Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
edmon_dantes написа:......., Реал са си виновни, но Барса нямаше да спечели, ако ги нямаше тези подаръци.
shotgun blues написа:Няма дузпа за КР,няма дузпа за Неймар (за мен пак казвам грешника е Рамос,неговите действия доведоха до това решение,което в реално време се виждаше че няма как да не бъде отсъдено)Аз съм по за мнението ,че Неймар е в засада при паса и заради това няма дузпа.Тогава обаче както каза един колега по-горе,имаше засада на Бензема когато Бейл го изведе,същата тънка засада както на Неймар,Неймар се възползва,Бензема не ........еднакви грешки и за двата отбора които могат да доведат до гол ,не е ли така ?
Проблема на Реал си е в самия отбор,Роналдо се скри,Бензема пропусна да реши мача,в защита няма лидери и това е
А според мен точно след контакт с крака на Рамос, се забива в тревата. Най-меродавно според мен е липсата на остра реакция от страна на Рамос.edmon_dantes написа:Колега tibidalo, само погледни левия крак на Неймар как се забива в тревата, без някой да го докосва. Погледни добре.
Колега shotgun, дузпа за Реал също нямаше, но пък червения картон на Рамос натежава и накрая се оказа и решаващо.
tibidabo написа:А според мен точно след контакт с крака на Рамос, се забива в тревата.edmon_dantes написа:Колега tibidalo, само погледни левия крак на Неймар как се забива в тревата, без някой да го докосва. Погледни добре.
Колега shotgun, дузпа за Реал също нямаше, но пък червения картон на Рамос натежава и накрая се оказа и решаващо.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост