Анкета: Одобрявате ли новия формат на първенството?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Анкета: Одобрявате ли новия формат на първенството?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Re: Формат на първенството

Мнениеот Alex » 22 мар 2014 13:22

FLANKER написа:Човече,мойте хора(Локо Сф) си играят прилично тази година.Не е уместно да сравняваш Локо (Сф) с Банско,Разлог ,Симитли,просто не е уместно.Ако гледаме реално,то в момента 3-4 отбора са изрядни.С 4 отбора ли да бъде първенството?Ето ,даже и във форума на Левски е написано едва ли не с досада-И пак: Левски -Ботев

Извинявай, ама твоите хора основно съм ги гледал миналата година (тая година им гледах представянето и контролата с Пирин Градъ през януари) и представите ми са базирани в/у това, което съм видял като качество на игра и количество публика... както и стадион.
Ако забеляза Локо Сф и останалите отбори, дето ги споменаваш съм ги сложил в 2 различни групи. Казах, че Локото ще се борят за място във Висшата лига, а другите за място в А група и като има сериозна конкуренция, отборите ще са принудени или да вдигнат качеството или просто да го ударят на посредственост. Виж, ти как реагира, че не искаш Локото при Банско... ако и Гигов така реагира, значи ще затегне редиците и ще се бори със зъби и нокти всяка година да е сред 10-те най-добри... точно както Банско и другите, дето съм изброил ще се борят да са във втората десетка... ако ли не.... посредствеността и забвението идват... и така някой отбори ще се стегнат, други ще потънат... Иначе досегашният формат дава прекалено голяма възможност просто да се живурка и толкоз.

опа.. и един мач със Сливнишки Герой Ви гледах тая зима... ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 22 мар 2014 13:24

Аз съм за формат сряда-събота и къса зимна пауза,а формата с плейофи има и предимства,отборите един вид се "каляват".

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 22 мар 2014 13:46

Ivo-Chernomoretz написа:
FLANKER написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Въобще не ми харесва с тези тъпи плейофи ... миналата година си беше по-добре

Aми Иво,виж как тази втора седмица се обезмисли ,тъпичко. Скоро ще се обезмисли и първата.Аз съм за А група от 20 отбора,които да включват футболни центрове като: Русе,Плевен,Благоевград и.т.н. Ама пустите му пари... :(

Така е , прав си . Просто сега тъпите кратуни от БФС трябва да помислят за следващият сезон как да се променят нещата , освен ако пак си го оставят така

Решението е А група от 10 отбора и са играят 4 пъти в сезон .

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 22 мар 2014 14:02

FLANKER написа:
Ivo-Chernomoretz написа:
FLANKER написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Въобще не ми харесва с тези тъпи плейофи ... миналата година си беше по-добре

Aми Иво,виж как тази втора седмица се обезмисли ,тъпичко. Скоро ще се обезмисли и първата.Аз съм за А група от 20 отбора,които да включват футболни центрове като: Русе,Плевен,Благоевград и.т.н. Ама пустите му пари... :(

Така е , прав си . Просто сега тъпите кратуни от БФС трябва да помислят за следващият сезон как да се променят нещата , освен ако пак си го оставят така

Те от догодина орязват групата до 12 отбора.Това е като закона на джунглата ,силния(отборите с финанси) оцелява.Много футболни ценрове ще продължат да отиват в небитието.Искрено съчувствам и на Бургас в момента.

Айде стига глупости!!! За какво и е на "А" група Нефтохимик? Този уникален футболен център, който пада с разлика от всеки? (играе и пред празни трибуни)
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 22 мар 2014 14:09

А защо не и А гр с 4 отбора,така ще си гледаме през три дни Ботев-Левски и Лудогорец-Литекс :mrgreen: може би нивото ще се вдигне дотам,че и два отбора за ШЛ ще могат да играят,а и нац. отбор ще израстне :lol:

Потребителски аватар
criminal
Контакти:

Мнениеот criminal » 22 мар 2014 14:22

hd29 написа:А защо не и А гр с 4 отбора,така ще си гледаме през три дни Ботев-Левски и Лудогорец-Литекс :mrgreen: може би нивото ще се вдигне дотам,че и два отбора за ШЛ ще могат да играят,а и нац. отбор ще израстне :lol:

Изключително предложение. Аплодисменти :mrgreen: , Нещо не виждам левски в бройката, па ако ще и да е от една шестица формата :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 22 мар 2014 14:22

Към момента вариантът с А група от 12 отбора с плейофи ми се вижда най-добър (поне за следващите няколко години). Когато в българския футбол се влеят повече пари - повече отбори станат финансово стабилни, изградят се повече школи и бази от най-висока класа би било добре да се върне традиционният формат, който бе до миналата година с 16 отбора, за да може да се играе футбол на ниво А група във възможно по-голям брой градове, тъй като многократно съм казвал футболът е за феновете, а не за мутрите.
Към момента е важно през следващите години двубоите от купата на България да останат в 2 мача. (До миналата година се оплаквахме, че 30+5 на сезон са твърде малко, сега тази година, която е "в извънреден формат" пак се оплакват, че 40+9 са твърде много, но ако поради късогледство ги намалят от догодина 32+5 пак ще са твърде малко, с други думи 32+9 според мен е оптимално). Предлагат се тук и други интересни идеи за трети турнир, за групова фаза в турнира, но за да се приемат трябва много широко обсъждане и като цяло ще стане трудно.
По отношение на лятната и зимната пауза аз съм за къса лятна (не повече от месец) и дълга зимна пауза (примерно между 5 декември и 25 февруари). Големите, мащабните селекции трябва да се правят зимата - отборите да са максимално сработени и да навлизат в най-добра форма през лятото, когато са най-важните мачове - в ЕКТ.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 22 мар 2014 15:04

greenlandia написа:На мен лично не ми харесва този формат! Все пак БЕРОЕ е много по-близо до първата седмица ,отколкото втората! Но не само заради Берое,който и да беше на негово място ,мнението ми щеше пак да е такова. Имаме стадион,имаме публика,имаме и отбор,а сега ще ритаме с някакви полуаматьори/с малки изключения/.
Не е това пътя за развитието на футбола.

Щом след изиграването на 26 мача сте на това място, значи сте за втората седмица! Нещо много на сериозно сте взели.. Имали стадион, имали фенове и какво от това!? И купата ли да ви дадем!?

П.П. Ако не се лъжа, полската екстракласа също имаше подбен формат на нашия..

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 22 мар 2014 15:55

Така формата е тъп и с много странни мачове. 12-те догодина да са първа седмица и втора 5-тица към която да се добавят първите 3 отбора от Б група ако е единна. Така поне ще има по-малко уговаряне и безсмислени мачове.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 22 мар 2014 16:18

Колкото по-малко отбора има групата, толкова по-малко български юноши ще има и толкова повече негри ще играят в България! Ама какво да ви правя,толкова ви е акъла!

Върни се в “Футбол - България”