daniel875 написа:marchisio написа:daniel875 написа:marchisio написа:daniel875 написа:Победа за мафията
Е, нали за тва сме "мафия"За да печелим.
Вие сте мафия, ама не печелите. Къде е разликата ?
С тези пенсионери в състава скоро ще издъхнете. Пред "Юве" също няма перспектива. Единственото предимство е новият стадион, но ако "Милан" си направи свой, няма да е с незаконни материали. Със сигурност той ще се пълни много повече и запалянковците няма да се гаврят с другите за щяло и нещяло.
Класата е вечна, и на 50 г да ни е състава, пак ще се подиграваме с вашите "младоци"
Намерете си и вие незаконни материали, и си направете стадион. Ще се пълни всеки мач, с фенове на Интер и Юве, ама не и с ваши![]()
Не ми отговори на въпроса, както правиш винаги. Кога ще започнеш да отговаряш на въпросите на хората, а не да се занимаваш с други теми![]()
Кога ще ни лишиш от глупавото си присъствие в този форум ?
Кога ще отидеш на преглед при психиатър![]()
Много въпроси, можеш ли да отговориш на поне 1
От истината боли, знам. Ако не са съдиите, "Юве" трябваше да изостава чувствително от "Рома", може би и от "Наполи". Класирането не е действително. Разликата не е толкова голяма. То в Европа се видя положението. В четвъртък пак беше така. Купата ще я спечелите, но е купа на УЕФА, а не другата.
Върнете титлита от 2011-2012! Това е най - измисленият шампион на Италия от много години. Серията от победи беше нечестно постигната. После в Европа отпаднахте от първия по - сериозен съперник. Ако съдиите бяха обективни още в групите, нямахте шанс.
Вие върнете титлата от сезон 2010-2011 ! Това е най-измисленият шампион на Италия в цялата история ! Всеки мач ви даваха по 1 дузпа, ама то в Европа се видя колко струвате

Ако съдиите бяха обективни, този сезон щяхте да отпаднете ! Истината боли, а ти пак не ми отговори на нито 1 въпрос. Земи се удуши с няква възглавници, че си толкова болен, че вече не е смешно.