Лудогорец - Литекс

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Лудогорец - Литекс

Мнениеот shotgun blues » 23 мар 2014 21:48

Честита напълно заслужена победа и титла
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 23 мар 2014 21:50

PFC Litex написа:Мача приключи в 19-тата минута, надявам се да пуснете контестация.
Честита победа.

Мачът приключи в самото начало, като се видя,кой с каква нагласа е за мача! Несериозно е да се говори, че една такава ситуация е повлияла на целия мач! Мачове се обръщат с качества, понякога и с късмет. На вас в този мач не ви достиган може би малко късмет да отбележите! Най-пресният пример, че дузпа не решава мач е днес от Тича! Спрете да хлечите, а се огледайте!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 23 мар 2014 21:52

Това беше най-силният ни мач за първенство от победата ни на "Армията". Страхотно изигран технически и тактически мач. Момчетата си свършихара работата през първото полувреме, свалиха оборотите, запазиха сили и доиграха мача. Искам да кажа едно голяма браво на Стоев, защото този човек, може да е допускал грешки, но за разлика от Петев много бързо се учи и резултатите са на лице. Пускането на Витиня не беше случайност и с малко изключения се справи с Асприя. Играчите увладяха центъра и направиха мача си сравнително лесен.

Много жалко за Витиня, дори да не е скъсване, контузия в коляното почти сигурно означава поне месец-два извън терените. Много добър мач за него, винаго съм го защитавал и смятам, че мястото му е при нас. Жалко и за Дяков, дано не е сериозна контузията, но вероятно и той ще пропусне гостуването на "ЦСКА". Две контузии, в мач, който с малко изключения беше коректен.

Манолов за пръв път от много време насам не ни вкарва гол, без значение в кой отбор е играл. Този не се спря - и с "морето" и с "Литекс", дори мисля че е играчът, вкарал ни най-много голове.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 23 мар 2014 21:55

Blagoy написа:
D.Georgiev написа:
Хайде тихичко там, че 2 мача срещу вас играч ви вади топката от голнинията с ръка и не се свири нищо. Коментирай играта на отбора си и спри да хленчиш...

А два поредни мача при 1:0 чисти дузпи да не ти дадат как ти се струва? Или не ти е изгодно това да го коментираш?
И кога е бил втория път?
Имайте поне малко достойнство и признайте, че последните два мача спечелихте и с помощта на съдията

Явно си яко сляп, хайде сега отиди и пусни още пет коментара колко сте ощетени от съдията ловешки бек! Вие сте най подпираният отбор от 16 години в България, мързи ме да ти припомням всички мачове където сте бутани. Лудогорец ви надиграха тотално, и ако вашето е било дузпа (което не е така) , защо мрънкаш за дузпата на Лудогорец която е 1000 пъти повече дузпа. Аман от разбирачи на футбола в тая страна - които нямат понятие от тази игра!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 23 мар 2014 21:55

Blagoy написа:
D.Georgiev написа:
Хайде тихичко там, че 2 мача срещу вас играч ви вади топката от голнинията с ръка и не се свири нищо. Коментирай играта на отбора си и спри да хленчиш...

А два поредни мача при 1:0 чисти дузпи да не ти дадат как ти се струва? Или не ти е изгодно това да го коментираш?
И кога е бил втория път?
Имайте поне малко достойнство и признайте, че последните два мача спечелихте и с помощта на съдията

Хайде днес да коментираме дузпа съм съгласен, не че щеше да промени нещо, но ОК - задържане имаше. Обаче да ми казваш, че отнова от миналия мач е дузпа говори само, че грам не я вдяваш тази игра. Само дечицата могат да се надяват на дузпа от онази ситуация, и да продъжават да твърдят че има такава. Ти вместо да си гледаш жалката игра на отбора от n-на брой мача насам си търгнал да коментираш съдийството...
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 мар 2014 21:59

mozart написа:
PFC Litex написа:Мача приключи в 19-тата минута, надявам се да пуснете контестация.
Честита победа.

Мачът приключи в самото начало, като се видя,кой с каква нагласа е за мача! Несериозно е да се говори, че една такава ситуация е повлияла на целия мач! Мачове се обръщат с качества, понякога и с късмет. На вас в този мач не ви достиган може би малко късмет да отбележите! Най-пресният пример, че дузпа не решава мач е днес от Тича! Спрете да хлечите, а се огледайте!

Дузпа, вероятно ще стане 1:1, втория гол за Лудогорец няма да падне, вероятно отново щеше да загубим, но мача влизаше в друго русло, така че Киро се надявам да пусне контестация за 19-тата минута.
Изображение

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 23 мар 2014 21:59

D.Georgiev написа:Хайде днес да коментираме дузпа съм съгласен, не че щеше да промени нещо, но ОК - задържане имаше. Обаче да ми казваш, че отнова от миналия мач е дузпа говори само, че грам не я вдяваш тази игра. Само дечицата могат да се надяват на дузпа от онази ситуация, и да продъжават да твърдят че има такава. Ти вместо да си гледаш жалката игра на отбора от n-на брой мача насам си търгнал да коментираш съдийството...

Защо? Домуса не го ли коментира най-нагло предния мач? Когато падне отбора му винаги някой друг му е виновен. Аз просто вземам пример от "най-европейския собственик на най-европейския отбор в България".
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 23 мар 2014 22:01

Честита победа на Лудогорец! Този мач до голяма степен им подпечата титлата, но за ШЛ им е раничко още... За да имаме отбор в ШЛ ще трябва да се вдигне и класата на първенството ни като цяло, иначе дотогава ЛЕ.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 23 мар 2014 22:06

Blagoy написа:
D.Georgiev написа:Хайде днес да коментираме дузпа съм съгласен, не че щеше да промени нещо, но ОК - задържане имаше. Обаче да ми казваш, че отнова от миналия мач е дузпа говори само, че грам не я вдяваш тази игра. Само дечицата могат да се надяват на дузпа от онази ситуация, и да продъжават да твърдят че има такава. Ти вместо да си гледаш жалката игра на отбора от n-на брой мача насам си търгнал да коментираш съдийството...

Защо? Домуса не го ли коментира най-нагло предния мач? Когато падне отбора му винаги някой друг му е виновен. Аз просто вземам пример от "най-европейския собственик на най-европейския отбор в България".

Това на Домусчийски предния път, където събра журналистите пред стадиона на Ловеч и орева орталъка, беше в абсолютен разрез със стремежа на клуба да следва "европейския" модел на развитие.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 23 мар 2014 22:08

Blagoy написа:
D.Georgiev написа:

И кога е бил втория път?

Вие сте изперкали тотално. Голямо глезене трябва да са ви глезили тези съдии, че да имате толкова нереален мироглед относно футбола!
Ако те е срам - а има защо- се потули някъде. Да не би да имаш норма да изпълняваш в този форум?
Ако смяташ че си достоен човек, редно е просто да честитиш победата на феновете на Лудогорец!

Върни се в “Лудогорец”