rhaegar написа:Тоя съдия осра хубавия мач......бахти дузпите, бахти цирка
Реално нямаше по една дузпа за Реал и Барса.. Последната за Барса си я имаше.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:Тоя съдия осра хубавия мач......бахти дузпите, бахти цирка
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

JackPackage написа:[center][/center]

Red_Girl написа:rhaegar написа:Тоя съдия осра хубавия мач......бахти дузпите, бахти цирка
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Red_Girl написа:rhaegar написа:Тоя съдия осра хубавия мач......бахти дузпите, бахти цирка
Имаше дедовия....тва ако беше на центъра, изобщо нямаше да го свирят. И двамата се държаха и накрая се търкулнаха.

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

rhaegar написа:Ае карай, развалиха мача. Първото полувреме беше супер, ама за какво тоя съдия реши да се прави на каубой не знам
Лошото е, че Милан са слаби-не можаха да бият даже и Лацио, а това си е срамно.

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
rhaegar написа:Ае карай, развалиха мача. Първото полувреме беше супер, ама за какво тоя съдия реши да се прави на каубой не знам

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:rhaegar написа:Ае карай, развалиха мача. Първото полувреме беше супер, ама за какво тоя съдия реши да се прави на каубой не знам
Те Лацио автогол си вкараха..
 Ама от друга страна, те са фенове на Лацио, свикнали са на калпав футбол
 Ама от друга страна, те са фенове на Лацио, свикнали са на калпав футбол   

rhaegar написа:
Е рикошет беше, Милан пък удариха греда накрая.....общо взето, хората на стадиона им се е искало да са си останали вкъщи и да гледат КласикотоАма от друга страна, те са фенове на Лацио, свикнали са на калпав футбол

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта