Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот pampi » 24 мар 2014 14:04

W84me написа:
Системата ги обратова за секунди! Подаването е малко по-бавно, но не повече от 5 минути. Аз за опашки за акции не съм чул, а ти? :mrgreen:

Тролче, ако беше учил математиката в училище, нямаше да се излагаш така ...
Задача: За мача Лудогорец- Валенсия са продадени 40 000 билета. При условие, че са купувани средно по 4 билета от един купувач за средно време 1 минута , колко часа общо са продавани билетите? А да те видя! :mrgreen:

Получените часове умножи по 30, за до видиш, колко време е нужно 10 000 човека да си купят акции. 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 мар 2014 14:07

pampi написа:
W84me написа:
Системата ги обратова за секунди! Подаването е малко по-бавно, но не повече от 5 минути. Аз за опашки за акции не съм чул, а ти? :mrgreen:

Задача: За мача Лудогорец- Валенсия са продадени 40 000 билета. При условие, че са купувани средно по 4 билета от един купувач за средно време 1 минута , колко часа общо са продавани билетите? А да те видя! :mrgreen:

Получените часове умножи по 30, за до видиш, колко време е нужно 10 000 човека да си купят акции. 8-)

Дори да използват mysql база данни, системата ще обработи елементаната заявка за 0.5 секунди. Логиката ти щеше да е вярна, ако се извиваха опашки за акции... :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 24 мар 2014 14:10

W84me написа:
pampi написа:
W84me написа:

Дори да използват mysql база данни, системата ще обработи елементаната заявка за 0.5 секунди. Логиката ти щеше да е вярна, ако се извиваха опашки за акции... :mrgreen:

Сдаде багажа нали? На две магарета слама не можеш да разделиш, ама да наглееш еша ти няма. Прост народ - слаба държава... 8-)
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 мар 2014 14:22

pampi написа:Сдаде багажа нали? На две магарета слама не можеш да разделиш, ама да наглееш еша ти няма. Прост народ - слаба държава... 8-)

Какъв багаж съм сдал бе? Трябвало време да се обработят заявките, бих се съгласил, ако имаше заявки, ама като няма заявки как ще се обработят? :mrgreen:

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 24 мар 2014 14:23

И какво излезе тролчета, да се разпродадат билетите за " Васил Левски" при тези условия, трябват приблизително 170 часа. С профсъюзните почивки ги слагаме 200 часа работа на касите. При 8 часов работен ден, за да се продадат за 5 дена, трябва да работят минимум 5 каси... 200 часа за едни тъпи билети, а той тръгнал за акции да ми говори... :lol:
Последна промяна от pampi на 24 мар 2014 14:28, променено общо 1 път.
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 мар 2014 14:25

W84me написа:
pampi написа:Сдаде багажа нали? На две магарета слама не можеш да разделиш, ама да наглееш еша ти няма. Прост народ - слаба държава... 8-)

Какъв багаж съм сдал бе? Трябвало време да се обработят заявките, бих се съгласил, ако имаше заявки, ама като няма заявки как ще се обработят? :mrgreen:

пич ходи си вземи месечната дажба от Батков и не се занимавай с ЦСКА :) Остави ЦСКА на нас :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 мар 2014 14:28

pampi написа:И какво излезе тролчета, да се разпродадат билетите за " Васил Левски" тези условия трябват приблизително 170 часа. С профсъюзните почивки ги слагаме 200 часа работа на касите. При 8 часов работен ден, за да се продадат за 5 дена, трябва да работят минимум 5 каси... 200 часа за едни тъпи билети, а той тръгнал за акции да ми говори... :lol:

170 часа с ОГРОМНИ ОПАШКИ! Тука и 20000 часа да ви дадат, като няма желаещи...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 24 мар 2014 14:30

Tommi написа:
Red Warrior написа:Така ли бе смешник? Ти купувал ли си акции? Всеки един желаещ да си купи акции му отнема между 20-30 минути минимум. Подписват се договори, снимат се лични карти и т.н. Това да не ти е плод и зеленчука до вас. И да - има опашки, иди и се убеди сам. Оборота, на нашата смешна борса е 50 000 лева на ден. А ние само първия ден направихме 240 000. Голям си капацитет.

Ти виждаш ли какво пишеш? Как го измисли тоя дневен оборот 50 000 лв. само ти си знаеш. :roll: И нашата борса като е смешна, кажи на Лупи да ви пусне на Нюйоркската...

Имаше го като информация в медиите. Не знам ти кажи, нали ти си специалиста.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 24 мар 2014 14:33

W84me написа:
pampi написа:И какво излезе тролчета, да се разпродадат билетите за " Васил Левски" тези условия трябват приблизително 170 часа. С профсъюзните почивки ги слагаме 200 часа работа на касите. При 8 часов работен ден, за да се продадат за 5 дена, трябва да работят минимум 5 каси... 200 часа за едни тъпи билети, а той тръгнал за акции да ми говори... :lol:

170 часа с ОГРОМНИ ОПАШКИ! Тука и 20000 часа да ви дадат, като няма желаещи...

С опашка, без опашка минималното време е 170 часа. Бягай да повтаряш основното училище, че си срам за българското образование... :lol:
А те чукнали 100 000... ами ако имаше желаещи, направо не ми се мисли... :mrgreen:
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 мар 2014 14:34

абе вземете му кажете,че няма желаещи, че кампанията няма да е успешна ии че е прав , защото не се издържа !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Архив”