XXVIII кръг: Черно море - ЦСКА (плейофи)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Re: XXVIII кръг: Черно море - ЦСКА (плейофи)

Мнениеот Червени_шампиони » 24 мар 2014 12:08

[offtopic]Говна с ориз - окей.

Като сте 20 тумбака и 10 рахита що се правите на големите мъже бе?[/offtopic]
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 24 мар 2014 12:39

Няма бонус точки, или играш и биеш или не! Само с победи на Армията няма да стигнем доникъде, а и те изобщо не са сигурни. Вчера и двата отбора играха нещо, като подобие на футбол. Нямаше красиви атаки, добри подавания, елегантни финтове и удари към вратите. Е,как да се вкара гол по-този начин, трудно е! Единствения плюс е, че няма контузени, защото всички знаем, какъв е терена та Тича. Интерестно ми е докога ще разрешават да се играе на този стадион? Зада се промени нещо във българското първенство трябват сериозни изисквания и никаква милост за никой. Не може да играш при майсторите и да нямаш осветление, а терена ти да е, като нива. Обеден съм, че ако се спазват всички предписания на УЕФА А група от само себе си ще се намали драстично.

Потребителски аватар
Swarovski
Контакти:

Мнениеот Swarovski » 24 мар 2014 12:53

angelofdeath написа:Няма бонус точки, или играш и биеш или не! Само с победи на Армията няма да стигнем доникъде, а и те изобщо не са сигурни. Вчера и двата отбора играха нещо, като подобие на футбол. Нямаше красиви атаки, добри подавания, елегантни финтове и удари към вратите. Е,как да се вкара гол по-този начин, трудно е! Единствения плюс е, че няма контузени, защото всички знаем, какъв е терена та Тича. Интерестно ми е докога ще разрешават да се играе на този стадион? Зада се промени нещо във българското първенство трябват сериозни изисквания и никаква милост за никой. Не може да играш при майсторите и да нямаш осветление, а терена ти да е, като нива. Обеден съм, че ако се спазват всички предписания на УЕФА А група от само себе си ще се намали драстично.

Напротив, бонус са тези точки! Виж как играем на Армията и как навън, много е важна домакинската форма, а ако вземем по нещо от всеки мач навън, ще е много добре.
Не знам защо си очаквал красив футбол, хубав мач и Черно море не могат да намерят място в едно изречение, още повече, ако мача е във Варна.
Според мен се справяме добре до сега, винаги има какво да се иска, но аз лично съм търпелив. Харесва ми спокойствието, честно казано свикнахме всеки ден нещо да се случва и все негативни неща.
Изображение

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 24 мар 2014 15:50

Swarovski написа:Години наред Черно Море тероризира цялата "А" група с терена, приличащ на добре разорана нива! Освен това, със сигурност сте най- грозно играещия отбор в цялото първенство! Топката се хваща и се помпа напред, пък там каквото стане. На всичкото отгоре, имате претенции към софийските отбори, какви били те и "аджеба" как може да се мислят за нещо повече от вас! Вие сте най- грубия и противен отбор, пък непрестанно давате акъл на другите как да играят и да се държат на терена и извън него! Въобще не се опитвайте да четете морал на някого, огледайте се в каква кал живеете.
Колкото до мача, абсолютно заслужен Х, всяка точка навън ще ни е бонус, трябва домакинските мачове да си взимаме.

ТИМ тероризират А група, а не Черно Море ;)
Черно Море играят въпреки ужасния терен и стадион. А като имаш такъв терен е трудно да играеш красив футбол. Можеш обаче да видиш резултатите ни като гост на отборите от първата шестица. Като гост на хубави терени пак не сме за подценяване ;)
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Живков
Контакти:

Мнениеот Живков » 24 мар 2014 16:33

Извинявайте много ама теренът вчера беше в много добро състояние. Всеки който дойде да играе във Варна си намира извинение, че било картофена нива... Сякаш моряците левитират над терена, разбираш ли... :roll:
Много оспорван мач беше, личеше и на двата отбора че дават каквото могат - големи ръгбисти се оказаха.
А ултрасите (и от двете страни) пак се изложиха, аз и затова почти не ходя на мачове, щото ги знам колко им е акъла на тия "фенове". Не може да седне човек да гледа един мач нормално.

