Мнениеот suareshampion » 22 мар 2014 17:57
Какво става днес пак ? Огромна дупка между линията на защитата и тази на дефанзивните халфове ?? И оттам дойдоха двата гола за Кардиф.
Колективна грешка ,Джерард стоеше далече от хората ,но и централните защитници бяха дръпнати много назад . Какво правят там ,Миноле ли пазят ? Ако бяха по напред ,щяха да подсигурят и нямаше да се стигне до головете.
Фланаган и той слаб.Джонсън бива. Алън и той не ме кефи днес ,за Хендерсън мнението ми е ясно .Ок ,даде добър извеждащ пас ,но дотам . Бърка някои пасове и бави .Много бави. И 90 % подава встрани и назад. Няма такава страхлива мишка .Ми поеми я ,обърни са напред ,вдигни главата и подай бе паляк с паляка ти. Един път го направи в предни позиции и стана работата ,но искам и като е по назад пак да го прави .Отиграването му до аутлинията е показателно за трагичините качества на тоя некадърник .Не стяга глезена и топката отива в трибуните.
Луис отново вкара и се бори за всяка топка ,Стъридж и Коутиньо трябва да вдигнат оборотите . Трябва да ги бием тия паляци ...длъжни сме да ги бием и ще ги бием !!
Може би трябва Стърлинг да влезе и да внесе повече острота ,за сметка на Хендерсън ,може и за Алън ,но не и за Коутиньо .
Последна промяна от
suareshampion на 22 мар 2014 17:59, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.