Плейофи - ХХIХ кръг: ЦСКА - Лудогорец - 0:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Плейофи - ХХIХ кръг: ЦСКА - Лудогорец /26.03.14, 19:30 часа/

Мнениеот RedeviL » 24 мар 2014 09:28

Кировец написа:Единствените 2 гола на Армията са ни вкарали Лудогорец. В сряда, ако запазим суха мрежа и победим ще е най-доброто.
До сряда! :roll:

Трябва да решим какви ще са ни целите тази година! Дали ще е е само класиране за ЕКТ или спечелване на титлата.. Ако излезнем за суха мрежа, значи излизаме с мисълта преди всичко да не загубим мача.. Според мен трябва да търсим победата независимо от това, дали ще допуснем гол, пък каквото стане!
Последна промяна от RedeviL на 24 мар 2014 11:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 мар 2014 09:28

RedeviL написа:
POPCORN написа:Ако Дяков и Кайсара не играят ще е доста добре за нас . Все пак според мене са им най-добрите играчи :) Разбира се и вратаря Стоянов :)

Мисиджан е с класа над останалите играчи в Лудогорец, а и първенстовото! ;)

попринцип Лудогорец нямат слаби играчи . просто съдя по последните изяви . Дяков винаги е бил от стълбовете им, едно е да играе друго е да не играе . Кайсара също напоследък вкарва доста голове :) Иначе е ясно,че кой и да играе ще е трудно за нас :) Все пак имат супер равностоини играчи :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Мнениеот nicromanser » 24 мар 2014 09:28

volf написа:
nicromanser написа:на всеки 75г минава халеевата комета, така е и с лудогорец днес "минава" после 75 чакане, а ЦСКА е вечен 3-0

Станаха вече 3 години не спира да се върти из България тази "комета"!
Факт е че заради футболната хегемонията на големия отбор от малкия провинциален град, много от феновете ма историческите грандове станаха астролози.
Та "астролозите" ежедневно вещаят бури, крах и смърт, но истината е че са загубили връзката си със земята, където Лудогорец твори велика история!:
Астролози 0 : 3 комета

много си вирнахте нослетата. вярно и аз бях за вас в европа стисках палци, но реалността е друга. що за лудогорец-разград сте след като е трудно в състава ви да се намери българин, камоли разградчанин. то с парите на домусчиев и бели орли (сеслав) щяха да имат такъв отбор, че можеше и повече фенове да съберат. за теб 3 г са много цяла история, а 60 или 100 сигурно са нищо. 1 осминафинал...голяма работа 3 титли оп 2 чудо голямо. нека да сте силни нека непобедими, но историята не е 3 години, а повече
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 24 мар 2014 09:31

0:3 малко но от сърце.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Steelblade
Контакти:

Мнениеот Steelblade » 24 мар 2014 09:38

ЦСКА, както винаги, ще разчита на проблясъците на бадема. Вчера се видя като няма ден колко са слаби в нападение. Мисля си,че изненада няма да има 0:2

Поздрави

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 мар 2014 09:40

Steelblade написа:ЦСКА, както винаги, ще разчита на проблясъците на бадема. Вчера се видя като няма ден колко са слаби в нападение. Мисля си,че изненада няма да има 0:2

Поздрави

нормално да сме слаби в нападение . все пак нямаме напдател :) Ди Вани не отговаря на класата на ЦСКА според мене . Същия си е като тия португалците където ги взехме :) Ама кво да се прави пари имаме да му даваме :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 мар 2014 09:43

RedeviL написа:
Кировец написа:Единствените 2 гола на Армията са ни вкарали Лудогорец. В сряда, ако запазим суха мрежа и победим ще е най-доброто.
До сряда! :roll:

Трябва да решим какви ще са ни целите тази година! Дали ще е е само класиране за ЕКТ или спечелване на титлата.. Ако излезнем за суха мрежа, значи излизаме с мисълта преди всичко да не загубим мача.. Според мен трябва да търсим победата независимо от това, дали ще допуснем гол, пък каквото стане!Трябва да решим какви ще са ни целите тази година! Дали ще е само класиране за ЕКТ или спечелване на титлата, защото ако

Целите тази година са да стабилизираме отбора най-вече финансово и организационно!Ако стигнем до ЕКТ-супер,за титла ни е рано!Според мен!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 24 мар 2014 09:51

И аз съм на мнение, че титла не ни трябва на този етап. 2-3 място ни е тавана и птговаря на временните ни качества. Отдавна прогнозирах, че Лудогорец ще е шампион, а ние ще изпреварим Литекс, четвърти ще са Ботевъ. Важното е да си изпъоняваме плана за развитие. Няма за къде да бързаме и да трупаме очаквания и напрежение.

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 24 мар 2014 09:55

1-1
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 24 мар 2014 09:57

Не бързаме за никъде. Хубавите неща стават бавно ! Важното е, че сме поели вече по пътя :idea:
Лудите може да са фаворити, но ще ги изпотим на Армията. Трябва да ги победим, ей така за самочувствие..
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Върни се в “ЦСКА”