Liga BBVA: Реал Мадрид - Барселона |23.03.2014| 3-4 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Re: Liga BBVA: Реал Мадрид - Барселона |23.03.2014| 22:00

Мнениеот tibidabo » 24 мар 2014 00:07

JackPackage написа:Честита победа, пичове! Завързахте битката за титлата ;)

Заслужено за мен си бихте, макар и двата отбора да изпуснаха положения, вие можеше да водите 3:0 до 20 минута :roll:

И на теб честито. Атлетико- водач.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Мнениеот ICAKOV_FCB » 24 мар 2014 00:08

daniel875 написа:
paro24 написа:Ако не бяха издънките срещу Валенсия и Валядолид, сега можеше да празнуват титлата. Все пак след тази победа програмата им е най-удобна посрещат Атлетико и имат една дерби с Еспаньол до новата титла. Заслужават го. Относно феновете на Реал, с какви очи освиркваш Шави и Иниеста и подкрепяш Ревалдо и онази откачалка Пепе, а лятото ще очакваш същите тези дето си освирквал и псувал да ти носят купи срещу същите португалски рндета дето днес си подкрепял. :shock:

Съдията ви подари двете дузпи. Не знам каква е била на домакините, но и двете на гостите са пълен смях. Бутат ви на всички нива. Нищо ново под слънцето. Титлата вече е ясна къде ще отиде, макар че "Атлетико" я заслужава най - много от трите отбора.

Ти незнам кой мач си гледал! Нас ни бутат така ли? Приятелю когато Реал стана 2012 шампион не ги ли бутаха? Това е "Кралския клуб"! 90% от федерацията на Испания са бивши играчи на Реал (влез и провери!). На всички нива ли? Не случайно викат на ШЛ-турнира на Реал! ПРОЧЕТИ ИСТОРИЯТА и ще разбереш кой е най-бутания отбор в Европа десетилетия наред заради Франко, парите на краля(данъкоплатците) и куп други!
ПП А когато Барса вземе 5-тата (дано да е тоя сезон) и стане доминант в турнира на Реал ще си умра от кеф :) :) :)
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
paro24
Контакти:

Мнениеот paro24 » 24 мар 2014 00:09

daniel875 написа:
paro24 написа:Ако не бяха издънките срещу Валенсия и Валядолид, сега можеше да празнуват титлата. Все пак след тази победа програмата им е най-удобна посрещат Атлетико и имат една дерби с Еспаньол до новата титла. Заслужават го. Относно феновете на Реал, с какви очи освиркваш Шави и Иниеста и подкрепяш Ревалдо и онази откачалка Пепе, а лятото ще очакваш същите тези дето си освирквал и псувал да ти носят купи срещу същите португалски рндета дето днес си подкрепял. :shock:

Съдията ви подари двете дузпи. Не знам каква е била на домакините, но и двете на гостите са пълен смях. Бутат ви на всички нива. Нищо ново под слънцето. Титлата вече е ясна къде ще отиде, макар че "Атлетико" я заслужава най - много от трите отбора.

Тази на домакините беше измислена (макар, че Гаджев в коментарното студио пак припомни за новите правила), относно двете дузпи на Барса, те си бяха 100 %.
Съдията горе долу свири добре с изключение на изстъпленията на Шави Алонсо.

Потребителски аватар
asenkolev
Контакти:

Мнениеот asenkolev » 24 мар 2014 00:10

АААААААААААААААААААаа 3:4 РЕЗУЛТАТ

НАЙ ВЕЛИК НА ТОЗИ СВЯТ!!!!!!!!!!!!!
Изображение
Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Мнениеот ICAKOV_FCB » 24 мар 2014 00:10

А и забравих най-важното- ЧЕСТИТА ПОБЕДА НА ФЕНОВЕТЕ НА БАРСА!
ФОРСА БАРСА
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 24 мар 2014 00:12

Пичове хареса ми духа на отбора. Въпреки че бяхме догонващи два пъти, успяхме да обърнем мача. Но проблемите отзад са очевадни. Добре, че имаше само два ъглови удара.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 24 мар 2014 00:25

