XXVIII кръг: Черно море - ЦСКА (плейофи)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: XXVIII кръг: Черно море - ЦСКА (плейофи)

Мнениеот Red Warrior » 23 мар 2014 16:41

lisynger написа:Поре няма една вярна топка :evil: ,Менди пак изнася топката по неговия си тъп начин

Футбол от 90-те години. Топката не слиза на земята. Друг е въпроса, че на този стадион досега красив футбол не съм виждал.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 23 мар 2014 16:41

Евала на помощник-треньора на ЧМ! Абсолютно никаква дузпа!
Виж фаулчета за моряците се свирят и без нарушения(справка - Иван Стоянов в центъра му се свири фаул за игра с ръка, а той играе с коляно, Менди не докосва Домо, той след 1 секунда пада супер артистично и фаул пред нашето наказателно!), Бакари вече съвсем спокойно можеше да е под душовете. Кога ще гледам мач на ЦСКА, в който съдията да е незабележим?!? Кога???
Последна промяна от gikahadji на 23 мар 2014 16:46, променено общо 2 пъти.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 23 мар 2014 16:42

Чуйте бе злобари - помощник-треньора на ЧМ казва, че няма дузпа, а вие ми ревете тука....
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
asenkolev
Контакти:

Мнениеот asenkolev » 23 мар 2014 16:45

Решиха да гледам някой български мач след като почнат плейофите. Дотук гледах пловдивското, Левски-Ботев, и сега Черно море-ЦСКА. Забелязва се едно и също - блъскане по топката, едния отбор взима топката след максиимум 1-2 паса, грешка другият отбор взима топката след максиимум 1-2 паса грешка.Докато покажат едно повторение, топката си е сменила собственика 2-пъти. Казано на родния ми диалект, Е**ти футболО.
Изображение
Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 23 мар 2014 16:45

j0rka7aa написа:Чуйте бе злобари - помощник-треньора на ЧМ казва, че няма дузпа, а вие ми ревете тука....

То некой обръща ли им внимание сериозно. :? Сега остава и на Кашчей да почнем да отговаряме. :o :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 мар 2014 16:46

Red Warrior написа:
j0rka7aa написа:Чуйте бе злобари - помощник-треньора на ЧМ казва, че няма дузпа, а вие ми ревете тука....

То некой обръща ли им внимание сериозно. :? Сега остава и на Кашчей да почнем да отговаряме. :o :lol:

Кашчей ти отговори на тъпия въпрос и отговор не иска!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 23 мар 2014 16:47

На този стадион не се сещам отбор, който се е опитвал да играе футбол в близките 6-7 години.
Всъщност Лудогорец се опита и отнесе тройка :mrgreen:
Топката по земя няма как да се подаде - отскача на 20-30 сантиметра. Нормално е силите да са изравнени и всички да се опитват на юруш.
Съдията дава два авантажа при наши фаулове на около 30 метра - този не може да прецени кого ощетява при тези ситуации :x
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 23 мар 2014 16:47

florentin_petre написа:
RedeviL написа:
Tobacco написа:
RedeviL написа:
Tobacco написа:Чиста дузпа си беше,супер неадекватните и пристрастни коменатори по барекоФ ТВ

Каква дузпа като ръката на Чочев - първо беше прибрана към тялото, второ нямаше умисъл и трето беше с гръб при удара.

:lol: Тъпо е да си интерпретираш ситуацията както ти изнася.

Кое по-точно е интерпретация? :mrgreen: Че ръката на Чочев беше свита и прибрана към тялото или че докосна топката без умисъл? Защото ако не е едно от двете - няма дузпа!

удара на топката в гърба на Чочев в областа на бъбрека - ДУЗПАААА, абе нямате ли бира на масата, я си поркайте и не се занимавайте с глупости

Виж, ако беше някой лаик като batmanlevski, въобще нямаше да му обърна внимание, но точно Tobacco да твърди подобно нещо.. Леко съм изненадан! :)

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 23 мар 2014 16:48

Кашчей написа:
Red Warrior написа:Някой знае ли дали терена на Черно море е по стандарта 110/75 метра, че нещо ми се струва като за мини футбол?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Това ли е стандартът наистина? Друга причина да посочиш, защото той от години е с такъв размер
Игрищата за немеждународни мачове може да имат дължина 91–120 m и 45–91 m ширина, стига да не се получава квадрат.

Еййййййййййййййййййййййййй,за това ли се хванахте,уважавам ви,стига бре :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 мар 2014 16:52

thebully написа:
Кашчей написа:
Red Warrior написа:Някой знае ли дали терена на Черно море е по стандарта 110/75 метра, че нещо ми се струва като за мини футбол?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Това ли е стандартът наистина? Друга причина да посочиш, защото той от години е с такъв размер
Игрищата за немеждународни мачове може да имат дължина 91–120 m и 45–91 m ширина, стига да не се получава квадрат.

Еййййййййййййййййййййййййй,за това ли се хванахте,уважавам ви,стига бре :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ако не духне вечерен бриз, който да попречи на ЦСКА, явно размерите на терена ще са проблем :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”