Конкретно за този мач има няколко интересни тенденции,които не са за подценяване:1.Юнайтед е в поредица от 6-мача без равенство. 2.Сити е в поредица от 8-мача без равенство.3.Девет поредни мача без равенство в това дерби.
Статистика на Юнайтед в дербитата:
1.Юнайтед-Челси 0-0
2.Челси-Юнайтед 3-1
3.Ливърпул-Юнайтед 1-0
4.Юнайтед-Ливърпул 0-3
5.Юнайтед-Арсенал 1-0
6.Арсенал-Юнайтед 0-0
7.Сити-Юнайтед 4-1
Статистика на Сити в дербитата:
1.Сити-Юнайтед 4-1
2.Сити-Арсенал 6-3
3.Сити-Ливърпул 2-1
4.Челси-Сити 2-1
5.Сити-Челси 0-1
*Като добавим и факта,че в изминалия кръг нямаше нито един Х....В действителност равенството изглежда доста логичен резултат(на фона на тези показатели) преди това дерби.
Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити
Тука се вижда как феновете на Челси искат да бием за да станат шампиони.Отделно Ливърпул искат да бием за да могат и те да имат шансове за титлата.Аз викам да ги бием заради нас си.

- JackPackage
- Контакти:
CECO_1981 написа:Тука се вижда как феновете на Челси искат да бием за да станат шампиони.Отделно Ливърпул искат да бием за да могат и те да имат шансове за титлата.Аз викам да ги бием заради нас си.
Бийте и заради вас, не само заради нас - дерби ви е и вие се борите за целите си и за честта си, никой не е казал че трябва да биете само заради нас

Аз ще съм за вас, както снощи бях за Барса, просто и единствено защото класирането го изисква

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
CECO_1981 написа:Тука се вижда как феновете на Челси искат да бием за да станат шампиони.Отделно Ливърпул искат да бием за да могат и те да имат шансове за титлата.Аз викам да ги бием заради нас си.
+1878
[offtopic]Никога няма да забравя как Ливърпул пуснаха на Челси на "Анфилд",само и само да прецакат Юнайтед за титлата през сезон 2009-2010.
Голяма аморалност и падение от тяхна страна

Сигурен съм,че ако някога пак им се отдаде подобна възможност,Стиви Джи и ко.с най-голямо удоволствие ще го направят![/offtopic]
nadqvam se da razmajem city
От сега прекарвам времето си в молби към всички богове, светии, дяволи, караконджули и други сили Мойсов да не обърка тактиката, схемата, стартовите 11 и т.н. На хартия можем с тези играчи да бием всеки, но ни трябва тактика, а при Мойсов такава до сега не съм видял. Дано молитвите ми бъдат чути! 

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
мисля, че няма да паднат Юнайтед....
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- MapTo_D
- Контакти:
Събота дали отново имаме мач или този е последния преди мача срещу Байерн ? Нещо много се обърка тая програма, има отбори с изиграни 2-3 мача по-малко в сравнение с други. Една серия вторник-събота-вторник изобщо не ми се нрави, особено като се има в предвид отборите, с които ще се изграе, ама пък мен кой ли ме пита... 

Имаме мач с Вила в събота отново на Олд Трафорд. За 7 дена три домакински двубоя.
- JackPackage
- Контакти:
MuFc1878 написа:Имаме мач с Вила в събота отново на Олд Трафорд. За 7 дена три домакински двубоя.
Тъкмо да си пооправите домакинския рекорд....или съвсем да го оакате

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]