Плейофи - ХХIХ кръг: ЦСКА - Лудогорец - 0:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Армейче

Re: Плейофи - ХХIХ кръг: ЦСКА - Лудогорец /26.03.14, 19:30 часа/

Мнениеот Армейче » 25 мар 2014 01:02

zlobul написа:
1982 написа:Хаха, аз ли съм викал за мутренското проектче ??! .... я, ходи ми прочети мненията в техния подфорум и пак ела да го напишеш.

Ами чест ти прави , ако не си викал за тях , нещо с което не могат да се похвалят повечето от вас.

Стига си писал глупости! Истинските фенове на ЦСКА и Левски едва ли са подкрепяли лдгц. А останалите които се пишат цесекари и са подкрепяли лдгц в Европа, едва ли са по малко от левскарите такива. Така, че спри с глупостите...
Дожа Уйпещ, ОФИ, Ференцварош, Aнтверпен, Люцерн, Олимпия (2 пъти), Аалст, Слован, Копенхаген, Беверен, Тампере, еБате Борисов, Жилина, Дебрецен, Спартак търнава, Сараево, Иртиш... TO BE CONTINUED!!! Евроидиоти, El Debil, Levskinho, Азиатоидиоти....

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 25 мар 2014 01:48

разбира се че бях за БЪЛГАРИТЕ от лудогорец срещу валенсия и педацио .......... но в сряда БЪЛГАРИТЕ от разград падат от БЪЛГАРИТЕ от София ........

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 25 мар 2014 02:02

Parmalat написа:Въобще не е троен мача,а си има много ясен знак.Лудогорец ще победи с разлика ЦСКА.

Защо не сложиш една стабилна сума за 2-ка, като е твърда?Коефициентът варира около 3, а за победа с разлика сигурно е поне 5! Мисля, че само много знаеш да тракаш по клавиатурата и затова имаш толкова мнения-спам във форума!Разбирам, че мразиш ЦСКА, Левски и други отбори, но защо трябва да се натрапваш в очите ни !?

За мача-троен, както и да го погледнеш.Дори да ни бият ще е много трудно.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 25 мар 2014 04:24

1:0 за ЦСКА!Любомия резултат на треньора ни.Време е да хапнем "Лудогорско пиле".
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 25 мар 2014 09:34

Реално погледнато Лудогорец е по-класния отбор. Нямат "дупки" в отбора, а ние си имаме няколко - Фо Поре, Тошко Янчев. Имаме добри флангови футболисти, те имат класни! Ние нямаме централен нападател, те имат един за 10 млн :mrgreen: Биха ни на Армията така, както не помня за 20 години някой да ни е надигравал. А сме играли с Милан, Байер, Хамбургер и т.н.
Реално погледнато шансовете и логиката клонят основно към Лудогорец. Единственото, което не мога да си обясня е огромния коефициент за тяхна победа, което ме навежда на други мисли. ;)
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 25 мар 2014 10:03

Струва ми се,че този път мача е равен.Този резултат устройва и двата отбора.Колкото и да е имат ден по- малко почивка.Едва ли ще търчат като луди цял мач да ни мачкат.Те няма какво да доказват срещу нас,достатъчно са ни били.Ние имаме шанс при статичните нищо друго.Влезне ли гаранция няма да позволим да обърнат мача.

Steelblade
Контакти:

Мнениеот Steelblade » 25 мар 2014 10:28

GOLEADOR написа:1:0 за ЦСКА!Любомия резултат на треньора ни.Време е да хапнем "Лудогорско пиле".

Ще се късат гръкляни :mrgreen:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 мар 2014 11:05

bastuna2003 написа:Реално погледнато Лудогорец е по-класния отбор. Нямат "дупки" в отбора, а ние си имаме няколко - Фо Поре, Тошко Янчев. Имаме добри флангови футболисти, те имат класни! Ние нямаме централен нападател, те имат един за 10 млн :mrgreen: Биха ни на Армията така, както не помня за 20 години някой да ни е надигравал. А сме играли с Милан, Байер, Хамбургер и т.н.
Реално погледнато шансовете и логиката клонят основно към Лудогорец. Единственото, което не мога да си обясня е огромния коефициент за тяхна победа, което ме навежда на други мисли. ;)

Базел го направиха по мое скромно мнение,ама мача беше на Васил Левски!

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 25 мар 2014 11:43

Който отсега има пораженчески мисли в главата изобщо да не идва на стадиона. Ние сме ЦСКА и не трябва да се плашим от някакъв отбор създаден преди четири години. Ако има треньор, който може да спре Лудогорец, това е Стойчо. Вярно ще стане с грозна игра и ритане по-терена, но в момента точките ни трябват и то не само заради класирането във А група, а глобално. Казвам това, защото смятам, че при една силна игра и победа срещу зелените футболистите ни ще се вдигнат в небесата, а феновете, които все още се колебаят ще си купят акции. Не твърдя, че нещата зависят само от тази среща, а че е важна за затвръждаването на вярата в сърцата на умерените цесекари. Всеки, като вижда, че клубът върви нагоре и бие опонентите си ще иска да помогне, зада станат във бъдеще нещата още по-добри. Затова смятам, че победи срещу Левски, Лудогорец и Литекс още повече ще ни дават увереност в силите и желание за още по-силни битки в Европа и България. ЦСКА е бил велик с постиженията си и никой не може да ни вземе историята. Не знам дали има отбор в света, който да е страдал толкова много и пак да е жив. Такива 20 години, каквито преживя ЦСКА нямаше да издържи дори Реал Мадрид. Но терора мутренски и политически направи така, че феновете ни да се увеличът, а вярата в бъдещета да закрепне. Затова трябва да побеждаваме всеки, както сме го правили винаги, зада знаят, че сме живи и с още мъничко усилия пак ще бъдем това, което бяхме преди - Страшилище за всички, коронования футболен властелин на България!

Върни се в “ЦСКА”