Тема за Станимир Стоилов (Ботев Пд)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Мъри, в какво превърна отбора ни?
Не мога да разбера как може Феро да харесвате, за мен никакъв треньор! Изобщо не играехте по-добре с Феро за мен! За мен иначе е ясно, че Мъри няма да изкара още много в Ботев! Няма как да продължи дълго, след като почти цялата публика е настръхнала срещу него.
Искате Мъри да се махне, той се маха, Караибрахим ви казва - Аз карам влака вие сте никои и го връща, та повече от ясно е,че вас не ви бръснат за слива.
И сега що не кажете нещо против ЦВ или не ви стиска?
И сега що не кажете нещо против ЦВ или не ви стиска?
raikonen22 написа:Не мога да разбера как може Феро да харесвате, за мен никакъв треньор! Изобщо не играехте по-добре с Феро за мен! За мен иначе е ясно, че Мъри няма да изкара още много в Ботев! Няма как да продължи дълго, след като почти цялата публика е настръхнала срещу него.
Ми с Феро паднахме от Левски но всеки беше доволен от играта. Ние това искаме. Иначе какъв треньор е Феро незнам, но пък и той не разполагаше с реурс какъвто на Мъри се даде. Абе как ще играеш в софия с Левски с трима защитници, които влизат за пръв път. ОК с нападатели да, но защитата се гради с години. Абе луда работа...
Феро игра с паласуелос шеткус атанасов павлов станчев и още един куп инвалиди.и е фен на рамщаин няма място за сравнение с хасковския пайнер Мърла
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
- 1912plovdiv
- Контакти:
raikonen22 написа:Само да ви кажа, че Lafka(Д. П.) и Цв. В. са с един и същи произход на капиталите!
Само да ти кажа, че ДПС и Агент Тара също са с един и същи произход ....Сделени в БКП

▒▓█▀▄▀▄ БОТЕВ ▀▄▀▄█▓▒
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
-
- Контакти:
Явно Стоилов не е кой-знае какъв треньор,и за чудесата с Левски през 2005-2006г трябва да благодари на Бога,а не да говори за "правилен футбол" и други празни приказки.Останалата част от кариерата му не е нищо особено,дори има доста провали срещу отбори като-Беверен,Тампере,Работнички (Скопие),Кипър...
-
- Контакти:
Аз съм доволен от него, защото които вземе, се представят силно.
Сините направиха най-силното си представяне в Европа за цял век.
Вие пък тази година се представихте навън най-силно след Лудогорец.
Емоциятта е позитивна винаги когато нашите побеждават независимо кои са нашите

Последна промяна от nevinen_autist на 24 мар 2014 17:02, променено общо 1 път.
-
nevinen_autist написа:Аз съм доволен от него, защото които вземе, се представят силно.
Литекс спечели шампионска титла.
Литекс спечелили титла под негово ръководство! Смени дилъра.
Цветан Василев е назначен да управлява контролния пакет в частно дружество, каквото е банката.
Вие къде сте видели банка да раздава безвъзмездно!
Всичко ще си приберат, че и със лихвите, а и пожизнени задължения ще оставят за Ботев!
За сега кредитът се връща единствено, чрез присвояване земята на Ботев и България, наречена стадион, но имайки в предвид политико-икономическите настроения на финансовото дружество представлявано от Василев, интересното около скубането на този клуб и неговите фенове предстои!
Препоръчеам успокояване на топката около треньорския пост - треньорът на Ботев от края на пролетта ще се казва Красимир Балъков!
Вие къде сте видели банка да раздава безвъзмездно!
Всичко ще си приберат, че и със лихвите, а и пожизнени задължения ще оставят за Ботев!
За сега кредитът се връща единствено, чрез присвояване земята на Ботев и България, наречена стадион, но имайки в предвид политико-икономическите настроения на финансовото дружество представлявано от Василев, интересното около скубането на този клуб и неговите фенове предстои!
Препоръчеам успокояване на топката около треньорския пост - треньорът на Ботев от края на пролетта ще се казва Красимир Балъков!
Последна промяна от volf на 24 мар 2014 20:21, променено общо 1 път.
Като цесекар и аз да се включа в дискусията: смятам че финансовата стабилност на един клуб е основният аргумент дали този клуб е в борбата за титлата или не /не съм съвсем съгласен с Борето Касабов който казва, че видиш ли един трньор и 11 играчи събрани от кол и въже след правилна предсезонна подоготвка могат да играят като средняци в А група, но това е друга тема/. Ботев е финаново обезпечен, финансово мотивиран и трябва да е в топ 3 за да се бори с титлата, където са другите два финансово обезпечени тим, които имат достатъчно кадърни ръководства - Лудогорец и Литекс. Ботев не е там /въпреки че е близо/ и за това трябва да има причина - според мен това е Мъри Стоилов. Мъри е слаб треньор - тактик и мотиватор. При кой треньор Ботев ще заиграе не мога да кажа, но съм убеден че това ще стане. Ръководството на Ботев ще вземе нужните мерки и треньорът ще бъде сменен.