Анкета: Одобрявате ли новия формат на първенството?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Анкета: Одобрявате ли новия формат на първенството?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

KGB
Контакти:

Re: Формат на първенството

Мнениеот KGB » 22 мар 2014 10:46

Десет отбора в А група, с 4 изпадащи, за да няма много, много възможности за договорки.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 22 мар 2014 10:46

*•ELECTROFANATIK•* написа:Аз имам едно запитване: ако намиращият се на 8-ма позиция мине по точки Левски и Черно море, което е напълно възможно, какво става? В момента старозагорци имат 42 точки, а софиянци и варненци само 2 повече. Берое остават във втората седмица и на осмо място съответно или минават съперниците си по позиции в класирането, но пак остават във втората седмица? :roll:

В момента в който ги минат,минават в първата 7-ца :lol: :lol: :lol: Ти сериозно ли? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
*•ELECTROFANATIK•*

Мнениеот *•ELECTROFANATIK•* » 22 мар 2014 10:49

Черният козел написа:
*•ELECTROFANATIK•* написа:Аз имам едно запитване: ако намиращият се на 8-ма позиция мине по точки Левски и Черно море, което е напълно възможно, какво става? В момента старозагорци имат 42 точки, а софиянци и варненци само 2 повече. Берое остават във втората седмица и на осмо място съответно или минават съперниците си по позиции в класирането, но пак остават във втората седмица? :roll:

В момента в който ги минат,минават в първата 7-ца :lol: :lol: :lol: Ти сериозно ли? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Да съм казал, че минават в първата седмица? Те може да останат във втората, но да се намират пред някои отбори в първата. Програмата си продължава и като свършат всички мачове в двете седмици, КАКВИТО СА БИЛИ ПЪРВОНАЧАЛНО, теглим чертата... :?
Aberfeldy написа:Роналдо показа на онази хипофизна хлебарка как се рита топка.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 22 мар 2014 10:51

Черният козел написа:

Обаче това си е ташак,ако отбор от втората 7-ца мине 7-мия по-точки да му заема мястото и програмата.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 мар 2014 10:51

Няма да има разместване-осмият си остава осми, независимо от точките накрая.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 22 мар 2014 10:52

*•ELECTROFANATIK•* написа:
Черният козел написа:

Да съм казал, че минават в първата седмица? Те може да останат във втората, но да се намират пред някои отбори в първата. Програмата си продължава и като свършат всички мачове в двете седмици, КАКВИТО СА БИЛИ ПЪРВОНАЧАЛНО, теглим чертата... :?

Не се ебавай, завършва 8.

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 22 мар 2014 11:04

FLANKER написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Въобще не ми харесва с тези тъпи плейофи ... миналата година си беше по-добре

Aми Иво,виж как тази втора седмица се обезмисли ,тъпичко. Скоро ще се обезмисли и първата.Аз съм за А група от 20 отбора,които да включват футболни центрове като: Русе,Плевен,Благоевград и.т.н. Ама пустите му пари... :(

Футболни центрове? Култов е този лаф. :lol: А група трябва да е съставена от 10 отбора. Б група също. Само така има шанс да излезем от блатото.

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 22 мар 2014 11:09

Точно толкова тъпо е, колкото и през сезона 2001-2002. Или 16 отбора с по два мача, или 10 отбора с по 4 срещи, всичко друго е пародия. Винаги съм бил и ще бъда за варианта с 16 отбора, но при стриктно спазване на лицензионните условия, т.е, естественият подбор да определя кои отбори могат да играят в "А" група, за да е по-голяма конкурентноспособността.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 22 мар 2014 11:17

От една страна мачовете от първата седмица са много яки и всеки един си е за гледане.
От друга пък, тези от втората са тотално безинтересни.
Очевидно верния път е някъде по средата-намаляване на отборите в А група,така ми се види на мен....
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 22 мар 2014 11:35

На мен лично не ми харесва този формат! Все пак БЕРОЕ е много по-близо до първата седмица ,отколкото втората! Но не само заради Берое,който и да беше на негово място ,мнението ми щеше пак да е такова. Имаме стадион,имаме публика,имаме и отбор,а сега ще ритаме с някакви полуаматьори/с малки изключения/.
Не е това пътя за развитието на футбола.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Върни се в “Футбол - България”