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 24 мар 2014 18:44

Кролик написа:
Swarovski написа:Години наред Черно Море тероризира цялата "А" група с терена, приличащ на добре разорана нива! Освен това, със сигурност сте най- грозно играещия отбор в цялото първенство! Топката се хваща и се помпа напред, пък там каквото стане. На всичкото отгоре, имате претенции към софийските отбори, какви били те и "аджеба" как може да се мислят за нещо повече от вас! Вие сте най- грубия и противен отбор, пък непрестанно давате акъл на другите как да играят и да се държат на терена и извън него! Въобще не се опитвайте да четете морал на някого, огледайте се в каква кал живеете.
Колкото до мача, абсолютно заслужен Х, всяка точка навън ще ни е бонус, трябва домакинските мачове да си взимаме.

Черно Море играят въпреки ужасния терен и стадион. А като имаш такъв терен е трудно да играеш красив футбол. Можеш обаче да видиш резултатите ни като гост на отборите от първата шестица. Като гост на хубави терени пак не сме за подценяване ;)

Черно Море съвсем заслужено спечелиха точки и на Армията и на Герена и в Ловеч. Само че в тези мачове се игра футбол. На тази картофена нива с гръмкото наименование "Тича" футбол не се играе. Някакво ритане на топката и голове от статични положения или дузпи ако се излъже съдията. Дай ми един гол от хубава комбинация на този стадион. Просто няма. Затова и Лудогорец отнесоха тройка - опитаха се да играят тяхната игра, ама все едно топката беше квадратна. Грозно е да наричаме това футбол и да се плюем по форумите кой какво изпуснал. Пак повтарям, Черно море играе хубав футбол, когато има възможност. Убеден съм, че този терен може да се оправи :idea:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 24 мар 2014 19:45

Без коментар сам за тоя мач. Като цяло се очакваше нещо такова...
Браво на всички който дойдоха до Варна, хубаво гостуване беше!

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 24 мар 2014 20:53

bastuna2003 написа:
Кролик написа:

Черно Море съвсем заслужено спечелиха точки и на Армията и на Герена и в Ловеч. Само че в тези мачове се игра футбол. На тази картофена нива с гръмкото наименование "Тича" футбол не се играе. Някакво ритане на топката и голове от статични положения или дузпи ако се излъже съдията. Дай ми един гол от хубава комбинация на този стадион. Просто няма. Затова и Лудогорец отнесоха тройка - опитаха се да играят тяхната игра, ама все едно топката беше квадратна. Грозно е да наричаме това футбол и да се плюем по форумите кой какво изпуснал. Пак повтарям, Черно море играе хубав футбол, когато има възможност. Убеден съм, че този терен може да се оправи :idea:

Ей това повтарям и аз, Черно Море са потърпевши от ужасния терен, също като всички останали отбори ! За това са виновни единствено и само собствениците ТИМ !

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 24 мар 2014 22:21

Ще доживея ли някога във Варна, на тая долна кочина, да се изиграе един нормален футболен двубой ??!

Всеки път едно и също - картофена нива, твърда и бабунеста, цял "мач" ръгане, кюскане, бокс и карате ..... добре че мафиотите от ТИМ стоят зад това тимче, че всяка година да взима лиценз това подобие на стадион и футболен терен.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 25 мар 2014 09:00

1982 написа:Ще доживея ли някога във Варна, на тая долна кочина, да се изиграе един нормален футболен двубой ??!

Всеки път едно и също - картофена нива, твърда и бабунеста, цял "мач" ръгане, кюскане, бокс и карате ..... добре че мафиотите от ТИМ стоят зад това тимче, че всяка година да взима лиценз това подобие на стадион и футболен терен.

Не заради ТИМ, а въпреки ТИМ. Те не искат да взимат лиценз, не искат и да имат отбор и го подаряват !

Върни се в “ЦСКА”