Невероятен мач! За съжаление тотално опорочен от съдията. 2 симулации на гелосаната ку.ва Роналдо, които би трябвало да бъдат санкционирани с жълти картони - > сещате се какво следва. При втория ни гол Пепе се нахвърля и УДРЯ с глава Фабрегас( който абсолютно без никакъв умисъл го бутна с рамо, ама тоя психопат няма какво да го коментирам) и резулата е по един?!? жълт?!? картон за двамата. При третата си симулация Гелосания най-накрая успя да си изпроси дузпичката, явно и за Реал Мадрид границите на противниковите наказателни са с "леки" извивки в дясната си част. Въпреки това дузпа имаше за балета при едно безумно влизане на
Пике срещу Бейл при резултат 3-3, преди това да кажа, че дузпата и червения картон за абсолютно точни - Рамос не само го ритна отзад, но и с ръка го задържа за момент(за да съм обективен само по себе си това задържане не би било достатъчно основание за дузпа). И втората ни дузпа е абсолюно 100-процентова - вижте как Алонсо влиза в десния крак на Иниеста.
П.П. ПОБЕДАТА Е МНОГО СЛАДКА, когато си по-ощетения отбор!

Изображение
Последна промяна от paceto на 24 мар 2014 03:25, променено общо 2 пъти.
Причина: Има правила за правилно изписване на имената спазвай ги! Другият път направо ти трия коментара и ти слагам наказание!
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Потребителски аватар
asenkolev
Контакти:

Мнениеот asenkolev » 24 мар 2014 00:26

Проблемите в защита са ясни! Ако имахме добра защита щяхме да бием днсе с 1:4.Неможе при втория го Бензема да седи между централните защитници и те да са безучастни. Важното е че ЛЪВА се събуди. И всички се надяваме да буден доп края на маЙ! СОРИ ЗА ПРАВОПИСНИТЕ ГРЕШКИ МА СЪМ ДЪРВО И :

3:4 РЕЗУЛТАТ
НАЙ_ВЕЛИК НА ТОЗИ СВЯТ!!!!!!
Изображение
Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 24 мар 2014 00:39

Честита победа момчета, казах ви, че ще бием и дори за миг не се съмнявах, Боро другия път по-оптимистично :mrgreen: ;)

Абсолютно заслужена, ако Алвеш беше по-адекватен и беше стегнал Ди Мария, почти нямаше да имат положения, то всички атаки им бяха оттам...

феновете на Реал не им обръщайте внимание, те 1/2 са абсолютно неадекватни, дузпата срещу Иниеста 100 %, Рамос ми се видя, че задържа Неймар с лявата ръка при първата дузпа, но не съм 100% сиг, а Роналдо е ясно, че трябваше да бъде изгонен поне 3 симулации направи Ревльото....

Тоя Бензема е голям дървар, и чеп за зеле не става от него, дано остане в Реал поне още 5 сезона, 4 100 % гола изпусна :lol: :lol: :lol: :lol:

Неймар е БОГ, нереално много ме кефи :oops:

Джако е прав, че можеще да водим с 3-0 до 20 тата минута :|
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 24 мар 2014 00:42

kingofpop написа:Честита победа момчета, казах ви, че ще бием и дори за миг не се съмнявах, Боро другия път по-оптимистично :mrgreen: ;)

феновете на Реал не им обръщайте внимание, те 1/2 са абсолютно неадекватни, дузпата срещу Иниеста 100 %, Рамос ми се видя, че задържа Неймар с лявата ръка при първата дузпа, но не съм 100% сиг, а Роналдо е ясно, че трябваше да бъде изгонен поне 3 симулации направи Ревльото....

Тоя Бензема е голям дървар, и чеп за зеле не става от него, дано остане в Реал поне още 5 сезона, 4 100 % гола изпусна :lol: :lol: :lol: :lol:

Неймар е БОГ, нереално много ме кефи :oops:

Аз съм много разоочарован от играта на Неймар в този мач. Въпреки че меко казано не обичам Педро, и не мога да повярвам, че го казвам, но след смяната им играта ни стана осезаемо по-остра.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Върни се в “Барселона”