Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Кашчей написа:Защо вечно трябва да търсим някакъв чужд модел за развитие-датски, шотландски, австрийски....?
Captain Stottlemeyer написа:Кашчей написа:Защо вечно трябва да търсим някакъв чужд модел за развитие-датски, шотландски, австрийски....?
Защото топлата вода, дръжката на чука и други човешки благини са открити отдавна... съвсем друг е въпросът, че ние сме в състояние да побългарим (разбирай "изродим") и най-доброто от хилядолетния човешки опит (в т.ч. в света на футбола)...
По темата: Форматът на първенството е добър, ще стане много добър през следващия сезон. Тогава чичо Венци (примерно) няма да продава мачове, защото ще му пари на гъза (пък и не само на него) чак до късна пролет...
Alex написа:FLANKER написа:Човече,мойте хора(Локо Сф) си играят прилично тази година.Не е уместно да сравняваш Локо (Сф) с Банско,Разлог ,Симитли,просто не е уместно.Ако гледаме реално,то в момента 3-4 отбора са изрядни.С 4 отбора ли да бъде първенството?Ето ,даже и във форума на Левски е написано едва ли не с досада-И пак: Левски -Ботев
Извинявай, ама твоите хора основно съм ги гледал миналата година (тая година им гледах представянето и контролата с Пирин Градъ през януари) и представите ми са базирани в/у това, което съм видял като качество на игра и количество публика... както и стадион.
Ако забеляза Локо Сф и останалите отбори, дето ги споменаваш съм ги сложил в 2 различни групи. Казах, че Локото ще се борят за място във Висшата лига, а другите за място в А група и като има сериозна конкуренция, отборите ще са принудени или да вдигнат качеството или просто да го ударят на посредственост. Виж, ти как реагира, че не искаш Локото при Банско... ако и Гигов така реагира, значи ще затегне редиците и ще се бори със зъби и нокти всяка година да е сред 10-те най-добри... точно както Банско и другите, дето съм изброил ще се борят да са във втората десетка... ако ли не.... посредствеността и забвението идват... и така някой отбори ще се стегнат, други ще потънат... Иначе досегашният формат дава прекалено голяма възможност просто да се живурка и толкоз.
опа.. и един мач със Сливнишки Герой Ви гледах тая зима...
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост