Анкета: Одобрявате ли новия формат на първенството?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Анкета: Одобрявате ли новия формат на първенството?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Re: Формат на първенството

Мнениеот Черният козел » 22 мар 2014 11:39

greenlandia написа:На мен лично не ми харесва този формат! Все пак БЕРОЕ е много по-близо до първата седмица ,отколкото втората! Но не само заради Берое,който и да беше на негово място ,мнението ми щеше пак да е такова. Имаме стадион,имаме публика,имаме и отбор,а сега ще ритаме с някакви полуаматьори/с малки изключения/.
Не е това пътя за развитието на футбола.

Няма да се плашиш,като станат 10ка ще сте вътре.Борбата изисква жертви,кво да правиш 8-)
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 22 мар 2014 11:51

10 отбора - последният изпада, а 8 - мият и 9 - тият с бараж срещу 2 - ри и 3 - ти от Б група. България няма финансов ресурс за повече от 10 стабилни и добре организирани отбора. А най - правилното е да се определят ясни правила за лицензиране, КОИТО ДА СЕ СПАЗВАТ. Тогава ще се види кой клуб става за професионален и кой не.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 22 мар 2014 12:07

molteni написа:
FLANKER написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Въобще не ми харесва с тези тъпи плейофи ... миналата година си беше по-добре

Aми Иво,виж как тази втора седмица се обезмисли ,тъпичко. Скоро ще се обезмисли и първата.Аз съм за А група от 20 отбора,които да включват футболни центрове като: Русе,Плевен,Благоевград и.т.н. Ама пустите му пари... :(

Футболни центрове? Култов е този лаф. :lol: А група трябва да е съставена от 10 отбора. Б група също. Само така има шанс да излезем от блатото.

Ами да ,БЯХА! Излизане от блатото няма да има докато се купуват чужденци на килограм(изключвам Лудогорец),а не се налагат наши момчета.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 22 мар 2014 12:34

Със сигурност шампионата така стана по-интересен и класирането по-реално. Много хора се оплакват, че имало прекалено много вечни дербита и т.н, ама ако преди можеше да наредиш някакъв бетон и да се скатаеш 2-та мача, сега вече в 4 мача си проличава кой е по-силният отбор. Относно критиките, че се е обезсмислила втората половина, еми малшанс, че трябва да отпаднат 4 отбора, за да се намали още бройката... иначе ако бяха примерно 2 или 3 пак щеше да си има драма.

За мен обаче най-добрият вариант е:
Висша Лига - 10 отбора и примерно последните 3 отпадат (ще е хубаво 8-мият да играе плей-офф, ама представете си как точно тоя мач ще завърши и после няма да има национална революция и закриване на комисии, футболни съюзи и т.н. :D :D)
А Група - 10 отбора (където отбори като Пирин Градъ, Локо Сф и т.н. да се борят да се върнат във Висшата Лига)
2 х Б Групи (изток/запад) пак по 10 отбора - където да има дублиращи отбори и отбори като Банско, Пирин Разлог, Септември Симитли, Мастер Бургас, Созопол и т.н.

И всички да играят по 4 мача на сезон... 36 мача пролет/есен и сериозна пауза зимата.

По тоя начин във Висшата Лига ще има качествени отбори и ще могат да затегнат сериозно положението с ЛИЦЕНЗИТЕ!!! А група ще кретат отбори като Нафтата и Локо Сф, дето не е ясно какво им е бъдещето, но все пак ще има и за тях някаква прилична летва за стадиони и т.н. и двете Б групи да речем ще са като сегашната Б група и ще имат някакъв полу-аматьорски статут.

edit: Също така в А и Б група ще си има квоти за юноши на съответните отбори... абе, желание да има и футболът като всичко в тая държава може да се оправи... ама то трябва работа и там вече всичко отива по дяволите... :Х
[center]Изображение[/center]

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 22 мар 2014 12:37

10 отбора като в Австрия и да играят помежду си 4 пъти всички отбори. За мен този формат е най-добре.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 22 мар 2014 12:43

Alex написа:Със сигурност шампионата така стана по-интересен и класирането по-реално. Много хора се оплакват, че имало прекалено много вечни дербита и т.н, ама ако преди можеше да наредиш някакъв бетон и да се скатаеш 2-та мача, сега вече в 4 мача си проличава кой е по-силният отбор. Относно критиките, че се е обезсмислила втората половина, еми малшанс, че трябва да отпаднат 4 отбора, за да се намали още бройката... иначе ако бяха примерно 2 или 3 пак щеше да си има драма.

За мен обаче най-добрият вариант е:
Висша Лига - 10 отбора и примерно последните 3 отпадат (ще е хубаво 8-мият да играе плей-офф, ама представете си как точно тоя мач ще завърши и после няма да има национална революция и закриване на комисии, футболни съюзи и т.н. :D :D)
А Група - 10 отбора (където отбори като Пирин Градъ, Локо Сф и т.н. да се борят да се върнат във Висшата Лига)
2 х Б Групи (изток/запад) пак по 10 отбора - където да има дублиращи отбори и отбори като Банско, Пирин Разлог, Септември Симитли, Мастер Бургас, Созопол и т.н.

И всички да играят по 4 мача на сезон... 36 мача пролет/есен и сериозна пауза зимата.

По тоя начин във Висшата Лига ще има качествени отбори и ще могат да затегнат сериозно положението с ЛИЦЕНЗИТЕ!!! А група ще кретат отбори като Нафтата и Локо Сф, дето не е ясно какво им е бъдещето, но все пак ще има и за тях някаква прилична летва за стадиони и т.н. и двете Б групи да речем ще са като сегашната Б група и ще имат някакъв полу-аматьорски статут.

edit: Също така в А и Б група ще си има квоти за юноши на съответните отбори... абе, желание да има и футболът като всичко в тая държава може да се оправи... ама то трябва работа и там вече всичко отива по дяволите... :Х

Човече,мойте хора(Локо Сф) си играят прилично тази година.Не е уместно да сравняваш Локо (Сф) с Банско,Разлог ,Симитли,просто не е уместно.Ако гледаме реално,то в момента 3-4 отбора са изрядни.С 4 отбора ли да бъде първенството?Ето ,даже и във форума на Левски е написано едва ли не с досада-И пак: Левски -Ботев
Последна промяна от FLANKER на 22 мар 2014 12:56, променено общо 2 пъти.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 22 мар 2014 12:44

Аз пък съм за датската система: 12 отбора - 33кръга
След като изиграят редовния сезон от 22 кръга (разменено гостуване), според класирането всеки отбор знае предварително с кои отбори ще играе като домакин и на кои ще гостува в третия дял от първенството. :!:

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 22 мар 2014 13:01

Нека да затегнат лицензирането и тогава от самосебеси ще останат отборите които ще са в А група! По мое виждане някъде към 8 ще са!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 22 мар 2014 13:12

greenlandia написа:Нека да затегнат лицензирането и тогава от самосебеси ще останат отборите които ще са в А група! По мое виждане някъде към 8 ще са!

Абе,виждам аз, че ви се ще да са само 4 отбора /ЛС,ЦСКА,Лудогорец и Литекс/, ама като пресъхнат центровете от провинцията ще си ритате за здраве!

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 22 мар 2014 13:13

amstel_beer написа:Аз пък съм за датската система: 12 отбора - 33кръга
След като изиграят редовния сезон от 22 кръга (разменено гостуване), според класирането всеки отбор знае предварително с кои отбори ще играе като домакин и на кои ще гостува в третия дял от първенството. :!:

И на мен това ми харесва и допада и горе-долу е реално ,само това не ми харесва ,че след редовния сезон винаги ще има даден отбор да е с 6 домакинства и 5 гостувания и това си е предимство ,но то идеално и угодия няма ,иначе като количество мачове е добре 33 ,и е нормално .

Върни се в “Футбол - България”