Любими сериали
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Любими сериали
Женени с деца , Монк , Приятели , От местопрестъплението - Маями , Доктор Хаус , Двама мъже и половина и Малкълм

- Gonzo0009
- Контакти:
Изгубени,Мойте мили съседи и Бригада 

moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
Prison Break Monk но единствения сериал дето съм гледал всички епизоди и съм му голям фен е 24.
Еееее как ПЕРЛА и особено популярния сред женския пол предимно над 51 години СЪЛЗИ НАД БОСФОРА 

Prison Break е единствения сериал, който го теглех от нета, и гледах почти всяка серия по два пъти. Без субтитри и със тях.
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!
Gonzo0009 написа:Изгубени,Мойте мили съседи и Бригада
Ох, как можах да изпусна Бригада, това е страхотен сериал .
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- Cherven_poboinik
- Контакти:
За мен номер 1 е Женени с деца....това мога да го гледам още сума ти пъти без да ми омръзне....Бригада също е много добър сериал...а сега следя по AXN Трета смяна - също много добро сериалче 

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Моят любим сериал е "На всеки километър".
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание