Плейофи - ХХIХ кръг: ЦСКА - Лудогорец - 0:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Плейофи - ХХIХ кръг: ЦСКА - Лудогорец /26.03.14, 19:30 часа/

Мнениеот POPCORN » 24 мар 2014 11:47

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Литекс между другото не че е тема ма са жив ташак що се отнася до мачовете им срещу челните отбори. Очаквам много трагични резултати от техна страна в следващите им мачове. Сигурен съм, че ще ги изпреварим по некое време, даже ако онея гейзери се стегнат и те ще минат пред тях в края на класирането.

точно това казвам и аз :) Така ,че не съдете по Лудогорец с Литекс . Факт е направиха доста интересни неща, но от другата страна почти нямаше никаква съпротива :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 24 мар 2014 11:48

Unforgiven_M написа:При нормално водене на мача 0:2 или 0:3.

Първата година на Лудогорец в А група като цяло нямаше такива нападки срещу тях. Но когато Хегемонията им започна да продължава по-дълго - вече 3-та година, когато посегнаха и към някакви успехи в Европа - е вече и червени и сини не издържат и се започна голямото плюване... Та Лудогорец им обира всичко. Едната година взе титлата от единият отбор в последния мач, следващата от другия. След това накара хора от всякакви градове, села и паланки да ги гледа в Европа, да стиска палци за тях и да им се радват, като изключение от това направиха малки групи неадекватни и незадоволени от собствените си отбори дребни душици. Плюенето по по-можещия и по-организирания в момента е знак за слабост и безсилие. Вместо да се плюва по тях - и червени и сини да си видим батака в отборите, да искаме той да се оправи, а след това да искаме победи и да си мерим "мерилките" с тях.

Абсолютно съм съгласен с теб! А така както са я подкарали разградчани скоро в нашето първенство интригата ще е кой отбор ще е спарингът на Лудогорец за поредната им титла - както вече си написал ЦСКА и Левски минаха по този път, сега е Литекс; догодина Ботев Пловдив и така нататък.... Ние като фенове на Левски или ЦСКА не трябва да злобеем, а да изискваме и да се стремим щото така, че нашите отбори да се ''стегнат'' - достигнат, че и задминат нивото нa Разтград за да бъдат отново водещи в нашата страна.. А това става с работа, работа, и пак работа :idea:

Конкретно за мача - всичко освен победа за Лудогорец ще е изненада...
Изображение

Изображение

Tamate
Контакти:

Мнениеот Tamate » 24 мар 2014 12:01

Силва трябва да е титуляр този път.Финтира ги , прави защитата на глупаци , но го няма завършващият удар.Ди Вани , няма класа нито самочуствие на Център.Косоко , тоя пък как така преподписа след 4-5 "стабилни мача" ама на Зимния Лагер ? ? ?.Види се че не става .Ако играем само с крила без нападатели ще е много по-добре според мен.Нямаме типичен център и за това Тройчо да пусне 4 крила Пък било то с грозна игра , но накрая да се поздравим с Честита Победа

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 24 мар 2014 12:03

По принцип е логично Лудогорец да победи с оглед както на класата (за момента) на двата отбора, така и защото разградчани вече не гонят цели в Лига Европа, няма за къде да пазят сили като цяло, за капак за Купата имат прилична преднина, която им дава шанс по скоро да се пазят не за мача с Литекс а В него.

Въпреки това.. бих дал едни 30-40 процента шанс на ЦСКА да вземе нещо в мача. В края на краищата и ние бихме Лудогорец в момент, в който лично аз очаквах катастрофална загуба насред Разград... очевидно и те понякога изпускат нещата от контрол.

Като цяло троен мач с непредвидим към този момент победител и дори развой, резултат и поведение на отборите на терена.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

biso62
Контакти:

Мнениеот biso62 » 24 мар 2014 12:08

В отговор на ЦСКА69:Вярно е,че става с много работа,но са нужни и доста средства. А засега ги нямаме,вероятно и в близките години също. Само заплатите на четири-пет от играчите на лудите са колкото нашия годишен бюджет,без да броим дълговете. А иначе мачът е непредвидим,с преимущество за крейзитата,макар,че съм фен на ЦСКА. Що се касае за Литекс-аз многократно писах,че са симпатичен отбор с няколко прилични единици,който играе детски футбол. И няма да се учудя ако след плейофите са някъде на 4-5то място. Няма да мога да съм на Армията,но ще стискам палци! Купих акции,купих си място във В сектор,член съм на Сдружението. А вие,скъпи колеги-фенове, надявам се,че и вие ще се постараете да помогнете.Само ЦСКА и успех в сряда!

biso62
Контакти:

Мнениеот biso62 » 24 мар 2014 12:21

Така или иначе вероятността да се класираме за евротурнирите е сериозна. За мен е време стойчо да обиграва дефанзивна двойка Маркович-Чочев,лвя бек Ереро,крила Силва и Милисавлевич,при липса на сериозен център-Косоко. Защитното каре е прилично,като изключим Поре. Разочарован съм от него-неориентиран,едно центриране не може да направи,камо ли пробив. Вдясно като че ли Венци стои по- добре в офанзивен план от Апата,но там алтернатива е Илиев,не е по добър. Тошко,Марто изпяха последната си песен и в мачоветенот плейофите са на практика в тежест на отбора в игрови план. Като сърце и обединители са несравними. Стойчо да си решава,но аз бих заложил на Мболи,Венци(Апата),Вальо,Менди,Ереро,Маркович,Чочев,Милисавлевич,Гъргоров,Силва...а в центъра в момента може и Иван Стоянов,при липсата на Косоко...или Ди Вани....нямаме по читави опции.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 24 мар 2014 13:36

Разградчани така са се надули, както Лудогорско пиле с вода и антибиотици... :roll:

Жалки ставате вече.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 24 мар 2014 14:17

1-0 с много борба, много концентрация и много късмет!
и в разград са хора, добри са признавам ги, но и ние си имаме силни страни.

radko_piratko
Контакти:

Мнениеот radko_piratko » 24 мар 2014 14:21

Спокойна и рутинна победа за АРМЕЙЦИТЕ с 2на0

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 24 мар 2014 14:26

Без нападател и ляв бек не знам докъде ще ни стигнат силите. Всеки мач излизаме с 9 души, заради тези две позиции. Задължително Тони Силва трябва да почне мача. Вече понатрупа опит и самочувствие, пък и стила на Лудогорец ще му позволи да покаже качествата си. Те поне играят футбол и едва ли ще го ритат толкова както Левски и Черно море. Като цяло имаме дупки в състава си. Дори този прехваления Маркович ви казвам, че не е кой знае какво. Като нападател трябва да почне Бадема, Косоко или Чочев. Не знам защо Стойчо не го пробва там, като и той достигна едно ниво като халф, което не може да прескочи. Във всеки случай не трябва да излизаме дефанзивно за равен, тъй като пак ще паднем, но по жалък и грозен начин. По-добре да играем атакуващо, с преса дълбоко в тяхната половина и да ги държим далеч от наказателното ни поле. При късмет, подкрепа от публиката и някоя индивидуална проява на Тони Силва, или Бадема - може и да ги поднем. Ноооооо трудно момчета... Те си подават топката, а ние я изритваме като през 90-те години. Вчера слушах едно поразително за мен изказване на Стойчо Младенов, който иначе безкрайно уважавам, че не играем с дълги топки понеже сме нямали високи нападатели като миналата година. То понеже е задължително с високи нападатели да играем с дълги изритани топки. :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “ЦСКА”