Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Tommi » 24 мар 2014 14:45

Red Warrior написа:
Tommi написа:
Red Warrior написа:Така ли бе смешник? Ти купувал ли си акции? Всеки един желаещ да си купи акции му отнема между 20-30 минути минимум. Подписват се договори, снимат се лични карти и т.н. Това да не ти е плод и зеленчука до вас. И да - има опашки, иди и се убеди сам. Оборота, на нашата смешна борса е 50 000 лева на ден. А ние само първия ден направихме 240 000. Голям си капацитет.

Ти виждаш ли какво пишеш? Как го измисли тоя дневен оборот 50 000 лв. само ти си знаеш. :roll: И нашата борса като е смешна, кажи на Лупи да ви пусне на Нюйоркската...

Имаше го като информация в медиите. Не знам ти кажи, нали ти си специалиста.

Какво да ти кажа? Една бензиностанция на оживен софийски булевард прави такъв дневен оборот.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 мар 2014 14:49

Tommi написа:
Red Warrior написа:
Tommi написа:
Red Warrior написа:Така ли бе смешник? Ти купувал ли си акции? Всеки един желаещ да си купи акции му отнема между 20-30 минути минимум. Подписват се договори, снимат се лични карти и т.н. Това да не ти е плод и зеленчука до вас. И да - има опашки, иди и се убеди сам. Оборота, на нашата смешна борса е 50 000 лева на ден. А ние само първия ден направихме 240 000. Голям си капацитет.

Ти виждаш ли какво пишеш? Как го измисли тоя дневен оборот 50 000 лв. само ти си знаеш. :roll: И нашата борса като е смешна, кажи на Лупи да ви пусне на Нюйоркската...

Имаше го като информация в медиите. Не знам ти кажи, нали ти си специалиста.

Какво да ти кажа? Една бензиностанция на оживен софийски булевард прави такъв дневен оборот.

къде ми сравняваш бензиностанция с борса ? Всеки вече има кола , дори по 2 :) Всеки зарежда дизел или бензин или каквото и да е там . Колко хора в България играят на борсата?Все си мисля,че са много ама много по-малко от тия където зареждат на бензиностанциите :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 мар 2014 14:51

POPCORN написа:къде ми сравняваш бензиностанция с борса ? Всеки вече има кола , дори по 2 :) Всеки зарежда дизел или бензин или каквото и да е там . Колко хора в България играят на борсата?Все си мисля,че са много ама много по-малко от тия където зареждат на бензиностанциите :)

ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ? Оборота на БФБ за един час е около 250 000 лева, изтрещял си тотално с тоя Сашо Томов и лъжите, които ви говори...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 мар 2014 14:54

W84me написа:
POPCORN написа:къде ми сравняваш бензиностанция с борса ? Всеки вече има кола , дори по 2 :) Всеки зарежда дизел или бензин или каквото и да е там . Колко хора в България играят на борсата?Все си мисля,че са много ама много по-малко от тия където зареждат на бензиностанциите :)

ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ? Оборота на БФБ за един час е около 250 000 лева, изтрещял си тотално с тоя Сашо Томов и лъжите, които ви говори...

абе незнам кой е изтрещял където седи нон стоп във форума . аз съдя по думите на колегата където каза ,че са 50 хиляди на ден оборот . ако си чел внимателно казах,че си нямам хабер от тая работа . Ама няма кой да чете ..ти ис цар на спама :) REd warrior каза ,че е чел някъде ,че 50000 на ден . А да ти кажа едно омв примерно на бул. България надали прави по-малко от 100 бона на ден ама айде :) Аз лично преди бачках в една бензиностанция където я мине някой я не и като приклучвахме деня под 7-8 хиляди никога не сме падали :)
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 мар 2014 14:56

POPCORN написа:абе незнам кой е изтрещял където седи нон стоп във форума . аз съдя по думите на колегата където каза ,че са 50 хиляди на ден оборот . ако си чел внимателно казах,че си нямам хабер от тая работа . Ама няма кой да чете ..ти ис цар на спама :) REd warrior каза ,че е чел някъде ,че 50000 на ден . А да ти кажа едно омв примерно на бул. България надали прави по-малко от 100 бона на ден ама айде :) Аз лично преди бачках в една бензиностанция където я мине някой я не и като приклучвахме деня под 7-8 хиляди никога не сме падали :)

Бензиностанциите наистина правят голям оборот, но не може да се сравняват с фондовата борса... Щом се правят 250 000 лева на час, колко време според вас им трябва да обработят 100 000 акции?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 24 мар 2014 14:58

W84me написа:

Няма значение колко лева е оборота, има значение броят на сделките. Миналата седмица на борсата са сключени малко над 4700 сделки, сам прецени колко изключително малък процент от тях са над 800 броя.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 мар 2014 14:59

W84me написа:
POPCORN написа:абе незнам кой е изтрещял където седи нон стоп във форума . аз съдя по думите на колегата където каза ,че са 50 хиляди на ден оборот . ако си чел внимателно казах,че си нямам хабер от тая работа . Ама няма кой да чете ..ти ис цар на спама :) REd warrior каза ,че е чел някъде ,че 50000 на ден . А да ти кажа едно омв примерно на бул. България надали прави по-малко от 100 бона на ден ама айде :) Аз лично преди бачках в една бензиностанция където я мине някой я не и като приклучвахме деня под 7-8 хиляди никога не сме падали :)

Бензиностанциите наистина правят голям оборот, но не може да се сравняват с фондовата борса... Щом се правят 250 000 лева на час, колко време според вас им трябва да обработят 100 000 акции?

аз незнам по колко се правят на час нито знам за фондовата борса, защото не ми е работа . така констатирах, защото колегата преди мене ми каза ,че правили по 50 бона на ден . ако правят по 250 на час много ясно,че са много напреде от бензиностанциите
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 мар 2014 15:06

Като не знаеш, къде си тръгнал да спориш? :roll: От сутринта до сега борсата гони оборот половин милион.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 24 мар 2014 15:06

W84me написа:

Точно в кой час бе, драги... :lol: Или искаш да кажеш - средно на час...което пак не е точно, защото зависи от деня на седмицата, месеца и т. н. Виждам борсовата спекула те влече, това е добре... :lol:
Задача пак към теб - Ако за 1 минута БФБ обработи 1 лот от 100 000 акции, колко време ще е необходима да се обработят 5000 лота по 20 акции?
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 24 мар 2014 15:08

W84me написа:

Среднонатоварена бензиностанция прави около 20-тина хиляди на ден ;) Три години съм приключвал отчетите ;) Тия на "България" максимум на 30 да отидат ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Архив”