Броят на отборите в А група

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Re: Глупостите на Т. Русев

Мнениеот tarikat » 13 ное 2009 09:07

За мен решението е ''АПФГ'' да се състои от 10 отбора .Какви центрове ,какви 5 лева ?!?! Какви центрове не разбирам аз като нямат ни стадиони ,ни пари ,нито пък футболисти ...С група от 10 отбора ,нивото на по-добрите отбори (визирам Левски,Литекс,ЦСКА )няма да пада :) Имам предвид програмата на Левски да не е Своге ,Мездра ,Пирин например или пък на ЦСКА -Монтана ,Сливен и незнам си кой .. !С редица мачове от ранга на тези отбори нивото на така наречените "български грандове" съвсем ще падне ..Първенството ще стане много по-оспорвано и по-интересно с идеята за 10 отбора ! Надявам се ме разбирате какво искам да кажа !Така по-големите отбори ще имат повече мачове по между си ,повече дербита ,повече зрители ! На този етап трудно мога да посоча повече от 6-7 отбора ,които покриват някакви минимални изисквания за провеждане на двубои от "АПФГ" .
Може би нещо такова :
1.Левски
2.ЦСКА
3.Литекс
4.Черноморец
5.Локомотив София
6.Славия
и от тук нататък колкото да се запълни списъка ..
7.Перник
8.Пирин
9.Черно море
10.Берое

И отборите ,които не влизат в списъка са :
1.Ботев ПД
2.Локо ПД
3.Сливен
4.Монтана
5.Локо Мездра
6.Своге

Кой ме подкрепя ?

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 13 ное 2009 09:34

Не е лоша идеята, но 10 пак са много...8 е идеалният вариант, а тая тема сме я дискутирали 10000 пъти за тва мисля, че е тотално изчерпана
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Броят на отборите в А група

Мнениеот acmilan » 13 ное 2009 10:29

Бижутер,не виждам защо слагаш в числото на ненужните отбори Берое,може би още боли от срама ви на Герена,а :mrgreen: Само виж как момчетата нямат една стотинка,а са пети,бе,човек,има по 5-6 хиляди на мач,отборът има сериозна история,не смятам,че продаваме мачове,а и не разбирам какво е общото с Мездра,Своге и Сливен :?:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 13 ное 2009 10:39

acmilan написа:Бижутер,не виждам защо слагаш в числото на ненужните отбори Берое,може би още боли от срама ви на Герена,а :mrgreen: Само виж как момчетата нямат една стотинка,а са пети,бе,човек,има по 5-6 хиляди на мач,отборът има сериозна история,не смятам,че продаваме мачове,а и не разбирам какво е общото с Мездра,Своге и Сливен :?:

Берое е отбор еднодневка - след една година пак ще се борят за оцеляване, нищо, че сега карат на мускули ;)
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 13 ное 2009 12:35

Бижутера написа:
acmilan написа:Бижутер,не виждам защо слагаш в числото на ненужните отбори Берое,може би още боли от срама ви на Герена,а :mrgreen: Само виж как момчетата нямат една стотинка,а са пети,бе,човек,има по 5-6 хиляди на мач,отборът има сериозна история,не смятам,че продаваме мачове,а и не разбирам какво е общото с Мездра,Своге и Сливен :?:

Берое е отбор еднодневка - след една година пак ще се борят за оцеляване, нищо, че сега карат на мускули ;)

Погледни историята на клуба и ще разбереш,че съвсем не е еднодневка.Титла на България,4 Балкански купи,положителен баланс в ЕКТ с отстраняване на Атлетик Билбао,Аустрия Виена,Фенербахче,Хонвед,победа над Ювентус,нима това говори,че Берое е еднодневка?Доста несериозно изказване...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 13 ное 2009 12:42

аз говоря за последните 10 години...резултатите от средата на миналия век нямат никакво значение :!:
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 13 ное 2009 13:14

Бижутера написа:аз говоря за последните 10 години...резултатите от средата на миналия век нямат никакво значение :!:

Изброение от мен успехи са от 70-те и 80-те години,които не са съвсем в средата на века.Не си прав,че нямат значение.Именно заради историята и феновете си отбори като Берое,Ботев и Локо Пд все още съществуват въпреки уникалната мизерия.Оцеляхме като Лудата банда,ще оцелеем и сега.Убеден съм,че ако някога дойде сериозен инвеститор,няма да излезем от първата шестица,а и често ще играем в Европа.Лошото е,че в последните години все няма пари :(

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 15 ное 2009 22:59

Кашчей написа:
Бижутера написа:Не ни трябват отбори като Мездра,Сливен,Берое и Монтана, които живуркат в средата на таблицата и съберат ли достатъчно точки за оставане веднага почват с далаверите... доказателство - Сливен! Миналата есен постигнаха много победи и си обезпечиха оставането, а пролетта се скъсаха от уговорки, от които вързаха бюджета за тая година :!:

Кои отбори ти трябват в А група, лично на теб , о наследнико на амстердамските ювелири?
Единият е "Левски", щото накъде в неделя, без "Левски4?... а другите?А форматътна първенството?Афактът, че при 4 мача един срещу друг, всичко, що не е в София ще има двойна финансова тежест върху себе си.. вас това не ви вълнува , нали?Всеки от софийските отбори ще има по 24 мача в софия и по 12 навън, докато всички останали ще имат по 18 мача извън населеното място откъдето са.Да ва таковам у икономистите и счетоводителите, на каквито се правите, като приказвате за финасовата страна на въпроса :evil: :evil: :evil:

В групите(защото става дума не само за А,но и за Б група) ще влязат тези,които покрият изискванията:да си оправят бакиите и да си лицензират стадионите.Ако Левски не отговаря на тези условия да си ходи(но аз пак ще съм си левскар!)!И не знам защо вниманието се концентрира само върху А група?Абсолютно същото се отнася и за Б.Кой е казал,че там е "друга губерния"?По твоята логика дай да изхвърлят половината от лондонските отбори,щот другите много се охарчват и са в неизгодно положение.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 15 ное 2009 23:06

acmilan написа:
Бижутера написа:аз говоря за последните 10 години...резултатите от средата на миналия век нямат никакво значение :!:

Изброение от мен успехи са от 70-те и 80-те години,които не са съвсем в средата на века.Не си прав,че нямат значение.Именно заради историята и феновете си отбори като Берое,Ботев и Локо Пд все още съществуват въпреки уникалната мизерия.Оцеляхме като Лудата банда,ще оцелеем и сега.Убеден съм,че ако някога дойде сериозен инвеститор,няма да излезем от първата шестица,а и често ще играем в Европа.Лошото е,че в последните години все няма пари :(

По твоята логика в Премиършип веднага трябва да се промотират:Ипсуич(носител на УЕФА),Нотингам(носител на КЕШ),Лийдс,Блекпул и много други "заслужили" английски отбори,дето в момента са в 9-та глуха и групата им да стане от 50 отбора.За щастие там не робуват на това какви центрове какви традиции имат.Промоциите се печелят на терена!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 16 ное 2009 15:15

deepblue,Не си прав относно моята логика.Берое е голям български клуб с многобройна публика от голям и хубав град,в момента сме пети в първенството и не виждам защо да сме отбор еднодневка и да не заслужаваме да сме в А група?Естествено всичко се вижда на терена,а там нещата сега вървят доста добре.Да ни принизява някой до Своге,Мездра или Монтана е несериозно.

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”