ЦСКА се изгаври със.....

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

shopkin

Re: ЦСКА се изгаври със.....

Мнениеот shopkin » 29 окт 2008 17:01

Новият екип на фк"калъфка".....
Прикачени файлове
euroidiotsontour.jpg
(53.61 KиБ) Свален 520 пъти

Потребителски аватар
RED_FOX
Контакти:

Мнениеот RED_FOX » 29 окт 2008 17:09

ГОВЕДАТА ЗАПОЧВАТ ДА СЕ ИЗНЕРВЯТ С ВСЯКА ИЗМИНАЛА МИНУТА, ПРЕДУСЕЩАЙКИ СЪДБАТА СИ......ДЕРЗАЙТЕ МОМЧЕТА...ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ИМ ЛАЗИМ ПО НЕРВИТЕ ДО ПОСЛЕДНО, ЗАСЛУЖИХА СИ ГО НАПЪЛНО!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 29 окт 2008 17:10

мда. Статискиката обаче е неумолима. Особенно тая след комунизма. :lol: Като се сетя с кви слаби отбори сме били прасетата...

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 29 окт 2008 17:14

В отговор на всички историци, това че червения отбор е създаден от един генерал-лейтенант го знае всеки човек, отбелязвам генерал-лейтенант да не би власта да е била негова, вярно по времето на комунизма, а кога се създава Левски кои са били най големите му подръжници, ония гадини цола драгойчева и къмпани всичките са лизали не само топките на Тодор Живков за да закрие ЦСКА, с годините толкова са ви плесенясали мозъците че не мислите за нищо друга освен да псувате и ругаете и да се изкарвате голяма работа, нестава момчета ЦСКА е жив и ще бъде жив и след нас това историята го показва, защото всички футболисти излязли от школата или са били привлечени в червения отбор са жънели успехи, и се помня все още помни се дори и вашия наско. Толкова простотии се изказаха и се караме за глупости А ОНИЯ ДВАМАТА СИ ЛИЖАТ ТОПКИТЕ ЗА СОЛ И СИ ПИЯТ УИСКИТО, СТРУВАЛИ СИ ДА СПОРИМ ЗАРАДИ БАТКОВ-БОРАТКОВ И ЛИ ЗАРАДИ ОНЯ СМОТАНЯК-ГЛУПИ. Всеки е имал велики успехи, но съдбата е решила по=голямата част да бъдат преписани на ЦСКА, и вместо да се чудим как да се напъни стадиона с нормални хора жени деца, да направим един футболен празник, Вие лумпели се чудите как да изпотрошите стадиона , как да се сбиете или убиете някои, вие господа сте идиоти, какво целите от това някои да ви строши главата и да ви направи инвалид за цял живот, какъв ви е кяра да не би Бораткоф и Глупи да са ви обещали курви и пиячка нейде а после да се правите на патриоти, всички сме българи затова живеем в България, който се чуства турчин да си ходи в страната, които се чувства евреин да заминава на фронта и да се гърми с палестинците, всички ние сме бачкатори в тази страна, всеки си има хоби с което да отдъхва, моето е и футбола, как е възможно уефскарите да се кълнат във всичко синьо а да целуват фанелаката на Манчестър Юнайтед, що за хора са те, преусмислете си живота щото е кратък, за мен няма значение аз съм си цскар до мозъка на костите, вярвам в отбора и в победата в събота, защото в момента Цска е в по добра форма от уефски.
САМО ЦСКА!!!!
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 29 окт 2008 17:26

Не бе пич, има и други гледни точки. Първо - за формата - сам знаеш, че това няма значение в тоя мач. 7-2 е постигнат, когато Левски е в страшно слаба форма и записва серия загуби.

Виж сега - ЦСКА ме дразни. Не като футболен отбор, а като носител на една идеология, която смачка България и половин Европа. Заради която още 20 години поне ще сме задния двор на цивилизацията. Защото аз съм живял по онова време и знам как властта побутваше някои и ти обясняваше, че всичко е наред. В тоя смисъл - на мен глупи и борат са ми еднакви - идвамата са наследници на тази идеология, нищо добро не им желая. Няма как д аизпитам уважение към такива хора, както и последователите им. Няма как и да уважавам някой, който пее само за победа.

Както сте създадени - така се разфоримовайте, почвате от начало и начисто и ще имате уважението на хората. Само не обяснявай обаче как е бил създаден Левски, зощото това се знае - не е от орган, не е за да демонстрира силата на нов строй. Създаден е от уважение и любов към най-великия Българин. В негова чест. Оттам са и разликите в двата отбора, в двете агитки. Ние обичаме.
а при вас е - цитат на дучето - ние не мразим, кзл???
Заеби, ае със здраве

Потребителски аватар
nn72
Контакти:

Мнениеот nn72 » 29 окт 2008 20:55

само ЦСКА!!ЦСКА!!ЦСКА!!!
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 29 окт 2008 23:25

Има ли такъв отбор цска?
Жалки сте.Жалки бяхте и жалки ще бъдете.Никоя ваша песен не може да ни обиди.Просто вие не съществувате.Вие сте нищто.Едно джудже на апаратно дишане,което се опитва да живее,но не може да се исправи и плува в своите фекалии.
Ф.К.ЛЕВСКИ СОФИЯ.

valikum
Контакти:

Мнениеот valikum » 30 окт 2008 00:00

абе говеда след събота пак ще се криете като мишки
аре един поздрав от Хавай

http://vbox7.com/play:8468a166&ef=1

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 30 окт 2008 00:28

Нормално,то цялата ви агитка е от Хавай.

Върни се в “ЦСКА”