъпо, охоооо и финансисти станахме, похвално! Следват "изводи" Естествено нито САЩ, нито ЕС са виждали такава тъпотия...хм, ми да, ама ние някак си имаме памет и си спомняме Косово и Югославия! Тогава МОЖЕШЕЕЕ.....Викторчо така казва, нищо, че и Меркел мънка и не може да даде конкретен отговор на това, но Викторчо може! ...Сега идва най-страшното!!!!! Ще вкара рано или късно Украйна, Грузия и Молдова в НАТО......пхахахахахахаха, тотално непознаване на геополитическите съотношения и териториите на тези държави, само Украйна е фактор (ако остане цяла, т.е. ако ХОРАТА го поискат).....Продължаваме анализа, спечелване на тотална дипломатическа?! изолация и икономически санкции? Та кой на кого? За сведение на Викторчо, наш гений анализатор, Русия от тази година няма 1(ино) долар външен дълг (справка, колко има САЩ?)....януари опростиха едни 10 млрд на Корея, стагнация на руската икономика?! И как го разбра бе, Викторчо? Държавата, която дава почти на 70% от света изкопаеми (не само нефт!) в стагнация? Дай Боже всеки му такава стагнация! ....Да не говорим, че и в сената на САЩ и влиятелни политици и бизнесмени се изказаха против такива санкции (кой е луд да изтърве такъв пазар?!).....но Викторчо, това не го е чел! Не е чел, че Китай застана на страната на Русия и каза, че ще си поиска дълговете от САЩ в злато(много лошо става, когато само печаташ банкноти без покритие!!!) нищо лично, Китай, просто използва момента! ..Ако задрямалите европейски тикви намерят алтернатива на някакво гориво, най-напред ще навредят на САЩ (т.е. на гъза на който са памперс) защото ако се намери нещо такова, забравяме вече за "демокрация" по света, национални интереси (обикновенно свързани с находища на петрол - справка Ирак, там има оръжия за масово поразяване, американците нямат ли? Та обесиха Садамчо, взеха кладенците избиха едни половин милион човека и накрая учтиво казаха-упс, грешка, нямало, разузнаването ни е подвело!), но военната машинка работеше, даваха се едни кинти за това, кой му пука, че грешка било, нац. интереси на щатите в Ирак?!....Преди щатите да се появат в Афганистан, от тази китна страна имаше само 4 % от хероина в света, след тяхната "демократична намеса" в момента 99% от световния хероин е от Афганистан (под контрола на? Сещаш ли се на кого?......Позна, на САЩ)....Връщаме се на политика.....как щял да настрои кримските татари срещу Русия и мюсюлманския свят, за сега само Русия някак си държи контрола, защото не влиза в бизнес с Бен Ладен (справка фамилия Буш) подкрепи Сирия, така че....и там безпочвено, Викторчо! А, към края ти оставих, малииии, каква "мъка" го чака Путин( но аз имам в предвид Русия) ...та викаш инфраструктура?! Че нямаше ли преди това там или живееха в каменната ера? Заплати, пенсии? Хах, в момента в Украйна пенсиите са намалени на 50%, няма осигуряване, заплатите паднаха драстично (добре дошъл любим ЕС, ние ли не знаем?!)....даже и да бяха на старото положение, почти един път и половина в Русия са по-големи! Трябвало да построят мост, хахахахаха, говориш за държава, която направи олимпиада за почти 50 млрд, та един мост ли? А, забравих, за стагнацията и падането на рублата! Покрай кримската криза и падането на рублата Русия спечели от това едни 14 млрд (справка западни експерти), нито една страна не изкара такива дивиденти! И като заключение! Онзи ден имаше избори за кметове във Франция-активност 35% (като в България), а на референдума в Крим 70% активност от които 96% са ЗА присъединяване към Русия, ако това не е глас народен здраве му кажи! ....Някак си между "капките" и удобно мина и не се спомена, че по същото време в Европа (самата демокрация!!!) имаше и друг референдум....Венеция искаше да се отдели от Италия....и също се отдели, но там се мълчи! Та, Викторчо, когато правиш анализи, заключения и налагаш убеждения, трябва да си мнооооого яко подкрепен с факти, че иначе си мега смешен! Ако си и такъв адвокат?! Господ, да пази клиентите ти! Успех и на тебе и на Славия!

Eто така трябва да пише един модератор - като хвърля плюнки от злоба по монитора, като обижда и дава лични квалификации, без някой да го е засегнал с абсолютно нищо. Ако беше обикновен потребител, отдавна да си получил бан за такова мнение. Не знам какви са ти проблемите и комплексите, или просто се правиш на по-руснак от руснаците, единственото което мога да кажа е - жалко за годините ти и за поведението ти на тийнейджър, който го е ударил хормона. Ако искаш и мастурбирай под портрета на Путин, само недей да си показваш състоянията във форума, на който уж трябва да си модератор. ;) Примерите ти са умопомрачително зле - ти явно дори не знаеш, че в Корейската война има решение на Съвета за сигурност на ООН да се предостави помощ на Южна Корея, станала обект на агресия от страна на Северна Корея. Явно дори не си и чувал, че с Будапещенския меморандум Русия, заедно със Щатите и Великобритания, гарантира независимостта, суверенитета и териториалната цялост на Украйна. Но нищо де, продължавай да обиждаш и да пишеш с удивителни, за да покажеш колко си голям и аргументиран :lol: :lol:
Изображение

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 25 мар 2014 11:14

Тъжното е,че всяка една дискусия бива опорочена от форумните чуждопоклонници.
За пореден път ще напиша,че да обичаш друга държава повече от своята е национално предателство,
още повече когато става въпрос за държавата която в исторически план е навредила на твоята родина повече от всички други взети заедно и
продължава да и вреди.
Но всеки има право на избор,един избира да е свободен човек,друг избира да е роб,свободата не му понася,иска да си има господар и това е.
Много ми е странно ако има война между България и Русия на коя страна ще бъдат някои форумни специалисти.

