lisynger написа:Поре няма една вярна топка,Менди пак изнася топката по неговия си тъп начин
Футбол от 90-те години. Топката не слиза на земята. Друг е въпроса, че на този стадион досега красив футбол не съм виждал.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
lisynger написа:Поре няма една вярна топка,Менди пак изнася топката по неговия си тъп начин
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
j0rka7aa написа:Чуйте бе злобари - помощник-треньора на ЧМ казва, че няма дузпа, а вие ми ревете тука....
Red Warrior написа:j0rka7aa написа:Чуйте бе злобари - помощник-треньора на ЧМ казва, че няма дузпа, а вие ми ревете тука....
То некой обръща ли им внимание сериозно.Сега остава и на Кашчей да почнем да отговаряме.
![]()
florentin_petre написа:RedeviL написа:Tobacco написа:RedeviL написа:Tobacco написа:Чиста дузпа си беше,супер неадекватните и пристрастни коменатори по барекоФ ТВ
Каква дузпа като ръката на Чочев - първо беше прибрана към тялото, второ нямаше умисъл и трето беше с гръб при удара.
Тъпо е да си интерпретираш ситуацията както ти изнася.
Кое по-точно е интерпретация?Че ръката на Чочев беше свита и прибрана към тялото или че докосна топката без умисъл? Защото ако не е едно от двете - няма дузпа!
удара на топката в гърба на Чочев в областа на бъбрека - ДУЗПАААА, абе нямате ли бира на масата, я си поркайте и не се занимавайте с глупости
Кашчей написа:Red Warrior написа:Някой знае ли дали терена на Черно море е по стандарта 110/75 метра, че нещо ми се струва като за мини футбол?
![]()
![]()
![]()
Това ли е стандартът наистина? Друга причина да посочиш, защото той от години е с такъв размерИгрищата за немеждународни мачове може да имат дължина 91–120 m и 45–91 m ширина, стига да не се получава квадрат.
thebully написа:Кашчей написа:Red Warrior написа:Някой знае ли дали терена на Черно море е по стандарта 110/75 метра, че нещо ми се струва като за мини футбол?
![]()
![]()
![]()
Това ли е стандартът наистина? Друга причина да посочиш, защото той от години е с такъв размерИгрищата за немеждународни мачове може да имат дължина 91–120 m и 45–91 m ширина, стига да не се получава квадрат.
Еййййййййййййййййййййййййй,за това ли се хванахте,уважавам ви,стига бре![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: djd и 19 госта