kingofpop написа:NOMER14 написа:Челси извади най-голям късмет.
Байерн срещу МанЮ е гвоздеят.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Елвис, бас че продължаваме напред в турнира
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
kingofpop написа:NOMER14 написа:Челси извади най-голям късмет.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Soulen написа:kingofpop написа:NOMER14 написа:Челси извади най-голям късмет.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
bubka написа:dreben23 написа:Юнайтед ще отмъсти за Арсенал!
Предполагам имаш в предвид, че ще отмъсти посредством ръкопашен бой.
kingofpop написа:Soulen написа:kingofpop написа:NOMER14 написа:Челси извади най-голям късмет.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
е, нали сме се хванали Челси или Барса по-напред...с тбе ли се бях хванал или с друг челсист
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Soulen написа:kingofpop написа:Soulen написа:kingofpop написа:NOMER14 написа:Челси извади най-голям късмет.
![]()
![]()
е, нали сме се хванали Челси или Барса по-напред...с тбе ли се бях хванал или с друг челсист
Със мен, ама и двата отбора ще продължат така или иначе![]()
Гледам, че много го разбираш футболчето всяка седмица с нов аватар![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
doktora25 написа:Много съм доволен от жребия като цяло. Има някои изненади, като например домакинствата на Реал и Барселона в първите срещи и домакинството на Байерн на реванша, но най-логичното така или иначе се случи (трите отбора да се разминат на тази фаза). Конкретно по мачовете:
Ман Юнайтед - Байерн.
Всъщност най-желания от мен съперник за 4-финала. Не смеех да го напиша, защото знам какви работи се говореха за отбора в последните седмици, че бил слаб, че бил какъв ли не и т.н. Слаб ли е, не е ли, не знам, защото не им гледам мачовете. Но те така или иначе си остават име, така или иначе историята от сблъсъците между тези два отбора предполага жажда за отмъщение и много бой отново и отново, и отново. Така че независимо от приказките които се говорят последните седмици подценяване не вярвам да има. Принципно при малко по-различни обстоятелства бих се притеснявал от домакинството ни на реванша, но сега не е така, тъй като ние ще се опитаме да си решим нещата още в първата среща с една победа с поне 2 гола разлика, а Юнайтед не се славят като много силен гост в ЕКТ. Така че тук голяма интрига за мен няма. Шансове 80:20.
ПСЖ - Челси.
Равностоен, но сравнително безинтересен за мен сблъсък. Тия парижани и пари да ми дават няма да седна да ги гледам, не знам защо. Много изкуствено създаден отбор са някак си и ще им стискам палци да отпаднат. Челси в момента сякаш отстъпват като единици на повечето от другите отбори, останали в турнира, включително и на ПСЖ, но Моу много добре знае как се печелят такива мачове. Домакинството на реванша също е предимство. Шансове: 51:49 за Челси.
Барселона - Атлетико.
С оглед на развитието на отбора през последните години очаквам, че Атлетико успешно ще се противопоставят на каталунците. Шансове: 40:60.
Реал - Борусия.![]()
Много много интересен сблъсък. Тук важният въпрос е кои играчи на Борусия ще са здрави и готови за мача. Ако са в оптималния си състав от миналата година, ясно е че са фаворит. Трудно е да се каже дали е предимство домакинството на реванша, но като че ли по-скоро не е. Важно е да се вкара поне 1 гол и да не се губи с повече от 1 гол разлика. Шансове: 50:50.
[/center]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта