Мляко с ориз написа:Red_Girl написа:Самото ви държание в момента е селско, но иначе храните другите. И ако бяхте толкоз големи мъже, нямаше да ги толерирате. Просто сте поредните, които си плямпат как ше бият всички. В София сте по 20 човека, но иначе сте фенове милиони. И имам повече мачове от всичките ви взети заедно, така че да не си правим такива заключения. Макар, че ме развеселявате.![]()
Леле жив да не бях- жена хОлеганка от село София да ми говори за селско поведение![]()
Виж какво неградска, няма нищо по-селско и грозно от това жена да се бие и да говори за това кой щял да яде шамари![]()
А на оня силистренски бек ще му кажа, че за разлика от семкарите от неговото село и съседните села до Варна, ние поне ходим всяка седмица на стадиона и си подкрепяме отбора. И всеки случай имаме достатъчно песни, които знаем. Вие се видя какво имате. АрмейцитИИИИ от Силистра, РусИ, освен ЦесекатУУУ, Кой сега е номер 1(колко актуално от 2008 г. насам) и хайДи играйТи армейци, друго не знаят....
Къде ходиш бе ? Малее! То тича всеки път е празна освен когато играете с Левски и ЦСКА. Като знаете и имате толкова много песни - айде пусни клипче от мача да видим колко песни имате и знаете. Айде докажи ! Нашето клипче ще го изкарат скоро и ще видиш колко са песните, ама за вас се съмнявам да имате такова.