Фаза атака, фаза защита - правилния футбол на Стоилов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Фаза атака, фаза защита - правилния футбол на Стоилов
Тоя футболен неграмотник знае само ''фаза защита, фаза атака и правилен футбол'', няма ли да се разкара най-накрая, както каза Юлий Москов - ''той е плямпало, а на нас ни трябва треньор'' не го знам синоптик ли е, правилен треньор ли е, мърльовец ли е, любеница ли е, фаз-умер, от футбол не разбира, БАТЕ го пребиха, Литекс без него заигра много добре
Re: Фаза атака, фаза защита - правилния футбол на Мърльо
питай малката перука,може пък парите да са им свършели,с такива екскурзии до Анталия,може би пък няма кой да се подложи на гилотината,като се захване с нац. отборSan-Jose написа:Тоя футболен неграмотник знае само ''фаза защита, фаза атака и правилен футбол'', няма ли да се разкара най-накрая, както каза Юлий Москов - ''той е плямпало, а на нас ни трябва треньор'' не го знам синоптик ли е, правилен треньор ли е, мърльовец ли е, любеница ли е, фаз-умер, от футбол не разбира, БАТЕ го пребиха, Литекс без него заигра много добре

Поредната тема отдадена на безумието наречено "мъри", не разбрахте ли, че сме непросветени и никой неможе да разбере пазарджишкия гений. Единствено перуката го разбира, Сираков се крие някъде, и така колелото се върти. Много е просто.
YA GUNNERS YA
-
- Контакти:
Kakvo imate protiv Myri be? Q kajete konkretno... Ne samo hvyr4a6ti napadki! Smeshnici! Koi da stane trenior?
Re: Фаза атака, фаза защита - правилния футбол на Стоилов
Поредната тема , която показва интелекта на свинете
, като беха свине на националния кво стана бе прасета ?
Само знаете да лаете , я ходете се гръмнете , на Мъри мъдите ще му ядете

По-скоро питай какво нямаме против него,прочети някои предишни теми и ще разбреше,защот,поне аз,не го долюбваме...а все ще се намери някой по-кадърен от него,стига обаче да има желание за това
-
- Контакти:
_RoKi_ написа:По-скоро питай какво нямаме против него,прочети някои предишни теми и ще разбреше,защот,поне аз,не го долюбваме...а все ще се намери някой по-кадърен от него,стига обаче да има желание за това
e koe ne mu doljubva6 be'? nqmam nervi da vi 4eta glupostite... moga da ti izbroq 100 ne6ta v negova polza na koito i svinqta maika, i morqka-skitnik, i kanar4eto-tapanar4e i akulata i minior4eto i smyrfa i mazuta i baruta i 6impanzeto nqmat kakvo da kajat!
Aide stiga sme se my4ili da dyrpame obratno v tylpata nqkoi, koito ve4e se e izdignal nad neq. Vsi4ki palq4owci napadnaha Myri, 4e ne sme bili svetovniq 6ampion kato gost. Ina4e X-a na Plamen Markov tuk be6e velik uspeh. A nikoi ne sravnqva igrata ni v 2ta ma4a. Kak da sravnqva, nali trqbva da kylnem treniora. I na neutralno pelena4e bi mu napravilo vpe4atlenie razlikata v udarite kyv vratata na Italiq 2-13 sprqmo 1q i 2q ma4.. i v o4ertaniqta 1-8, kato tozi 1 v 1q ma4 doide v 89".. i neka ne propusnem, 4e ako Lippi ne be6e do6yl za X paco sevlievski 6te6e da vzeme X ama na kukuvo lqto...
Чакай малко,ти какво искаш да се съобразя с твоето мнение ли
Или искаш всички да мислят като теб,еми няма как да стане.Колкото и да си добър,няма ли резултати не става-така е в България.Какво направи той в този период,в който води България.Кажи ми един значим мач,бихме един грузинци с 6-2 и това е.И Пламен Марков е същия като него,и двамата не са никакви мъжкари,а пълни женчьовци...Извика 120- играча и така не можа да разбере кои 11 ще бъдат най-полезни на терена,еми как може да се имаш за голям треньор тогава...И ми изброй 10,не 100 положителни черти на Мърито

GoingDown написа:Поредната тема , която показва интелекта на свинете, като беха свине на националния кво стана бе прасета ?
Станахме четвърти в света,е това стана, тъпо искърско говедо!!!
Проблемите в националния започват от ръководството естествено. Това мисля , трябва да е ясно на всички. Ако имаме ръководство , ще имаме и тренер от чужбина. Факт е , че в бг НЯМА трениори= футбола ни е на години от румънски, сръбски , турски, гръцки. За мъри какво да коментираме, типичен представител на бг школата.