Кашчей написа:Ми аз не твърдя, че са малко![]()
Всъщност вашите акции на БФБ ли се търгуват вече
Аз си купих от Битака.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кашчей написа:Ми аз не твърдя, че са малко![]()
Всъщност вашите акции на БФБ ли се търгуват вече
memnto написа:Кашчей написа:memnto написа:Кашчей ти ще купуваш ли акции?
Може да съм магаре, ама не съм болен от сап![]()
Споко, аз този отговор очаквах.
В такъв случай защо се вълнуваш толкова от целия процес на предлагането и търговията с акциите, концесии на бази и т.н.?
Кашчей написа:memnto написа:memnto написа:Кашчей написа:memnto написа:Кашчей ти ще купуваш ли акции?
Може да съм магаре, ама не съм болен от сап![]()
Споко, аз този отговор очаквах.
В такъв случай защо се вълнуваш толкова от целия процес на предлагането и търговията с акциите, концесии на бази и т.н.?
И защо да не се интересувам? Аз и археолог не съм, но ми е интересно да гледам предавания за археология и история-нещо против ли имаш?
Освен това е интересно да се чете надъхването и да се радва човек на безграничната ви вяра, както и на убеждението ви, че вие сте единствените, които знаят всичко по въпроса, а левскарите са лепилари и лаици, само защото от тях няма как да има хора, работещи в тази сфера
Tommi написа:Просто отбелязвам, макар и да не е много по темата.Видях, че са коментирани броячи, цитират се някакви неща от тях и т.н.
Andrew Eldritch написа:ЦСКА и сините чипове
Доста точен коментар. Всъщност в държава с нормално функционираща КФН, тази емисия акции нямаше да бъде допусната до борсата.
Малката утеха е, че ЦСКА ще стане малко по-модерен и по-прозрачен клуб в сравнение с вечния съперник. Това, разбира се, ако спасителната кампания на борсата успее.
vaskonti написа:Andrew Eldritch написа:ЦСКА и сините чипове
Доста точен коментар. Всъщност в държава с нормално функционираща КФН, тази емисия акции нямаше да бъде допусната до борсата.
Невероятно точен коментар. С още по-невероятен финал -Малката утеха е, че ЦСКА ще стане малко по-модерен и по-прозрачен клуб в сравнение с вечния съперник. Това, разбира се, ако спасителната кампания на борсата успее.
Да, това определено е една много малка, направо микроскопична утеха - клуба да стане по-модерен и прозрачен. При това не от кой да е, а от бялата лястовица във футбола ни, от най-най-най-честния клуб даже в целия свят.
vaskonti написа:Andrew Eldritch написа:ЦСКА и сините чипове
Невероятно точен коментар. С още по-невероятен финал -Малката утеха е, че ЦСКА ще стане малко по-модерен и по-прозрачен клуб в сравнение с вечния съперник. Това, разбира се, ако спасителната кампания на борсата успее.
Да, това определено е една много малка, направо микроскопична утеха - клуба да стане по-модерен и прозрачен. При това не от кой да е, а от бялата лястовица във футбола ни, от най-най-най-честния клуб даже в целия свят.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта