RedeviL написа:Кировец написа:RedeviL написа:RED_FOREVER_YOUNG написа:Е кое е агитация? Да съм казал ползвайте този брокер, или онзи, в този линк има над 10...
Не е проблема в постването на линкове, лично аз също съм го правил във форума, но самото приканване на хората да си закупят акции на ЦСКА е вид агитация.. Неслучайно до момента от клуба не са провели по обширна кампания сред феновете относно закупуването на акции - по простата причина,че подобно нещо се счита за нарушение на закона.
Това не е точно така. Всеки ден се провеждат срещи с фенклубове в различни градове от Стойчо Младенов, Тодоров, Котев, Джевизов и т.н.
Това не си го измислям аз, а го казва Владимир Рупов от техническия отдел на ЦСКА.А колегата, който е написал за разясненията и т.н. - значи това е съвсем различна тема! Едно е някой да не знае нещо и да получи информация, съвсем друго е постоянно да се приканват хората да купуват акции.. Като превземки от типа на: "Днес си купете, щото щяло да има двама-трима служители.. А утре си купете, щото времето щяло да бъде хубаво! Като отивате за акции, купете си с 5-6 отгоре, щото няма да имате друга възможност..." Е извинявайте, ама това ми идва в малко повече!
И какъв ти е точно проблема?Прекалено много се говори за това