Нефтохимик написа:izumrud написа:pas написа:izumrud написа:спокойно бе човек, успокой се. Срещу ръката, която цяла есен ви плаща наема в Сливен, ли ще играете? СТегни се! За какво ви плаща Гигата? Нали да скачате на Черноморец. Вие бяхте палето, което имаше роля
сега за последно и така. Иначе как Локо София с човек в Изпълкома и едва не влязал втори човек (Бозата) ще играят 2 мача за три дни? хахаха
Ще ви играя няколко залогадо 50-55 минута да сте ми ги изкарали - първо/краен, овър, гостите да вкарат и в двете полувремена...лека вечер
Да няма после "не съм разбрал"
Ами сега?
Ами сега, какво сега? 10 лева загуба...само двойката ми излезе и първи гол за гостите, както и на живо No goal home team...Никога не играя всичко или нищо. Разпределям си парите така, че и да е загуба, нека бъде малка...и да се върнат някакви пари. М/у другото, на полувремето двойката скочи до 1,50 и ВЕДНАГА СЛЕД НАЧАЛОТО НА ВТОРОТО падна чак до 1,28...иначе почна на 1,16. Следях го целия мач. По принцип на такъв мач се играят корнери. Но след първото бяха само два. Което обаче не пречеше линията да се движи три пъти в двете посоки. То е ясно. Че мача е тотално разбран за нещо си, затова си играх сигурното - първи гол за гостите и няма гол за домакините, както и 2 за цялостен залог. Но както казах и по-горе, при толкова ниска ставка нещата стават вече драстични.
Това е. За хората, които се вълнуват - тази вечер играя Динамо Дрезден - Гройтер Фюрт първо краен - домакини. И в Германия уреждат мачове
Къде го игра на първи гол за Локото,че ми стана любопитно и на какъв коеф беше 1,2-1,3??Иначе си ми ясен какъв тото играч си само като си кажеш залозите и то на уредени според теб мачове.Немският и той гърми.....
то па аз да съм, ще ти кажа наистина какво че играя, наеш ли как, хаха
ще ти кажа един мач и ще си играя моя

който си казва мачовете, не печели бате
иначе вие сте ясни, Гигата колко пари ви набута да си дадете гъзъ и т.н