Liga BBVA: Реал Мадрид - Барселона - 3:4 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши Ел Класико според вас ?

Анкетата завърши на 23 мар 2014 21:39

Победа за Реал Мадрид
42
52%
равен
6
7%
Победа за Барселона
33
41%

Общо гласове: 81

Потребителски аватар
badboy95

Re: Liga BBVA: Реал Мадрид - Барселона |23.03.2014| 22:00

Мнениеот badboy95 » 24 мар 2014 00:11

Inmessionante написа:Ако играете така и срещу Борусия, не ви виждам просто. Пепе в любовно настроение гали и шепне в ухото на Меси, Роналдо с някакви абсолютно дърварски изпълнения, които не правят чест на носител на Златната топка.
Фарс имаше - да. Но в поведението на Реал на терена.

Ти си болен, Реал ги разцепиха, ако не беше съдията, резултата щеше да е 6-7 на 2.
[center]Съединението прави силата![/center]

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 24 мар 2014 00:12

Поредно гнусно подпиране на съдията на този гнусен съдийски отбор!
Червения картон реши мача!
Не трябваше да стига до тази ситуация,защото имаше засада.Все пак и да е направил грешка страничния съдия,и след това главния пристрастно е дал дузпа защото можеше и да не се даде,то беше вече нагло да се даде и червен картон!
В Катар явно правилата на футбола са други!
Няма как да честитя такава подарена поредна победа!
Това е подигравка!
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 24 мар 2014 00:12

Гарет Бейл за мен лично бе големия длъжник на отбора тази вечер!
Странно ми е,че Анчелоти не пуска толкова често Иско...голям талант с безгранична креативност ;)

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 24 мар 2014 00:12

Veni • Vidi • Vici написа:[wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1.0-9/1521812_661308257270348_330990005_n.jpg[/wrapimg]

Тук Пепе извършва нарушение като спъва играч на Барса с главата си. :)

Да, и сигурно си е "изкълчил" глезена и трябввало да има ЧК за Пепе.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 24 мар 2014 00:12

daniel875 написа:
NOMER14 написа:И за слепите вече е ясно защо разни месита, иниестита и неймарчета не ритат в Англия - просто там такива дузпи няма да им дадат. Затова и Роналдо се махна от там.

Ако тези, за които говориш, играеха в Италия, нямаше да имат крака след втория мач. Футболът е мъжка игра, а не балет, както се опитват да учат хората барселонци. Естествено, че съдията е на терена, за да наблюдава поведението на футболистите, а не да им дава свобода да правят глупости.

Абе ти , като отвориш очи сутрин и виждаш пред теб Пепе,Рой Кийн,Неста,Гатузо,Трите Хикса,Чарлз Менсън,Андрей Чикатило...да ти се усмихват от
плакатите на стената.

Като ти се гледа джаскане,ръгане,блъскане и т.н. гледай си Сериа или Моуриньовските отбори и не коментирай , това което не ти харесва, като нищо си фен на Черно Море
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 24 мар 2014 00:13

Страшно съм разочарован като цяло. Мисля, че заслужавахме поне точката в тази среща. Съдията му пожелавам все хубави неща, но нека повече не свири такива мачове, защото определено той провали дербито. Изключително смешен на моменти, не показа еднакъв критерии. Съвсем по-хубав спектакъл щеше да се получи, ако не беше дал смешните дузпи + картона на Рамос. Въпреки всичко гледаме напред, каквото - такова. Няма как да върнем времето, но наистина, ако бях фен на отбора на Барса щеше много да ме е срам от това, което се случи днес.
Изображение

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 24 мар 2014 00:14

LevskiZavinagi написа:Страшно съм разочарован като цяло. Мисля, че заслужавахме поне точката в тази среща. Съдията му пожелавам все хубави неща, но нека повече не свири такива мачове, защото определено той провали дербито. Изключително смешен на моменти, не показа еднакъв критерии. Съвсем по-хубав спектакъл щеше да се получи, ако не беше дал смешните дузпи + картона на Рамос. Въпреки всичко гледаме напред, каквото - такова. Няма как да върнем времето, но наистина, ако бях фен на отбора на Барса щеше много да ме е срам от това, което се случи днес.

