Въпрос към феновете на спорта извън червеното общество

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Re: Въпрос към феновете на спорта извън червеното общество

Мнениеот Blue1914 » 22 мар 2014 10:58

Тия 3 000 000 акции са по малко от половината, нали така? :roll: Моля, някой по-запознат да каже с точност.

Щях леко да се замисля за покупка на акции, стига да имаше гаранция, че ще изляза изляза на сериозна печалба. ;) Не съм икономически специалист, но при при това съотношение приходи/разходи + дълговете, то 3 лева за акция ми се струват като АБСОЛЮТНА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ. Пък дарение за червената петолъчка по разбираеми причини трудно бих направил. :mrgreen:

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 22 мар 2014 12:32

Никой не ви иска помощта. Ще се оправим сами!

Потребителски аватар
criminal
Контакти:

Мнениеот criminal » 22 мар 2014 14:31

Вече са осем, познатите ми левскари с малки пакети акции на ЦСКА :lol:
Изображение

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 22 мар 2014 23:21

Защо ни трябва други хора да купуват акции от ЦСКА има достатъчно цесекари,които ще купят.ЦСКА е за хората от ЦСКА !
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
roskov9
Контакти:

Мнениеот roskov9 » 23 мар 2014 00:49

Идеятя, че някой ще стане акционер като си закупи пакет акции е абсурдна и е резултат на слаба информираност.
Успешно ИПО се прави на компания с годишни ръстове от 40% нагоре.
ЦСКА моли за финансиране, но не емитира дълг, защото това би било абсурдно и обречено на провал, а акции с право на вот, които дори и да гарантират форма на собственост, тя ще е над дружество с непогасяеми дългове.

Аз съм убеден, че Томов разчита на много щастливи стечения на обстоятелствата, за да може да избегне поредния провал. Ако някои от тях липсват, проектът ще пропадне, без това да означава, че той е мекере.

Как е възможно българи да намират за абсурдно да са солидарни с други българи, не ми е ясно. Най-сигурния начин да се гарантира провалът на цялото мероприятие е слабият инвеститорски интерес. Аз предпочитам вината да се носи от некадърните управляващи, отколкото от страхливите фенове. Който няма да умре без 30лв е длъжен да даде своя принос, без оглед на клубна принадлежност.

ЦСКА не е национална кауза, но широката обществена подкрепа към стабилизирането на клуба е именно такава. Като такава, тя не подлежи на същите разчети като всяка друга инвестиция, и изгледите за успех и възвръщаемост не могат са ръководни при вземанто на решение тука. Успехът ще бъде безспорен, когато повече българи, отколкото цскари вземат участие в инициативата. За това, като фен на Лудогорец, ще си купя другата седмица 3 пакета. Ако Левски успее да излъчи подобен единен вопъл, естествено че ще им окажа аналогична подкрепа. Не бих си закупил акции на Стяуа, Партизан, Бешикташ, Олимпиакос, и т.н.

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 23 мар 2014 09:08

ЦСКА на цесекарите ! Не искаме никой да ни помага. Акциите до края на другата седмица ще бъдат разпродадени !

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 24 мар 2014 13:19

roskov9 написа:Идеятя, че някой ще стане акционер като си закупи пакет акции е абсурдна и е резултат на слаба информираност.
Успешно ИПО се прави на компания с годишни ръстове от 40% нагоре.
ЦСКА моли за финансиране, но не емитира дълг, защото това би било абсурдно и обречено на провал, а акции с право на вот, които дори и да гарантират форма на собственост, тя ще е над дружество с непогасяеми дългове.

Аз съм убеден, че Томов разчита на много щастливи стечения на обстоятелствата, за да може да избегне поредния провал. Ако някои от тях липсват, проектът ще пропадне, без това да означава, че той е мекере.

Как е възможно българи да намират за абсурдно да са солидарни с други българи, не ми е ясно. Най-сигурния начин да се гарантира провалът на цялото мероприятие е слабият инвеститорски интерес. Аз предпочитам вината да се носи от некадърните управляващи, отколкото от страхливите фенове. Който няма да умре без 30лв е длъжен да даде своя принос, без оглед на клубна принадлежност.

ЦСКА не е национална кауза, но широката обществена подкрепа към стабилизирането на клуба е именно такава. Като такава, тя не подлежи на същите разчети като всяка друга инвестиция, и изгледите за успех и възвръщаемост не могат са ръководни при вземанто на решение тука. Успехът ще бъде безспорен, когато повече българи, отколкото цскари вземат участие в инициативата. За това, като фен на Лудогорец, ще си купя другата седмица 3 пакета. Ако Левски успее да излъчи подобен единен вопъл, естествено че ще им окажа аналогична подкрепа. Не бих си закупил акции на Стяуа, Партизан, Бешикташ, Олимпиакос, и т.н.

Поздравления за погледа върху събитията. :roll:

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 24 мар 2014 23:48

MAXIMUS написа:ЦСКА на цесекарите ! Не искаме никой да ни помага. Акциите до края на другата седмица ще бъдат разпродадени !

Ами ако не бъдат продадени? И как смяташ да разбереш, дали акциите са закупени само от цесекари? Ако имаш да кажеш нещо сериозно по темата, то не това е начина на изразяване. Ако клубът разчита само на цесекарите, то със сигурност няма да продаде акциите си и според мен спасението е в някой външен инвеститор, който да осъществи рискова инвестиция без каквито и да е било гаранции за възвръщаемостта й.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 24 мар 2014 23:53

Blue1914 написа:Тия 3 000 000 акции са по малко от половината, нали така? :roll: Моля, някой по-запознат да каже с точност.

Естествено, че са по-малко от половината - да не би да очакваш Сашо Томов да рискува и да изгуби контрола върху акционерното дружество като пусне на пазара над 50% от акциите с право на глас. Ако се продадат всичките 3 милиона акции, то капиталът на ЦСКА ще бъде 8 050 000 лева, тоест тези 3 милиона акции съставляват около 25% от капитала на дружеството.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
roskov9
Контакти:

Мнениеот roskov9 » 26 мар 2014 22:58

Благодаря КИровец,

Поздравявам отбора Ви с играта.
Предполагам така или иначе ще си купя 2 пакета другата седмица,
но бих се зарадвал, ако някои от Вас приветсват доброжелатели като мен, вместо да ги отблъскват в тази, и други теми.

И не се притеснявайте да търсите помощ извън пределите на Офанзива, точно сега. Сигурно ще Ви съсипят с подигравки някои, но ще знаете, че сте дали максимума от себе си.
Аз няма да си го простя, ако българските граждани саботират точно тази инициатива.

Върни се в “ЦСКА”