За финал искам да ви припомня едно стихотворение на покойния Радой Ралин-

Пиша ти от Плевен, драги Ванка.
Помниш ли кагда пришол със танка?
Беше млад, но се държеше мъжки.
Зарази семейството ми с въшки…

Взе на мама златните пендари
и дори галошите ми стари.
Помниш ли, как кушаше картошки?
Наконец забърса три кокошки.

После си преспал със какa Сия
и изпил си всичката ракия.
А след време чухме и мълвата,
че си гръмнал тате във главата!

Длъжен бях да те обичам, Ваня.
Даже кръстих дъщеря си Маня.
Залъкът си давахме насила
на Русия – тая дива сила.

После цели девет петилетки
грабихте уран и руди редки.
Грабихте и жито, папироси…
Зарад тебе ходим голи-боси!

Дружбата ни беше “свята”, “чиста”.
Ние всички хранехме танкиста.
А пък ти ни пазеше със танка
и ни взе последната луканка…

Пазеше и немците, и чехите.
Ние тук възпявахме успехите.
С паметник стърчиш ни на главата
и скверниш небето и земята.

Р.Ралин

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 25 мар 2014 11:27

Изказването на позиция откога стана родоотстъпничество, че не разбрах? Да определим ли и емигрантите като такива? :roll:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 25 мар 2014 13:07

Когато нямаш мнение, а в главата ти е само вакуум, и се започва, на ти модератор, сякаш не съм човек и нямам право на мнение! Няма да го трия, няма да му давам БАН, четете му глупостите! Аз дадох сто факта, той тръгнал да приказва, че мастурбирам под портрета на Путин, ебати довода! Нема такъв клоун! Прочел леко чичко Гугъл та се сетил за корейската война, ама за другите 65- нито дума! Мълчи като ..........., циркаджия, да си носи кръста!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 25 мар 2014 13:20

kartago написа:Когато нямаш мнение, а в главата ти е само вакуум, и се започва, на ти модератор, сякаш не съм човек и нямам право на мнение! Няма да го трия, няма да му давам БАН, четете му глупостите! Аз дадох сто факта, той тръгнал да приказва, че мастурбирам под портрета на Путин, ебати довода! Нема такъв клоун! Прочел леко чичко Гугъл та се сетил за корейската война, ама за другите 65- нито дума! Мълчи като ..........., циркаджия, да си носи кръста!

За бан си, защото ме обиждаше постоянно в така нареченото ти мнение и ме обиждаш и в това, без аз да съм те провокирал с абсолютно нищо. За бан си и за отнемане на модераторските ти права, защото щом ти, който си уж модератор и който трябва да се въздържаш от обиди и квалификации, си позволяваш да обиждаш по този начин потребители, какво да очакваме от останалите, които пишат тук ? С какво те обидих аз, че бях наречен с всевъможни епитети от теб - само защото имам различно от теб мнение, което не е проруско ? И продължаваш да храниш дори и на лични съобщения, сякаш не си зрял мъж на години, а някакъв келеш ? Просто не ти отива на годините ;)

Ти така и не разбра, че не е проблем, че не си съгласен с мен. Проблемът е начинът, по който го правиш и всевъзможните ти квалификации, непредизвикани от мен с нищо. Ти какво си мислиш, че не мога и аз да те обиждам ли ? Ама защо е нужно ? Какво да споря с човек, който псува и нарежда като някаква дърта циганка ?
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 25 мар 2014 13:24, променено общо 2 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 25 мар 2014 13:22

А вас какво ви бърка, че американците смачкаха Югославия. По принцип изобщо не ги харесвам, но евала, за това което направиха. Даже трябваше с войска да влезем в Сърбия и да си поискаме западните покрайнини :twisted:

Тия само с Османката империя могат да си съперничат като държава навредила ни най-много, дори турците не ни претопиха, както сърбите претопиха българите в Македония. Ако бяхме под сръбско робство, тия щяха да ни изколят до крак :evil:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 25 мар 2014 13:23

Soulen написа:А вас какво ви бърка, че американците смачкаха Югославия. По принцип изобщо не ги харесвам, но евала, за това което направиха. Даже трябваше с войска да влезем в Сърбия и да си поискаме западните покрайнини :twisted:

Тия само с Османката империя могат да си съперничат като държава навредила ни най-много, дори турците не ни претопиха, както сърбите претопиха българите в Македония. Ако бяхме под сръбско робство, тия щяха да ни изколят до крак :evil:

Какво ли да ни бърка я. Да не се чудиш за Крим защо така.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”