28 кръг: Черно море – ЦСКА – 0:0 FT

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

AnalBreaker
Контакти:

Re: 28 кръг: Черно море – ЦСКА – 0:0 FT

Мнениеот AnalBreaker » 24 мар 2014 10:58

Мляко с ориз написа:
Red_Girl написа:Самото ви държание в момента е селско, но иначе храните другите. И ако бяхте толкоз големи мъже, нямаше да ги толерирате. Просто сте поредните, които си плямпат как ше бият всички. В София сте по 20 човека, но иначе сте фенове милиони. И имам повече мачове от всичките ви взети заедно, така че да не си правим такива заключения. Макар, че ме развеселявате. :lol: :lol:

Леле жив да не бях- жена хОлеганка от село София да ми говори за селско поведение :lol:
Виж какво неградска, няма нищо по-селско и грозно от това жена да се бие и да говори за това кой щял да яде шамари :lol:

А на оня силистренски бек ще му кажа, че за разлика от семкарите от неговото село и съседните села до Варна, ние поне ходим всяка седмица на стадиона и си подкрепяме отбора. И всеки случай имаме достатъчно песни, които знаем. Вие се видя какво имате. АрмейцитИИИИ от Силистра, РусИ, освен ЦесекатУУУ, Кой сега е номер 1 :lol: (колко актуално от 2008 г. насам) и хайДи играйТи армейци, друго не знаят....

Къде ходиш бе ? Малее! То тича всеки път е празна освен когато играете с Левски и ЦСКА. Като знаете и имате толкова много песни - айде пусни клипче от мача да видим колко песни имате и знаете. Айде докажи ! Нашето клипче ще го изкарат скоро и ще видиш колко са песните, ама за вас се съмнявам да имате такова.
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 24 мар 2014 11:04

Тоя силистренски гражданин Analbreaker какво си е сложил Варна за роден град ??? Това че си студентче тук не значи и че ще останеш да живееш тук.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 24 мар 2014 11:10

we are the champions написа:Имам два въпроса колко ви плати Домуза да ни скочите ?!?! и какво ще кажете относно ''дузпата''

Вие сте голям та*ак. Може ли да сте толкова малоумни? Ами колко ни плати Томов за да скочим на лудите и да ги смелим с 3:1 и равен там? Смешници! И за какви се мислите изобщо? Ще ставате шампОани? Да ама във развинтените ви съзнания. Лудите са 2 класи над вас.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 24 мар 2014 11:14

зеления написа:
we are the champions написа:Имам два въпроса колко ви плати Домуза да ни скочите ?!?! и какво ще кажете относно ''дузпата''

Вие сте голям та*ак. Може ли да сте толкова малоумни? Ами колко ни плати Томов за да скочим на лудите и да ги смелим с 3:1 и равен там? Смешници! И за какви се мислите изобщо? Ще ставате шамОани? Да ама във развинтените ви съзнания. Лудите са 2 класи над вас.

Сега ако ви бием ще кажат, че Гонзо ни е дал мача. Репертоара им е ясен ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 24 мар 2014 11:16

добър мач на нашите , яд ме е за Бакари , много се стара и се бори и заслужаваше да вкара , здраве да е , адмирации за аристократа от с.Плоски за пръв път не рева от терен съдии ....лек ден и спорна седмица на всички ...
ex Popeye

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 24 мар 2014 11:17

Ако не са селяните да подкрепят Цска,няма да има кой да си купи акции от Томов.Вчера цял ден обикаляха Варна да търсят отворени финансови къщи да си дадат парите,че друг път кога пак ще дойдат ,че няма на кой да оставят добитъка.Посредствен мач,с по-малко ритане от друг път и без коментари за тревата.
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 24 мар 2014 11:22

След мачове със Софийските отбори имам традиция да не чета коментарите в деня след срещата, че иначе много се дразня.

Драги фенове на ЦСКА, кажете ми моля ви, на какво се дължи тази ваша надменност !?!? Почна се с много хилядна публика, мина се през поливане на терена и груби футболисти, че да завърши с колко голяма разлика ще ни биете. Добре че тук таме имате нормални фенове, щото иначе буквално сте за лекар.

Нито агитката ви беше 3000 човека, нито терена беше мокър, фаловете за ЦСКА бяха 3 пъти повече от тези на Черно Море, да не говорим че нямахте кой знае какви шансове за победа ... и така вече 7 години !!!

По-спокойно с изхвърлянията, че да не ставате за смях :geek:

П.с.: не оправдавам всякаква форма на насилие м/у агитките. Това е една от причините да не ходя на стадиона на мачове с ЦСКА и Левски.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 24 мар 2014 11:26

Къде ходиш бе ? Малее! То тича всеки път е празна освен когато играете с Левски и ЦСКА. Като знаете и имате толкова много песни - айде пусни клипче от мача да видим колко песни имате и знаете. Айде докажи ! Нашето клипче ще го изкарат скоро и ще видиш колко са песните, ама за вас се съмнявам да имате такова.

Армията всеки мач е празна, айде стига алабализми моля те. А да се видим и да ти пея на ушенце не искаш ли ? Детска работа ..
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 24 мар 2014 11:48

Levskar_90 написа:Тоя силистренски гражданин Analbreaker какво си е сложил Варна за роден град ??? Това че си студентче тук не значи и че ще останеш да живееш тук.

Тоя неграмотния пак не разбрал. Къде виждаш да пише роден град ? Пише си МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ, ама ти като нямаш и 2 клас и не можеш да четеш. Дали съм гражданин не знам, но поне не хвърлям камъни по деца и момичета за разлика от гражданите на Варна

Вярно е, че съм студент тук и никога не съм го крил и си прав, че няма да остана тук да живея. Няма да остана във Варна или където и да било в България заради такива идиоти като теб и онези 20 глупендери с камъните. България не заслужава младите си хора и затова всички се насочваме към терминалите на летищата и се махаме от тази смрад тук.

П.П. Засега спирам да пиша във форума ви, защото е ясно, че няма да излезем на глава. Фактите от мача: Две нули, скромен бой между 2-3 ЦСКАри и 2-3 полицаи, Идиотщина от страна на полицаите, ударени дете и още много хора с камъни от "ултраси" на Черно Море, изкъртена ограда и НАЙ-ВАЖНОТО не вярвам в скоро време да има толкова много деца на Тича.

Успешна седмица на всички!
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 24 мар 2014 11:59

Мляко с ориз написа:
Леле жив да не бях- жена хОлеганка от село София да ми говори за селско поведение :lol:
Виж какво неградска, няма нищо по-селско и грозно от това жена да се бие и да говори за това кой щял да яде шамари :lol:

А на оня силистренски бек ще му кажа, че за разлика от семкарите от неговото село и съседните села до Варна, ние поне ходим всяка седмица на стадиона и си подкрепяме отбора. И всеки случай имаме достатъчно песни, които знаем. Вие се видя какво имате. АрмейцитИИИИ от Силистра, РусИ, освен ЦесекатУУУ, Кой сега е номер 1 :lol: (колко актуално от 2008 г. насам) и хайДи играйТи армейци, друго не знаят....

Село, село, ама що идвате тука?? Стойте си у Варната. Писнало ми е от такива като вас.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Върни се в “Черно море”