[13.11.09г.] България - Шахтьор Донецк

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: [13.11.09г.] България - Шахтьор Донецк

Мнениеот garfild8 » 13 ное 2009 13:21

intheair написа:
Съставът на България: Иванков, Бандаловски, Минев, Ангелов, Миланов, Телкийски, Петров, Янков, Сърмов, Георгиев, Рангелов

Така моята прогноза е 5:1 / 6:1 !
Просто жадните да се докажат украинци ще ни разчекнат !

Ако състава е верен,някой би ли ми обяснил схемата,че ми е доста неясна някак си.Нещо от рода на 4-3-2-1 ми се струва.4 в защита(без чист ц.з.),3 деф.халфа(Стенли,Чавдар и Сърмов),2 външни халфа(Мечо и Исуса)и Рангелов като нападател. :roll: Дали ще играе с подобна схема и без чист ц.з. в квалификациите?Ужас.Какво ще изпроба и стикова г-н Правилния,не знам?
Само Черно море.

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 13 ное 2009 13:32

петък 19:00 (А017) БЪЛГАРИЯ - ШАХТЬОР Д. 1 - 1.75 X - 3.20 2 - 2.90

пак са объркали коефицент :mrgreen:

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 13 ное 2009 13:46

Сборен отбор от българи, които са пренебрегвани от ПРАВИЛНИЯ ТРЕНЬОР и които ще пребият селекцийката на Мърльо:

Вратар - Стоян Колев

Защитници: Костадин Дяков, Валентин Илиев, Александър Александров, Михаил Венков

Халфове: Георги Пеев, Георги Илиев, Тодор Янчев, Христо Янев

Нападатели: Камбуров, Миро Манолов

Резерви: Илко Пиргов, Траян Дянков, Мартин Кушев, Даниел Пеев, Владо Манчев, Орлин Старокин, Захари Сираков, Йордан Юруков, Йордан Минев

---------------------------------------

Да играят контрола с този състав да ги видя с колко ще загубят, Шахтьор малко ще им се види :lol:
Последна промяна от San-Jose на 13 ное 2009 13:49, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 13 ное 2009 13:47

San-Jose написа:
crap написа:
San-Jose написа:Гледахте ли вчера Юлий Москов по Ринг какво каза за Мърльо и националния отбор, напълно го подкрепям

Не, цитирай.

За много проблеми във футболна ни говореше, най-много ме изкефи, където каза, че на България и трябва треньор, а не плямпало :lol: иначе много неща каза, дълго е не мога да си спомня всичко, трябва да се чуе или да се прочете, а и говори за други работи не само за националния и доста правилни и мърди неща каза, на такива журналисти се кефя, дето не ги е страх да казват какво мислят пред широката аудитория

Не е плямпало, а е тактик. Стига вече обиди по адрес на "мъри". Може да му викате само мазньо защото лъщи. :lol: :lol: :lol:
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 13 ное 2009 13:49

San-Jose написа:Сборен отбор от българи, които са пренебрегвани от ПРАВИЛНИЯ ТРЕНЬОР и които ще пребият селекцийката на Мърльо:

Вратар - Стоян Колев

Защитници: Костадин Дяков, Валентин Илиев, Александър Александров, Михаил Венков

Резерви: Илко Пиргов, Траян Дянков, Мартин Кушев Даниел Пеев, Владо Манчев, Орлин Старокин, Захари Сираков, Йордан Юруков, Йордан Минев

Много червен състав, неможе така. Трябва да има минимум 4ма които да са играчи на Левски в момента, и още 2-3 на по над 32 които са им били играчи, поради простата причина че Левски е отбора на народа, и имат повече фенове.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 13 ное 2009 13:51

crap написа:
San-Jose написа:Сборен отбор от българи, които са пренебрегвани от ПРАВИЛНИЯ ТРЕНЬОР и които ще пребият селекцийката на Мърльо:

Вратар - Стоян Колев

Резерви: Илко Пиргов, Траян Дянков, Мартин Кушев Даниел Пеев, Владо Манчев, Орлин Старокин, Захари Сираков, Йордан Юруков, Йордан Минев

Много червен състав, неможе така. Трябва да има минимум 4ма които да са играчи на Левски в момента, и още 2-3 на по над 32 които са им били играчи, поради простата причина че Левски е отбора на народа, и имат повече фенове.

Става въпрос от пренебрегваните, Мърльо вика 4-ма от Левски, то останалото им е чужденци

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 13 ное 2009 13:55

Мъри обърка състава за този мач :
1) Недопустимо е в състава да има само 1 ц.з.(Иво Иванов) , който Мъри даже мисли да не пуска като титуляр !
Да оставим контузените , защо не викна някой измежду Топузаков , В.Илиев , Ил .Стоянов , Домакинов , Ал.Александров ?
2) Живко Миланов НЕ МОЖЕ да играе като ляв бек ! Да пусне В.Минев , или да беше взел Занев или Венков(според мен те са дори по-добрите варианти)
3) При липсата на Бербатов , а се окажа , че и на Божинов , отново не е викнат Мартин Камбуров . Нека го пусне поне в една контрола да видим става ли този играч за националния или не .
По принцип стоя зад Мъри , но с решенията си напоследък сериозно ме озадачава ! Въпреки , че Шахтьор ще играе с резервите , очаквам да ни победят , а нашите да се изцепят колко полезна е била проверката .

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 13 ное 2009 14:00

Svetlio написа:Мъри обърка състава за този мач :
1) Недопустимо е в състава да има само 1 ц.з.(Иво Иванов) , който Мъри даже мисли да не пуска като титуляр !
Да оставим контузените , защо не викна някой измежду Топузаков , В.Илиев , Ил .Стоянов , Домакинов , Ал.Александров ?
2) Живко Миланов НЕ МОЖЕ да играе като ляв бек ! Да пусне В.Минев , или да беше взел Занев или Венков(според мен те са дори по-добрите варианти)
3) При липсата на Бербатов , а се окажа , че и на Божинов , отново не е викнат Мартин Камбуров . Нека го пусне поне в една контрола да видим става ли този играч за националния или не .
По принцип стоя зад Мъри , но с решенията си напоследък сериозно ме озадачава ! Въпреки , че Шахтьор ще играе с резервите , очаквам да ни победят , а нашите да се изцепят колко полезна е била проверката .

Аз съм сигурен, че от онези, които не ги вика Мърльо може да се направи състав, който ще размеже неговата селекция или поне със сигурност ще я победи

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Мнениеот lionel_messi » 13 ное 2009 14:21

Вратар - Стоян Колев

Резерви: Илко Пиргов, Траян Дянков, Мартин Кушев, Даниел Пеев, Владо Манчев, Орлин Старокин, Захари Сираков, Йордан Юруков, Йордан Минев

---------------------------------------

Да играят контрола с този състав да ги видя с колко ще загубят, Шахтьор малко ще им се види :lol:

Само че Дяков е халф :)
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..

Върни се в “Архив”