Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Кировец » 24 мар 2014 12:53

BRF написа:
Кировец написа:Ще се провалим с гръм и трясък и ще докажем колко несъстоятелно общество сме. Ще сбъднем мечтите на всички антиЦСКА-ри.
Ще оприлича търговията с акции като феновете на ЦСКА на Тича вчера - трагедия и съвсем лек ентусиазъм.

До момента за днес сме продали 10 000 акции!Незнам дали е много,но трябват и големи играчи!Не е за подценяване и комисионната!Ако някой иска да купи за 100 000лв и е неуспешно предлагането,губи 2 000лв.!Все пак едва сега започваме!Аз лично още не съм си взел.А ще купувам и за баща ми и за синовете ми!Ще се справим!
п.п.Във Варна си бяхме добре!

Като брой бяхме добре, но като подкрепа кръгла 0-ла.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 24 мар 2014 12:57

POPCORN написа:
Кировец написа:Ще се провалим с гръм и трясък и ще докажем колко несъстоятелно общество сме. Ще сбъднем мечтите на всички антиЦСКА-ри.
Ще оприлича търговията с акции като феновете на ЦСКА на Тича вчера - трагедия и съвсем лек ентусиазъм.

Ти какво си очаквал ? Като знам какви хора живеят в България, колко хора са бедни, колко хора не вярват на томов и тн и тн искаш да изкупиме 3 милиона акции . Разбира се ,че по-вероятно е да не успее . Ако някой от богатите хора в България не си купи няма как да стане .С купуване на акции от минималния пакет ще ги купуваме още 1-2 години :) Няма да е срамно и да не успеем. Ще е срамно тия голямите риби, където се бият всички за голями цскари , а сега са се покрили като мишки . Идват в ЦСКА само кога имат нужда :)

Не може на мача с Фулъм да имаш 30-35 хиляди фена на стадиона, двойно толкова пред ТВ, а втори ден акции са купили едва 1000 с условието, че част от тях са и комбини на името на 1 човек.

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 мар 2014 13:17

pampi написа:
POPCORN написа:
pampi написа:
POPCORN написа:И друго искам да ти кажа .. спи спокойно няма как да изкупиме 1409210 акции, така че няма смисъл от простотията ти . Спи си спокойно, гледай си Левски и не мисли за ЦСКА . Само за едно ми е жал,че няма да се купят тоя брой акции всичко бих дал да ти видя физиономията като разбереш ,че е успешна кампанията :lol: :lol: :lol:

Ще, ще...Не подценявай Лупи...Да не мислиш, че играе на сляпа баба. Колкото изкупят феновете, изкупят, остатъкът има кой да го покрие...

дано да си прав . дано да има хора . то като се замислиш 40000 фена на ЦСКА по 30 лв ( по 10 акции на човек ) става 400000 ... незнам защо феновете не купуват. само в София има поне 500 хиляди цскари , но уви :)

40 000 човека, дето ги казваш, за колко време според теб, ще може да ги обработи системата?

Системата ги обратова за секунди! Подаването е малко по-бавно, но не повече от 5 минути. Аз за опашки за акции не съм чул, а ти? :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 24 мар 2014 13:29

W84me написа:
pampi написа:
POPCORN написа:
pampi написа:
POPCORN написа:И друго искам да ти кажа .. спи спокойно няма как да изкупиме 1409210 акции, така че няма смисъл от простотията ти . Спи си спокойно, гледай си Левски и не мисли за ЦСКА . Само за едно ми е жал,че няма да се купят тоя брой акции всичко бих дал да ти видя физиономията като разбереш ,че е успешна кампанията :lol: :lol: :lol:

Ще, ще...Не подценявай Лупи...Да не мислиш, че играе на сляпа баба. Колкото изкупят феновете, изкупят, остатъкът има кой да го покрие...

дано да си прав . дано да има хора . то като се замислиш 40000 фена на ЦСКА по 30 лв ( по 10 акции на човек ) става 400000 ... незнам защо феновете не купуват. само в София има поне 500 хиляди цскари , но уви :)

40 000 човека, дето ги казваш, за колко време според теб, ще може да ги обработи системата?

Системата ги обратова за секунди! Подаването е малко по-бавно, но не повече от 5 минути. Аз за опашки за акции не съм чул, а ти? :mrgreen:

Така ли бе смешник? Ти купувал ли си акции? Всеки един желаещ да си купи акции му отнема между 20-30 минути минимум. Подписват се договори, снимат се лични карти и т.н. Това да не ти е плод и зеленчука до вас. И да - има опашки, иди и се убеди сам. Оборота, на нашата смешна борса е 50 000 лева на ден. А ние само първия ден направихме 240 000. Голям си капацитет.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 мар 2014 13:38

Red Warrior написа:Така ли бе смешник? Ти купувал ли си акции? Всеки един желаещ да си купи акции му отнема между 20-30 минути минимум. Подписват се договори, снимат се лични карти и т.н. Това да не ти е плод и зеленчука до вас. И да - има опашки, иди и се убеди сам. Оборота, на нашата смешна борса е 50 000 лева на ден. А ние само първия ден направихме 240 000. Голям си капацитет.

Направихте 240 000 за един ден, ама с предварителните заявки :mrgreen: Без тях към 35 000 ще го докарате днеска :mrgreen:

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 24 мар 2014 13:39

Е и? Теб какво те засяга?

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 мар 2014 13:43

Ами кефи ме, че Томов ще ви прецака за комисионните.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 мар 2014 13:43

memnto написа:Е и? Теб какво те засяга?

това му е смисъла на живота недей така :) Той от как почнаха да се пордават акции не е излизал от тая тема, впрочем още по-зле не е излизал от тях, защото му е много важно ЦСКА да не успее :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 24 мар 2014 13:47

W84me написа:Ами кефи ме, че Томов ще ви прецака за комисионните.

Нали теб няма да прецака, къв ти е проблема?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 мар 2014 13:49

Red Warrior написа:Така ли бе смешник? Ти купувал ли си акции? Всеки един желаещ да си купи акции му отнема между 20-30 минути минимум. Подписват се договори, снимат се лични карти и т.н. Това да не ти е плод и зеленчука до вас. И да - има опашки, иди и се убеди сам. Оборота, на нашата смешна борса е 50 000 лева на ден. А ние само първия ден направихме 240 000. Голям си капацитет.

Ти виждаш ли какво пишеш? Как го измисли тоя дневен оборот 50 000 лв. само ти си знаеш. :roll: И нашата борса като е смешна, кажи на Лупи да ви пусне на Нюйоркската...
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”