Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?
В допълниение само ще кажа, че при евентуален успех на първичното предлагане и преминаването на ЦСКА към БФБ, цената на акциите вече ще се определя от самото търсене.. Колкото повече хора купуват акции на ЦСКА, толкова повече цената ще се покачва и обратното. Също така минималният брой на закупуване на акции ще бъде една, а не десет както сега.
Днес ме върнаха от офис на Елана.Имали технически проблем и неможели да обработват заявки.Казаха ми да отида в Понеделник.
Някой друг с подобен проблем?
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА
-
- Контакти:
motg написа:Кировец написа:Онлайн сайтовете генерират ли сделки по всяко време на денонощието?
Да, това са записвания, но чак от Понеделник ще се почне приемането им на БФБ, не знам защо става толкова бавно.
Моята заявка от вчера не е минала днес :/
Моята е от Сряда. В 17.30 получих имейл,че имаме сделка

-
- Контакти:
miros написа:Днес ме върнаха от офис на Елана.Имали технически проблем и неможели да обработват заявки.Казаха ми да отида в Понеделник.
Ами от Елана и БФБ,да си наемат повече хора,и кадри които да им поправят компютрите и системите,защото им запалихме гащите. Явно не са се подготвили. А ние таман започваме....

Още един сайт за онлайн купуване на акции: http://bulbrokers.com/bg/online-trade/kak-da-kupya-akcii-na-cska/
Край на деня във ФБ-80890 продадени акции за професионален футболен клуб ЦСКА АД-София от 809 сделки(това прави по 100 акции средно на човек).Като за първи ден е много добре!Чакаме включване от тези,които ще си купят големите пакети(с над 100 хил. акции). 

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
SEKTOR G CSKA написа:motg написа:Кировец написа:Онлайн сайтовете генерират ли сделки по всяко време на денонощието?
Да, това са записвания, но чак от Понеделник ще се почне приемането им на БФБ, не знам защо става толкова бавно.
Моята заявка от вчера не е минала днес :/
Моята е от Сряда. В 17.30 получих имейл,че имаме сделка.
Честито

CSKA 78 написа:Край на деня във ФБ-80890 продадени акции за професионален футболен клуб ЦСКА АД-София от 809 сделки(това прави по 100 акции средно на човек).Като за първи ден е много добре!Чакаме включване от тези,които ще си купят големите пакети(с над 100 хил. акции).
809 сделки се равняват на 809 фена, нали?

А на мача с Фулъм примерно бяхме 30-35 К

Тия 3 млн акции трябва да ги разцъкаме другата седмица.

Кировец написа:CSKA 78 написа:Край на деня във ФБ-80890 продадени акции за професионален футболен клуб ЦСКА АД-София от 809 сделки(това прави по 100 акции средно на човек).Като за първи ден е много добре!Чакаме включване от тези,които ще си купят големите пакети(с над 100 хил. акции).
809 сделки се равняват на 809 фена, нали?![]()
![]()
А на мача с Фулъм примерно бяхме 30-35 К![]()
Тия 3 млн акции трябва да ги разцъкаме другата седмица.![]()
Не е задължително, имаше и по-големи пакети, може да са съвкупност от няколко човека, примерно 1 фенклуб.
Като цяло това е около 5% от фенската маса и то без по-заможните цесекари. Ще е голяма излагация ако не съберем поне 1,5-2млн. акции
-
- Контакти:
Със сигурност ще ни е нужно удължаване на срока,защото БФБ няма да има възможността да обработи всички желаещи в този срок
.