Анкета: Одобрявате ли новия формат на първенството?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Анкета: Одобрявате ли новия формат на първенството?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Re: Формат на първенството

Мнениеот парци » 22 мар 2014 10:25

canary написа:Ххахаха Само забележете кои не харесват формата - тези които вече изпаднаха или тези които разбраха че няма да го направят!

Нещо май си си ударил главата като малък...

Не знам защо не намалиха спечелените точки наполовина, както преди колко години беше. Е така сега мармаладът щеше да е тотален и щеше да има още повече потене. Според мен не е домислена схемата, още ми стои "на парче". Особено с безумието, което върнаха с по два мача за купата (при което двата "гранда" пак едвам додрапват до четвъртфинал - ха-ха) и тия мачове в сряда от 14:30 - няма такова малоумие.
Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 мар 2014 10:26

FLANKER написа:
Teo написа:Идеален си е формата... не ни трябва безсмислени мачове!
От следващия сезон ще бъде още по-добре с 12 отбора!

Тео, те и сега са безмислени мачовете вече.Интрига има само в топ 4

В горната седмица всеки има своите шансове за по-горно класиране това са 11 мача - 33 точки за всеки един отбор!
Колкото до долната седмица, аз мачовете на Берое, Локото и Славия ги гледам и там като цяло ще бъде дали Черноморец ще изпадне или не, все още не са много далече от Славия. Бият Славия в двата преки мача и чакат да сгрешат. Тука се появява фактора Венци, който ще почне да влияе на съдиите, нали сега е на високо в йерархията на БФС....

canary
Контакти:

Мнениеот canary » 22 мар 2014 10:29

парци написа:
canary написа:Ххахаха Само забележете кои не харесват формата - тези които вече изпаднаха или тези които разбраха че няма да го направят!

Нещо май си си ударил главата като малък...

Не знам защо не намалиха спечелените точки наполовина, както преди колко години беше. Е така сега мармаладът щеше да е тотален и щеше да има още повече потене. Според мен не е домислена схемата, още ми стои "на парче". Особено с безумието, което върнаха с по два мача за купата (при което двата "гранда" пак едвам додрапват до четвъртфинал - ха-ха) и тия мачове в сряда от 14:30 - няма такова малоумие.

Не удряна, а почупена, ама корава мамка му...

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 22 мар 2014 10:30

Друго си е всяка седмица дерби мач с Локо, Левски, Цска, Л-ц, Литекс, отколкото глупавите и безсмислени мачове с отбори като ГД, Любимец (които хубаво ни изшиха), Ч-ц, Локо сф и прочие идиотии на които по мачовете им се събират по 4-500 човека, въртят тото мачове и който им даде повече пари скачат на кръв или играят ганкиното.

Така формата е перфект, а догодина с 12 отбора още по яко ще стане!

Тук малко си попрекалил.На мен примерно не ми се гледа Ботев-Локо (Пд) ,или Левски-ЦСКА през седмица,става тъпичко... :(
Да си оставят първата шестица и останалите да ги закриват тогава.През ден си играйте дербита.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 22 мар 2014 10:33

NADURVEN_FILOSOF написа:
Черният козел написа:
NADURVEN_FILOSOF написа:В момента има прекалено много мачове и са много на гъсто, а да се срещаш по 4 пъти с противник омръзва. 16 отбора в А група, които да играят по мач на всеки две седмици. Мачовете да се играят Петък, Събота, Неделя и Понеделник, в удобни за зрителите часове /18-19 часа да почват срещите в делничните дни, а в почивните 16-17 часа/. 16 отбора= 8 срещи на кръг, играе се само по една среща на ден, така се играят по 4 срещи на седмица.

Така ще има време за футболистите да се възстановяват и да играят в мачовете по свежи, а не с натрупана умора, по-евтино ще е за отборите да пътуват, а зрителите ще чакат мача жадни за футбол /1 домакинство на месец /и това ако не е стимул да отидеш на стадиона?//, мача ще се играе в удобно за тях време, така че да могат да го посетят, или изгледат по телевизията без да правят сложни схеми с освобождаване от работа.

Как ги виждаш 16 отбора,в момента има 10-11 конкурентноспособни?

Това с конкуренцията е съвсем различно и се дължи на това че във футбола ни шефове на отбори стават предимно някакви схемаджии и престъпници. Отборите уреждащи мачове конкуренция ли ги наричаш? Ми те ако се извадят, ще трябва първенството ни да представлява първа седмица, съкратен вариант :mrgreen: /

Та както казах това са други проблеми и за там трябват решения и борба на други фронтове :lol:

Значи става въпрос за формата,а това че са престъпници е ясно на всички!Кажи един шеф от Агрупа който не е престъпник?
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 22 мар 2014 10:36

FLANKER написа:

Друго си е всяка седмица дерби мач с Локо, Левски, Цска, Л-ц, Литекс, отколкото глупавите и безсмислени мачове с отбори като ГД, Любимец (които хубаво ни изшиха), Ч-ц, Локо сф и прочие идиотии на които по мачовете им се събират по 4-500 човека, въртят тото мачове и който им даде повече пари скачат на кръв или играят ганкиното.

Така формата е перфект, а догодина с 12 отбора още по яко ще стане!

Тук малко си попрекалил.На мен примерно не ми се гледа Ботев-Локо (Пд) ,или Левски-ЦСКА през седмица,става тъпичко... :(
Да си оставят първата шестица и останалите да ги закриват тогава.През ден си играйте дербита.

Абе тръпка си е,всяка седмица да играят Левски-ЦСКА ще си ги гледкам и ще питам за още 8-)

Потребителски аватар
isark77
Контакти:

Мнениеот isark77 » 22 мар 2014 10:38

motg написа:10 отбора в А група с по 4 мача, общо 36 мача на сезон, задължително 5 или 6 българи на терена с двама юноши.
16 отбора в Б група с по 2 мача, общо 30 мача и задължително 7-8българи на терена, трима от които да са юноши.
С подобен формат след 3-4 години ще изкараме доста по -силен национален отбор и ще има по-дълготраен положителен ефект за българския футбол, като цяло.

+1
Това е форматът за А група, а Б група може да е и с 18 отбора, за да могат да се развиват повече футболни центрове.
Опитват се с ЛЕВСКИ да крачат и крачат,но ЛЕВСКИ лети!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 мар 2014 10:40

Голям формат, голямо нещо. Ще сме единствената държава, в която отборът заел 8-о място може да има повече точки от заелият 7- или 6-то :roll: :evil:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 22 мар 2014 10:43

Кашчей написа:Голям формат, голямо нещо. Ще сме единствената държава, в която отборът заел 8-о място може да има повече точки от заелият 7- или 6-то :roll: :evil:

Не е вярно и в УЕЛС е така.Даже миналата година 1-я от втората половина имаше повече точки от последния в първата 8-)

Потребителски аватар
*•ELECTROFANATIK•*

Мнениеот *•ELECTROFANATIK•* » 22 мар 2014 10:44

Аз имам едно запитване: ако намиращият се на 8-ма позиция мине по точки Левски и Черно море, което е напълно възможно, какво става? В момента старозагорци имат 42 точки, а софиянци и варненци само 2 повече. Берое остават във втората седмица и на осмо място съответно или минават съперниците си по позиции в класирането, но пак остават във втората седмица? :roll:
Aberfeldy написа:Роналдо показа на онази хипофизна хлебарка как се рита топка.

Върни се в “Футбол - България”