Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Logical person » 22 мар 2014 23:04

Кашчей написа:
Logical person написа:
Кашчей написа:
vaskonti написа:Кое изказване?

http://gong.bg/view_article.php?article_id=413023
Най-вече в частта му ".. не желая да оставам мажоритарен собственик"!
Сега, ако те питам, защо има разминаване между това изказване на Томов и вписаното в ТР за собственик на ЦСКА .. в какво ще ме обвиниш?

Никакво разминаване няма :)

Иха, верно ли?

Да... и децата знаят, че Лира е собственост на Томов :lol:

Якимов

Мнениеот Якимов » 23 мар 2014 07:03

След второто си идване в Борисовата Томов с нищо не е излъгал привържениците. Нещо повече отборът върви във възходяща линия, треснахме три пъти сините, намират се средства за издръжката на клуба, дълговете намаляват, ЦСКА вече излезе на борсата, в процес е преброяването на истинските цесекари, готови да закупят акции, започна обединение на червената общност.

Не виждам основание да не вярвам на Томов, зад когото застанаха най-големите живи легенди на ЦСКА Якимов и Жеков, а големите усти Паро и Майкъла спряха с пустословието си.

Защо да вярвам на вас, сини фенчета? И нямате ли по-важна работа в любимия подуянски клуб, вместо да си губите времето да ни предупреждавате да не купуваме акции?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 мар 2014 10:57

Кашчей написа:
vaskonti написа:Ами, Кашчей, до колкото знам Томов се води някаква важна клечка в Лира. Лира се води собственик на ЦСКА. Обясни ми защо трябва да се ровя в анализи, да изследвам сума ти неща, да се вглеждам в сума ти детайли за да установя, че водата е мокра? В крайна сметка феновете на ЦСКА не се вълнуват от ТР, Лири, пури и чичо томови колиби! Феновете на ЦСКА искат клуба да се оправи, това е! Смело мога да заявя, че дори според теб превръщането в публично дружество е само по себе си положителен ход, въпреки всички рискове! Ако за теб е важно да се вглеждаш в това кой как се изразява, твоя работа. За мен е важно какво се случва. Аз не вярвам на Томов, винаги ще го гледам с едно на ум, но към днешна дата аз виждам повече положителни неща, от колкото притеснителни. Не, че вторите ги няма, но просто са по-малко, особено на фона на предните 4 години.

Васко, ако Томов е важна клечка (нали си е подал оставката преди 3 години, каква клечка е) защо не се води той официално като мажоритарен собственик, а се води Лира? Сега, точно на теб ли трябва да ти се обясняват юридическите разлики?! За мен лично е притеснително, някой да говори, че прави всичко за клуба, че няма нищо общо с управлението и в един момент да се изцепи, че той е мажоритарен собственик-няма да му вярвам и на запетайките в изреченията повече, но вие сте си в правото да му вярвате-все пак веднъж ви излъга, какво пречи да го направи пак :roll:

Кой е собственик на ПФК Лудогорец, какво пише в ТР?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 23 мар 2014 12:12

Много добър пример, Васко! Ако не се лъжа в ТР собственик им се води президента Александър Александров, при Литекс май е същата работа.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 мар 2014 15:29

Не бъркай президент със собственик. Това са различни неща. Но така или иначе в Лудогорец президентът е Александров, а собственик на клуба се води една фирма, нямаща нищо общо с Домусчиев. Не си спомням Кашчей да е поставял ребром въпроса в качеството си на какъв Домусчиев се изразява от името на Лудогорец.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 мар 2014 10:18

Баааа, 8 000 акции за 2 дни! РЕКОРД! :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 мар 2014 10:36

W84me написа:Баааа, 8 000 акции за 2 дни! РЕКОРД! :mrgreen:

За 20 мин е това!Знам че ти е трудно мисленето и затова се съсредоточи към четенето!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 24 мар 2014 10:42

Ще се провалим с гръм и трясък и ще докажем колко несъстоятелно общество сме. Ще сбъднем мечтите на всички антиЦСКА-ри.
Ще оприлича търговията с акции като феновете на ЦСКА на Тича вчера - трагедия и съвсем лек ентусиазъм.

Върни се в “Архив”