28 кръг: Черно море – ЦСКА – 0:0 FT

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: 28 кръг: Черно море – ЦСКА – 0:0 FT

Мнениеот Red_Girl » 23 мар 2014 20:25

HEATSEEKER написа:
Red_Girl написа:
HEATSEEKER написа:Спазвай добрия тон, тук не се толерират обиди към отбора и феновете му.

Но иначе вие може да си псувате безнаказано?? Плюс тва това не беше обида, а факт. Бъди толерантен, а не само както ти изнася.

Ако обичаш , посочи ми една псувня в този подфорум :!:

Само погледни мненията над твоето и сам прецени дали това нормално.. Естествено наказание няма да има, щото сме си "наши", макар да не е за пръв път. Аа , да и този въпросния редовно храни.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 23 мар 2014 20:27

Red_Girl написа:
HEATSEEKER написа:
Red_Girl написа:
HEATSEEKER написа:Спазвай добрия тон, тук не се толерират обиди към отбора и феновете му.

Но иначе вие може да си псувате безнаказано?? Плюс тва това не беше обида, а факт. Бъди толерантен, а не само както ти изнася.

Ако обичаш , посочи ми една псувня в този подфорум :!:

Само погледни мненията над твоето и сам прецени дали това нормално.. Естествено наказание няма да има, щото сме си "наши", макар да не е за пръв път. Аа , да и този въпросния редовно храни.

Посочи някоя псувня ако обичаш, от'' наши ''
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 23 мар 2014 20:28

Защо ми изтрихте коментара,морячета? Тъпо ли ви стана нещо?
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 23 мар 2014 20:32

HEATSEEKER написа:Посочи някоя псувня ако обичаш, от'' наши ''

Защо се правиш на интересен? Само погледни коментарите на ShooterMan..и онзи дето се мисли за големия гражданин и всички са селяни за него.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 23 мар 2014 20:40

Red_Girl написа:

Защо се правиш на интересен? Само погледни коментарите на ShooterMan..и онзи дето се мисли за големия гражданин и всички са селяни за него.

Ми погледнах, редактирах и всичко е добрия, културен тон.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 23 мар 2014 20:46

И какво имаш срещу коментара ми?Че наричам олигофрени онези наркомани АНИМАЛС ли?Я сега да помислим....МОЖЕ ЛИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ДА ИЗЕЛЗЕ НАВЪН И ДА СИ СЛОЖИ КАЧУЛКА НА ГЛАВАТА :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ....или си престъпник,или си се филмирал,но при всички положения си пълен олигофрен!Ти като излизаш навън слагаш ли си качулка на муцуната хахахахахахахахаха.Не олигофрени,а топ-олигофрени.Трябва да ги показват по онова господари на ефира и да се повдигне темата за дефектите на българското образование и до какво води липсата на основно такова хахаха.Но аз за разлика от тебе не определям всичктие ви фенове като олигофрени,както ти направи и за което се афектирах и реших да ти посоча КОНКРЕТНО истинските олигофрени.А иначе замервания с камъни ВИНАГИ е имало и ще има,и ВИНАГИ летят и от двете страни,защото и от двете страни има малоумници готови да го направят.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 23 мар 2014 20:58

HEATSEEKER написа:
Red_Girl написа:

Ми погледнах, редактирах и всичко е добрия, културен тон.

Погледни пак, особено на предната страница. ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Мнениеот BS1913 » 23 мар 2014 21:01

Red_Girl написа:

Ти от фенклуба ви в Аксаково, Дългопол, Провадия или Силистра беше ? А акции купи ли си ? А този път терена ли беше виновен ? Абе ти знаеш ли историята на клуба си ? Пишман фенове и фенки сте смешници.Силни сме със силните, а повечето ходят на мачове на "любимия" отбор 1 път в годината.За кое да ви уважава човек вас или ония сините, вечно подпирани и вечно посрани.

Днес агиткта ни издигна един лозунг за вас " БОЙКОТА ПРЕКРАТИХТЕ, ЧЕ СТЕ К*РВИ ПОТВЪРДИХТЕ" 8-) 100% истина.

Не ме вълнувате така или иначе, защото за мен съществува само един отбор.

САМО ТИЧА!
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Мнениеот BS1913 » 23 мар 2014 21:12

Изображение

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 23 мар 2014 21:17

тоя плакат беше за спетака, ама важи и за тях.
Селяни софийски - вандалис, анималис, животинис, аграрис,
как може да сте такива селинджъри - единствените, които счупиха оградата :lol: и като ги погнаха куките и избягаха..
А за камъни много моля да не говорите, като вашите селяни замеряха с ракети феновете на Лудогорец...
А преди години и наши фенове от Сектор "А".
Ама тогава тоя силистренски селянин не е бил във Варна, че да знае :lol:

Върни се в “Черно море”