W84me написа:Кашчей написа:W84me написа:До коя дата е това предлагане на акциите?
15 календарни дни, броени от днес.
Пиши ги бегали тия 1.4 милиона, ще има връщани на парични средства
Ако ми върнат парите,ще ги дам на ЦСКА-Завинаги

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
W84me написа:Кашчей написа:W84me написа:До коя дата е това предлагане на акциите?
memnto написа:W84me написа:Кашчей написа:W84me написа:До коя дата е това предлагане на акциите?
Нали щаха да се намерят 140к човека, сега пак ново 20 и няма да е успешно и пари ще се връщат.
W84me написа:memnto написа:Те вече си имат "тяхна идея" (смятай!!) - да имат месечна вноска от всеки фен и да издържат клуба.![]()
![]()
Вноската е годишна и я има много преди вие да се сетите, че Томов ще ви закрие...
W84me написа:pampi написа:W84me написа:memnto написа:Отоговори ми на въпроса, не го избягвай!
140 000 човека може би ще се намерят, но след това? Няма да продадете и една акция отгоре.
Ей тъй, докато се плюнчиш на теми дето не са ти ясни, гледам акциите стигнали 70 000...
Вече трябваше да са 700 000 хиляди, с това темпо се молете да стигнете 1 милион.
Кашчей написа:memnto написа:W84me написа:Кашчей написа:W84me написа:До коя дата е това предлагане на акциите?
Нали щаха да се намерят 140к човека, сега пак ново 20 и няма да е успешно и пари ще се връщат.
Ако не се продадат 1.4092 млн. акции ще се връщат парите, но без таксите и комисионните, а дружеството няма да има право да излезе на БФБ.
BRF написа:W84me написа:Кашчей написа:W84me написа:До коя дата е това предлагане на акциите?
Ако ми върнат парите,ще ги дам на ЦСКА-Завинаги.Да ни подготвят стадиона за В група
!
RedeviL написа:W84me написа:pampi написа:W84me написа:memnto написа:Отоговори ми на въпроса, не го избягвай!
140 000 човека може би ще се намерят, но след това? Няма да продадете и една акция отгоре.
Ей тъй, докато се плюнчиш на теми дето не са ти ясни, гледам акциите стигнали 70 000...
Вече трябваше да са 700 000 хиляди, с това темпо се молете да стигнете 1 милион.
И що трябваше да се 700к? Да не би срокът на емисията да изтича утре!?
Кашчей написа:W84me написа:До коя дата е това предлагане на акциите?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта