Юнайтед и Байерн ми е много интересен
Джако, ще ви дерем
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
shotgun blues написа:Ама кажете че жребият не бе нагласен............Байерн,Реал,Барса и Челси се разминаха .....вибриращите топки ..

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

shotgun blues написа:Ама кажете че жребият не бе нагласен............Байерн,Реал,Барса и Челси се разминаха .....вибриращите топки ..
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

JackPackage написа:shotgun blues написа:Ама кажете че жребият не бе нагласен............Байерн,Реал,Барса и Челси се разминаха .....вибриращите топки ..
вие кво се оплаквате изтеглихте си БВБ-то

Middlesbrough написа:Ми Ваньо освен едно басче да ударим :Д , друго не ни остава и да се поздравим след мачовете
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Потребители, разглеждащи този форум: locke и 1 гост