Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?
Надявам се да стигнем поне нужните около 1500000 продадени акции защото тези 80000 ми се виждат малко за 1-ви ден.
motg написа:Кировец написа:CSKA 78 написа:Край на деня във ФБ-80890 продадени акции за професионален футболен клуб ЦСКА АД-София от 809 сделки(това прави по 100 акции средно на човек).Като за първи ден е много добре!Чакаме включване от тези,които ще си купят големите пакети(с над 100 хил. акции).
809 сделки се равняват на 809 фена, нали?![]()
![]()
А на мача с Фулъм примерно бяхме 30-35 К![]()
Тия 3 млн акции трябва да ги разцъкаме другата седмица.![]()
Не е задължително, имаше и по-големи пакети, може да са съвкупност от няколко човека, примерно 1 фенклуб.
Като цяло това е около 5% от фенската маса и то без по-заможните цесекари. Ще е голяма излагация ако не съберем поне 1,5-2млн. акции
Тогава всички групово ще трябва да признаем, че сме най-скапаното племе, което претендира, че е всеотдайно и безгранично привързано към спортната икона на България - ЦСКА!

- bastuna2003
- Контакти:
В 16.30 днес в офис на ОББ ми казаха "Тия акции вече не се занимаваме с тях"
Още понеделник отивам да си закрия всички сметки при тези нещастници
Както чета тук ще отида направо до офис на Елана. Може да и кирлива комисионната на моите 200 лева, ама като ми я взимат поне да го правят с финес
РУК ЗА ОББ!

Още понеделник отивам да си закрия всички сметки при тези нещастници

Както чета тук ще отида направо до офис на Елана. Може да и кирлива комисионната на моите 200 лева, ама като ми я взимат поне да го правят с финес

РУК ЗА ОББ!
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]
bai_ivo2 написа:Надявам се да стигнем поне нужните около 1500000 продадени акции защото тези 80000 ми се виждат малко за 1-ви ден.
Спокойно. В манталитета ни е да се сещаме, когато не остане време. Все "утре" си казваме в България.

bastuna2003 написа:В 16.30 днес в офис на ОББ ми казаха "Тия акции вече не се занимаваме с тях"![]()
![]()
![]()
Още понеделник отивам да си закрия всички сметки при тези нещастници![]()
Както чета тук ще отида направо до офис на Елана. Може да и кирлива комисионната на моите 200 лева, ама като ми я взимат поне да го правят с финес![]()
РУК ЗА ОББ!
Аз доколкото знам ОББ работят до 16.30 с клиенти. Може затова да са ти казали така.
Знам, че звучи странно, но - петък е - за едни се води последен работен ден от поредната тежка седмица. Нормално за нашите ширини.
- bastuna2003
- Контакти:
Кировец написа:bastuna2003 написа:В 16.30 днес в офис на ОББ ми казаха "Тия акции вече не се занимаваме с тях"![]()
![]()
![]()
Както чета тук ще отида направо до офис на Елана. Може да и кирлива комисионната на моите 200 лева, ама като ми я взимат поне да го правят с финес![]()
РУК ЗА ОББ!
Аз доколкото знам ОББ работят до 16.30 с клиенти. Може затова да са ти казали така.
Възможно е, но от понеделник са с един клиент по-малко!
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]
И така...ето кратко обобщение на първия ни борсов ден:
Брой продадени акции – 80 890 бр
Стойност на продадени акции – 242 670 лв
Брой сделки – 809 бр
Среден брой акции на сделка – 99.99 бр
Средна стойност на сделка – 299.97 лв
Най-често брой закупувани акции – 10 бр. (209 сделки) – 30 лв
Най-голяма сделка – 4 727 бр. (14 181 лв)
Брой сделки по диапазони брой закупени акции:
0-100 – 707 сделки
101-500 – 78 сделки
501+ - 24 сделки
Оставащ брой акции: 2 919 110 бр.
ОСТАВАЩ БРОЙ АКЦИИ ДО ИЗИСКУЕМИЯ МИНИМУМ: 1 328 320 БР.!!!!
-
- Контакти:
bastuna2003 написа:Кировец написа:bastuna2003 написа:В 16.30 днес в офис на ОББ ми казаха "Тия акции вече не се занимаваме с тях"![]()
![]()
![]()
РУК ЗА ОББ!
Възможно е, но от понеделник са с един клиент по-малко!
Правилно!
ОББ са едни от най-големите мишоци! Отдавна съм прекратил всякакви взаимотношения с тези алчни гърци!
-
- Контакти:
вижте това мнение на сашо тодоров:
Никаква изненада, стотици оплаквания от провинцията, че банките не са в час и им отказали парите. Посочи като абсолютни шампиони Инвест и ОББ, които са създали отлична организация, така че и най-малкият клон може да приема за акции на ЦСКА. ОББ е шампион с близо 300 сделки. Абсолютно разочарован от една от най-големите банки, но не пиша името, че знам ли дали не могат да ме праснат в съда. Така че приятели от провинцията - търсете ОББ и Инвест. Тодоров е убеден, че и другите банки ще реагират, след като видят как вървят нещата. Каза , че средно платената сума на сделка от близо 100 лева близо е над очакваното. Спокоен, че ще приключи всичко за 15 дни и убеден, че идват и акулите. Общо взето, оптимист като за нещо, което никога не е правено.
Просто си търсете правата, искайте си своето, ако беше казал имам тук едни 20 000 лева, и няма да ми ги вземете ли ? Ще видиш как ще светнат очите. Търсете си правата, мрънакайте, докато не ви свършат работата, защото това е ваше право.
Никаква изненада, стотици оплаквания от провинцията, че банките не са в час и им отказали парите. Посочи като абсолютни шампиони Инвест и ОББ, които са създали отлична организация, така че и най-малкият клон може да приема за акции на ЦСКА. ОББ е шампион с близо 300 сделки. Абсолютно разочарован от една от най-големите банки, но не пиша името, че знам ли дали не могат да ме праснат в съда. Така че приятели от провинцията - търсете ОББ и Инвест. Тодоров е убеден, че и другите банки ще реагират, след като видят как вървят нещата. Каза , че средно платената сума на сделка от близо 100 лева близо е над очакваното. Спокоен, че ще приключи всичко за 15 дни и убеден, че идват и акулите. Общо взето, оптимист като за нещо, което никога не е правено.
Просто си търсете правата, искайте си своето, ако беше казал имам тук едни 20 000 лева, и няма да ми ги вземете ли ? Ще видиш как ще светнат очите. Търсете си правата, мрънакайте, докато не ви свършат работата, защото това е ваше право.