Лудогорец - Литекс

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stefani

Re: Лудогорец - Литекс

Мнениеот stefani » 24 мар 2014 18:34

Слаб и груб Литекс
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 24 мар 2014 18:48

BRF написа:
miro_rz написа:
BRF написа:
boko80 написа:А СЕГА КОЙ Е ОЩЕТЕНИЯ.

Изображение

Не съм гледал мача,но от тази снимка си правя извода,че има дузпа :? !Това при какъв резултат е?

При 1-0 . Прекалено артистично се хвърли играча и това му изигра лоша шега. За мен дуспа има , но няма как да я свиря.
Защо не коментирате есеният мач, когато не свириха чиста дуспа и не даде червен картон за играч на Литекс, резултата ставаше 2-3 и имаше 30 мин. още. Защо не коментирате подарената им дуспа на Тича и нередовният им гол срещу нас за купата. За картоните няма дори дс споменавам, само погледнте рака на Кейсара.
Ако става въпрос помните ли за купата каква дуспа не дадоха на Цска срещу Левски
Вчера гледали какъв гол отменихана Лацио и какви дуспи свъриха в ел.класико.

Благодаря ти за отговора,ама другите глупости що си ми ги писал?
п.п.Изписвай ЦСКА с големи букви,ако не те затруднява!

Няма проблем лично аз оважавам всички отбори
Изображение

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 24 мар 2014 19:35

Reckless написа:Честита победа на Лудогорец ! За да сме реалисти, нека да си кажем, че Лудогорец играят футбол на Европейско ниво и ще тупат всеки един отбор от България а докато Домусчиев е собственик и дава пари за хубава селекция и подготовки на отбора, това ще е шампиона на България. Никой отбор в България не може да им стъпи на селекцията. Логично е да побеждават без проблеми. Те са конкурентно способни на европейските отбори, ние очакваме едва ли не да сме им равностойни.
Няма как да стане. Нашето ниво /Литекс/ е сравнимо с останалите от седмицата. Имаме проблясъци, имаме спадове, това е. Лудогорец ще са с най-малко грешки до края, защото имат най-качествените футболисти в България. Логично е да са шампиони.

Съгласен с колегата,много точно написано. ;)
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 24 мар 2014 20:11

Ще ставате ли шампиони?
Последна спирка Армията :geek: дано изнесем някаква качествена продукция и да опитаме да ви спрем, че само от вас имаме загуба на Армията през тоя сезон и то с категорично натиграване....

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 24 мар 2014 21:03

Като гледах мачът ви с Черно море би трябвало да нямаве никакви проблеми, но все пак топка е! Мисля, че 0:3 ще бъде реално отражение на възможностите на двата отбора!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 25 мар 2014 09:58

Сега гледах снимки на контузията на Кесаира от Лудогорец . Наистина много не приятна рана,но не мисля че Миро Манолов е направил нарушението с цел да контузи даден играч! От цялата ситуация , се чудя колко влиятелни са хората управляващи Лудогоретц?? че си позволяват такива снимки в медиите!!!!!!!!! ,А те така любезно веднага ги качват в интернет!Питам аз, драги медии..къде бяхте когато През 2008г Мурад Хидует играещ тогава за Цска счупи крака брутално на Костадин Хазуров? нападател тогава в Литекс.Къде Бяхте???? Тогава защо нямаше снимки???Кариерата на един проспериращ играч тогава свърши!! В А група се извършват толкова много контузии защо не качите снимки от отбора на Лубимец примерно?Но аз разбирам , нали Литекс НЕ Е Цска,Левски или Милионерите от Лудогорец които пак са развързали кесиите за няколко снимчици :)
Това е част от футбола, контузиите са неизбежни!От Лудогорец нека спрат да реват за всяко нещо! :evil: Това че сте играли в европа и постигнахте добри резултати е адмирация за вас, всички гледахме мачовете и ви стискахме палци.Но бъдете мъже, и стига сте хленчили като малко дете набито в децката градина!Относно дуспите и в двата мача, да имаше дуспа за литекс както в предишния мач така и в този ! при резултат 1-0 за Лудогорец сега мача можеше да предобие друг заряд! Но вие от миналия мач , вдигнахте врява до небето и сега съдията се оплаши да я свири ;) А при резултат 2-0 вече за вас нещата бяха ясни :idea:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 мар 2014 10:46

D.Georgiev написа:Погледнато единствено от тази снимка се вижда дърпането на Моци и някой по-строг рефер ще я свири. Работата е там, че наистина Асприя миг преди това изблъсква Моци и той при падането си посяга към колумбиеца. Не съм убеден че играта и на двамата беше чиста. Но ако за всяко такова положение се свиреше, то след всеки корнер трябваше да има дузпи.

Изгледах го!Това е повече дузпа от тази,която дадоха на Барса срещу Реал на Неймар!За да съм докрай коректен,за мен дузпа на Неймар няма,но и не съм някакъв капацитет в съдииството :? !
Колкото до контузията на Кесара(така ли се пише?),видяхте как Бускет стъпи на главата на онзи от Реал(не се сещам за името).Като цяло,контузии стават и незнам кому е нужно да се преекспонира въпроса!Иначе жалко за момчето!

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 25 мар 2014 10:52

Да ве, в игрови ситуации всичко се случва, борба за топката, ала-бала.. НО раната на Кейсара беше причинена при спряна игра! Това е все 1 да свърши мача, и аз щото ми е тъпо ти набия 2 шамара.. :) не е правилно нали ?

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 25 мар 2014 11:54

kev1n написа:Да ве, в игрови ситуации всичко се случва, борба за топката, ала-бала.. НО раната на Кейсара беше причинена при спряна игра! Това е все 1 да свърши мача, и аз щото ми е тъпо ти набия 2 шамара.. :) не е правилно нали ?

За каква спряна игра говориш? Когато садията спря играта Манолов се беше хвърлил вече на шпагат! Голямо реване за едно нарушение !На вас и 100 шамара да ви набием ще са ви малко :)

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 25 мар 2014 13:34

Мхм.. нещо много почнахте да цепите секундата.. ма предния мач като Чворович хвана първи топката - "то не можело с такава точност да се каже" аре дръжте си на мнението ;д смешно е !

ПС: Илияне смени тая снимка, че ми приличаш на реджеп иведик.. ;д хахаахах

Върни се в “Лудогорец”