Анкета: Одобрявате ли новия формат на първенството?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Анкета: Одобрявате ли новия формат на първенството?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Анкета: Одобрявате ли новия формат на първенството?

Мнениеот FLANKER » 22 мар 2014 18:35

ЕМИЛ написа:Гласувах с Не .Втората седмица в момента е ненужна .

Абсолютно ,Емо!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

raikonen22
Контакти:

Мнениеот raikonen22 » 22 мар 2014 18:59

Твърдо не! Много безсмислени мачове във втората седмица. Догодина предлагам 12-те отбора да играят по 3 пъти, т.е. 3X11= 33 мача. Когато се срещат за трети път дадена двойка отбори, домакин в третия мач да е отборът с по-добри показатели от първите 2 мача. Това е според мен!

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 22 мар 2014 19:06

Ето прекрасен пример- Левски-Ботев. Първа седмица, висша лига, а група, дерби, не знам си какво. Мача нареден, едните с юношките, другите с дълбоките резерви, стадиона празен, футбол липсва. Тези отбори ли ще вдигат нивото на българския футбол?
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 22 мар 2014 19:06

Не
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 22 мар 2014 19:25

NADURVEN_FILOSOF написа:Ето прекрасен пример- Левски-Ботев. Първа седмица, висша лига, а група, дерби, не знам си какво. Мача нареден, едните с юношките, другите с дълбоките резерви, стадиона празен, футбол липсва. Тези отбори ли ще вдигат нивото на българския футбол?

Това все е едно аз съм го писал,абсолютно вярно!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 мар 2014 19:26

NADURVEN_FILOSOF написа:Ето прекрасен пример- Левски-Ботев. Първа седмица, висша лига, а група, дерби, не знам си какво. Мача нареден, едните с юношките, другите с дълбоките резерви, стадиона празен, футбол липсва. Тези отбори ли ще вдигат нивото на българския футбол?

Важното е да се пцуе по БФС и да се искат противоположни и несъвместими неща. Но пък БФС си го заслужава с тази политика на клякане и навеждане, която води.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

maztiff
Контакти:

Мнениеот maztiff » 22 мар 2014 19:34

Този формат е временен, какво го обсъждате. Това е спасителен вариант, защото минахме от 16 на 14 отбора и догодина на 12 (да се надяваме, след това и на 10). При 14 отбора или се играят 26 мача(щехте да ревете, че са малко) или плейофи или 39мача (по 3- това е голяма глупост). Този формат изглежда най-логичния за 14 отбора. А отборите са 14, защото няма как да се мине от 16 направо на 10. Освен това, догодина с 12 отбора, ще е много по-яко във плейофите- 2 ШЕСТИЦИ, като в долната отпадат 4 от 6-те...
1916

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 22 мар 2014 19:50

Стига мрънкахте бе, футболни центрове които от 90та насам не са произвели и 1 футболист. Видяхме ги Велико Търново и другите подобни за които ревете през няколко дни. НЯМАТЕ пари, а футбол без пари не се прави. Какво искате? 20 отбора в А група от които 13-4 са тотални боксови круши и златната среда е като да спечелят шампионската лига за тях?

skunk
Контакти:

Мнениеот skunk » 22 мар 2014 20:16

НЕ и ще обясня! Страхът от изпадане е по-голям от желанието за титла! Да не мислите че Черно Море или Локо Пл си въобразяват, че ще влезът дори в 3-та. След още 3 кръга макс спокойно могът да започнат да си продават и уреждат мачове... Не трябва да има сигурни оставащи отбори! Спокойно би могло да се играе и с 14 отбора, но с 4 ОТПАДАЩИ ВСЯКА ГОДИНА!!! Трябваше и тази година да е така, щеше да е много по-интересно, без никакво разделение. Вече ми омръзна от "дербита" и на вас скоро ще ви...

rebel
Контакти:

Re: Формат на първенството

Мнениеот rebel » 22 мар 2014 20:26

FLANKER написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Въобще не ми харесва с тези тъпи плейофи ... миналата година си беше по-добре

Aми Иво,виж как тази втора седмица се обезмисли ,тъпичко. Скоро ще се обезмисли и първата.Аз съм за А група от 20 отбора,които да включват футболни центрове като: Русе,Плевен,Благоевград и.т.н. Ама пустите му пари... :(

Абсолютно подкрепям група от 20 отбора и без това 95% от отборите са на едно ниво, а някой нови "грандове" ако искат да ходят да играят в Турция - примерно.

Върни се в “Футбол - България”