ТЕ НЯМАТ СРАМ БЕ, ТЕ СА НАГЛИ И БЕЗОЧЛИВИ, СВИКНАЛИ ЦЯЛ ЖИВОТ ДА ИМ ПОДАРЯВАТ ВСИЧКО, АМА ТОЯ ЦИРК ВСЕ НЯКОГА ЩЕ СВЪРШИ, ИДВА БАЙЕРН И ПАК ЩЕ СА СЪЩИТЕ ЛАЙНА.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 24 мар 2014 00:16

LevskiZavinagi написа: Няма как да върнем времето, но наистина, ако бях фен на отбора на Барса щеше много да ме е срам от това, което се случи днес.

То такива неща се случват винаги все на техни мачове от десетина години насам и досега не съм видял някое барса-фенче да го е срам, така че не се надявай. ;)
Офтопик:
[wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
realmadrid_fan
Контакти:

Мнениеот realmadrid_fan » 24 мар 2014 00:16

До кога съдиите ще бутат Барса. Толкова хубав мач ставаше, а тоя смешник развали всичко. Първо нарушението за дузпата на Реал беше извън наказателното поле. Неймар спокойно може да получи Оскар за хвърлянето му при втората дузпа. Третата дузпа беше спорна, но ако съдията се придържаше към еднакъв критерии не трябваше да я даде, защото по-рано имаше същото единоборство, при което Бейл панда и съдията нищо не свири. Иначе през първото полувреме имаше игра с ръка в наказателното поле на Барса, но за мен съдията правилно не свири нищо. Доволен съм единственно, че играчите на Реал показаха голямо желание за победа и играч на мача за мен е Ди Мария(Алвеш беше подминаван като малка гара). А и единственната 100% дузпа(срещу Роналдо при 3:3) не беше свирена :shock: . Все пак според мен оставаме отбора с най-големи шансове за титлата.
Изображение Изображение
HALLA MADRID

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 24 мар 2014 00:18

j0rka7aa написа:
LevskiZavinagi написа:Страшно съм разочарован като цяло. Мисля, че заслужавахме поне точката в тази среща. Съдията му пожелавам все хубави неща, но нека повече не свири такива мачове, защото определено той провали дербито. Изключително смешен на моменти, не показа еднакъв критерии. Съвсем по-хубав спектакъл щеше да се получи, ако не беше дал смешните дузпи + картона на Рамос. Въпреки всичко гледаме напред, каквото - такова. Няма как да върнем времето, но наистина, ако бях фен на отбора на Барса щеше много да ме е срам от това, което се случи днес.

ТЕ НЯМАТ СРАМ БЕ, ТЕ СА НАГЛИ И БЕЗОЧЛИВИ, СВИКНАЛИ ЦЯЛ ЖИВОТ ДА ИМ ПОДАРЯВАТ ВСИЧКО, АМА ТОЯ ЦИРК ВСЕ НЯКОГА ЩЕ СВЪРШИ, ИДВА БАЙЕРН И ПАК ЩЕ СА СЪЩИТЕ ЛАЙНА.

Жорка, недей се пали приятелю. Господ наистина гледа и силно се надявам да има справедливост. И да се ядосваме, и да не се - факт е, че мача свърши, взеха си трите точки по техния си начин - това е. Просто гледаме напред, не трябва да допускаме грешки или да губим точки и ще се надяваме на грешни стъпки от страна на другите два отбора.

bubka написа:
LevskiZavinagi написа: Няма как да върнем времето, но наистина, ако бях фен на отбора на Барса щеше много да ме е срам от това, което се случи днес.

То такива неща се случват винаги все на техни мачове от десетина години насам и досега не съм видял някое барса-фенче да го е срам, така че не се надявай. ;)

За съжаление си прав.
Последна промяна от LevskiZavinagi на 24 мар 2014 00:20, променено общо 1 път.
Изображение

Върни се в “Реал Мадрид”