Old_death написа:от honda на 11 Ное 2009 19:51
1. Въпросния мач "Литекс"- ЦСКА се играе през есента на 1998 ,а не през 1999- 1ва лъжа
1-ва лъжа!Недей да вадиш цитати от текст,за който сам казах че е писан по памет!Ти цитираш стария ми пост,но не това,което дословно съм ти преписал от книгата!"
2. Собственик на ЦСКА в този момент е Илия Павлов ,а не В.Божков.-2 лъжа.
2-ра лъжа!Намери ми мястото,където съм уточнявал кой е бил собственик на ЦСКА по това време!'Явно не четеш,защото ти бях казал за неточности да се обърнеш към автора на книгата,а не към мен!"
"Ще си позволя само да коментирам последната част на коментара ти.Винаги съм казвал,че ако БКП е преследвала Левски,отбора и феновете му да бяха изтребени физически до сега!Историята познава не един и два случая за такава разправа на комунистите с преследваните от тях!Всички сини адвокати пренебрегват или се присмиват на това мое расъждение.Защо сега ти расъждаваш по същия начин?Хайде да престанете да гледате само тая страна на монетата,която ви изнася!И ПРЕСТАНЕТЕ С РАСЪЖДЕНИЯТА,А ДАВАЙТЕ ФАКТИ С ДОКУМЕНТИ!Глаголстването въобще не ви помага.Вие правите забележки за избегнати въпроси,но моите към вас са поне 10,а не съм получил отговор на нито един!ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ ВИ КАЗВАМ ДА БЪДЕТЕ КОРЕКТНИ!
1.Цитирал съм съм твой коментар за мача "Литекс"- ЦСКА 8:0.
2.А за това какво ще кажеш: "[b]Последва разговор на четири очи със собственика на ЦСКА Васил Божков"-май са твои думи или греша

[/b]
3.Под достойнството ми е да коментирам Д.Златков- бивш главен и зам гл.редактор на в-к "Уикенд"-еталон за сериозен печат,нямащ нищо общо с жълтата преса
. Изненадвам се,че един интелигентен човек(за какъвто те смятам) ,въобще може да си помисли да цитира един толкова "сериозен" источник
. Вече съм писал, че ако БКП искаше да унищожи ФК"Левски" ,то тя несъмнено щеще да го направи и сега едва ли някой щеще да си спомня за него и това е ясно на всеки средноинтигентен човек. Както е ясно и,че БКП е подкрепяла ФК'Левски. Както е ясно и ,че БКП е подкрепяла най- много ЦСКА. Това беше дори признато от легендата на ЦСКА М.Манолов (Симолията). Нещо ,което ти все още не си коментирал
Както и една друга твоя лъжа- посочваш мач на който е присъствала министъра на пощите Цола Драгойчева,само дето в момента когато се е играл въпросния мач Цола Драгойчева не е била министър на пощите-тя става такава на 1.12.1947- 7 месеца след въпросния мач,но май за теб времето не тече само в една посока отново
Сигурен съм ,че знаеш приказката за лъжливото овчарче- и бих те помолил сам да си коментираш думите в ,които съм те хванал в лъжа.
Между другото да бъдеше подкрепян от БКП,може да не е морално и да не много феър-плей, но не е престъпление и бих си позволил да цитирам великия Миамото Мусаши "много глупаво е да умреш затова,че си имал меч,а не си го използвал"(глупаво ,ако имаш някакво предимство и да не го използваш-бел авт

) Просто си признайте,може и пред самите себе си,че БКП е подкрепяло най-много ЦСКА и престанете да пишете глупости за "Левски" защото май колкото повече пишете ,толкова повече се оплитате

, или както е казал Спасителя " Истината ще ви направи свободни".