ZinedineZidane написа:Прост съдия и жалък венгер... Интересно само кой ще вземе купата. Уигън или Хъл...
Шефилд Юнайтед.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ZinedineZidane написа:Прост съдия и жалък венгер... Интересно само кой ще вземе купата. Уигън или Хъл...
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:ZinedineZidane написа:Прост съдия и жалък венгер... Интересно само кой ще вземе купата. Уигън или Хъл...
Шефилд Юнайтед.
Кашчей написа:Абе що никой от ЦСКА няма желание да коментира думите на Томов за мажоритарния собственик-толкова ли е неловко
j0rka7aa написа:Не може, просто не е реално и нормално да сме толкова жалки!
j0rka7aa написа:Кашчей написа:Абе що никой от ЦСКА няма желание да коментира думите на Томов за мажоритарния собственик-толкова ли е неловко
Щото никой не е в настроение в събота по обяд да се занимава със заядливец като теб. Да не би да ти е скучно, че днес няма с кой толкова да се заяждаш?
j0rka7aa написа:Добре, че сме ние та всички отбори от топ 4 да си оправят головата разлика и добре, че е Мойс в Юнайтед, защото иначе нямаше никога да се класираме в топ 4.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
rhaegar написа:ZinedineZidane написа:Прост съдия и жалък венгер... Интересно само кой ще вземе купата. Уигън или Хъл...
Шефилд Юнайтед.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 9 госта